fredag 5 oktober 2012

ENSAMKOMMANDE HOTADE PERSONALEN MED BLODBAD


Boendet för ensamkommande i Torsåker har varit i hetluften innan. De ensamkommande har krävt och hotat sig till halalmat, de har klagat på att Torsåker är en värdelös ort och att de inte sjävla får välja boende. Det har förekommit såväl skadegörelse som hot. Vid ett antal tillfällen har polis och väktare fått tillkallas. Enligt driftschefen kvarstår problematiken, även om det minskat något. Utöver skadegörelse och hot har de ägnat sig åt nedsprayade serveringslokaler och krossade rutor.

Nu framkommer det att en ensamkommande hotat personalen på boendet och ska ha sagt att “blod kommer flyta på enheten”. Hoten skedde någon gång mellan måndag och tisdag. Personalen blev livrädda och har polisanmält hotet. Den ensamkommande ska också ha sagt att han vill flytta från hemmet och inte vill vara kvar i Sverige längre.

Källa: nedanstående artikel.

http://avpixlat.info/2012/10/04/ensamkommande-hotade-personalen-med-blodbad/

Hur länge skall svenska skattebetalare finna sig i att skattepengar går till att försörja massor med människor som inte bidrar med en enda skattekrona till den välfärd de får ta del av.

Illegala flyktingar får gratis tandvård och sjukvård medan nu är det förslag på att tandvården blir dyrare för oss andra som betalar skatt..

När skall svenska folket våga protestera mot detta??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar