fredag 8 februari 2013

Var sjätte LO-medlem skulle rösta SD vid val idag

En opinionsanalys som Sifo gjort på uppdrag av SVT Nyheter visar att var sjätte LO-medlem skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag. Smutskastningar och ett illa dolt hat på tidningarnas ledarsidor till trots – måttet verkar äntligen vara rågat för svenska folket.


Ett par-tre decennier efter övriga Europa och världen verkar nu även svenska folket ha fått nog av massinvandringens katastrofala effekter och floskler och tomma ord från politiker och journalister som själva lever tryggt i reservat och arbetar på närmast apartheidliknande redaktioner.

Sverigedemokraterna har onekligen vind i seglen – i opinionsmätning efter opinionsmätning slås ideligen nya rekord och idag är platsen som landets tredje största parti sedan länge säkrad.


Sifo har tittat på flera av institutets opinionsmätningar för att se var det ökade stödet för SD är tydligast, och det är bland LO-medlemmarna partiet går starkast framåt. För några månader sedan uppgav var åttonde LO-medlem, 12,2 procent, att de skulle rösta på SD vid val idag – nu är det alltså var sjätte, eller 16,2 procent.
– Därmed har SD gått om Moderaterna som det näst största partiet bland LO-medlemmarna efter Socialdemokraterna, säger Toivo Sjörén.
Enligt Sjörén är en viktig förklaring till det ökade stödet att invandringsfrågan diskuterats flitigt under senaste tiden.
– Totalt sett i befolkningen sympatiserar 25 procent med Sverigedemokraternas invandringspolitik och det finns också rätt starka sådana strömningar inom LO. Nu har invandringsfrågan varit i fokus och då stärks partiet inom LO precis som man stärks inom andra grupper, förklarar Toivo Sjörén.
I ett flertal mätningar har en förkrossande majoritet även gett SD högsta betyg i invandringspolitik.

Läs nedanstående artiklar

http://avpixlat.info/2013/02/08/var-sjatte-lo-medlem-skulle-rosta-sd-vid-val-idag/


http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-nast-storst-bland-lo-medlemmar



I nedanstående länk, så finns det mycket fakta som nog bidragit till att SD går starkt framåt.
Fakta om skattefria bidrag för invandrare och ÄFS (äldreförsörjningsstöd) skattefria och som inte räknas som inkomst för invandrare.. Många pensionärer kommer inte ens upp i lägsta beloppet i bruttopension, som det lägsta beloppet som betalas ut skattefritt till invandrare.  Läs i nedanstående länk om detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/hur-har-sverige-blivit/


2 kommentarer:

  1. Det verkar som många politiker och inte MINST media försöker låttsas att om vi bara FÖRNEKAR och hånasr SD(mobbar) och dess väljare så går problemet över hm hm

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren! Instämmer med vad du säger.
    Det är rena sandlådenivån med denna smutskastning och mobbing mot SD i media..

    Speciellt Aftonbladet slutar man aldrig att förvånas över hur de skriver och hur de mörklägger problemen som finns i sverige med denna ansvarslösa asyl och migrationspolitik samt anhöriginvandring. Men egentligen alla tidningar mörklägger ju, utom nyhetsejterna Fria tider och Avpixlat som berättar sanningen istället för att mörklägga.


    Norska aftenposten tycker att svenska media är helt fel, kritiserar även svenska Aftonbladets mörkläggning av problemen i sverige.

    Läs nedanstående länkar som är intressant läsning.

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/

    Rubriken i en artikel i Verdens Gang i norge är.

    "Jag är inte sjuk jag är bara svensk"

    Denna artikellänk finns med i ovanstående blogginlägg, där jag har med detta.

    I min länk i detta inlägg, "hur har sverige blivit" så finns två videofilmer där en moderat och en kristdemokrat samt en socialdemokrat säger i princip samma som SD men säger något helt annat när de vet att de blir filmade, alltså rena hyckleriet..Hoppas du klickade på filmerna.

    SvaraRadera