onsdag 3 juli 2013

Fredrik Reinfeldts Almedalstal " Isolera det 8:e partiet"



Lyssnade på Fredrik Reinfeldts Almedalstal i kväll kl 19.00 som inte utstrålade vänlighet precis.”Isolera det åttonde partiet”sade Reinfeldt i sitt tal.

Läs vad Reinfeldt pratade om och se videoinslag nedan från SVT.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/19-00-reinfeldt-haller-tal-i-almedalen

Att säga att han är för demokrati m.m. och så säga med hat i rösten att han tänker göra allt han kan för att ”Isolera det åttonde partiet” som han inte ens nämnde med namn utan kallade för 8:e partiet i riksdagen, så de sju andra gick bra, men miljöpartiet fick också kritik, liksom Löwen som inte var lika duktig som Mona Sahlin på att vara hatisk mot SD.
.
Jag anser att hitills så har Reinfeldt haft det sämsta talet av alla partiledarna och det bästa hade faktiskt SD som tog upp de verkliga problemen i sverige som inte Reinfeldt nämnde något om, jo ett och det var ungdomsarbetslösheten som han pratade jätte mycket om.

Han menade att SD vill stänga ute andra och ha vi och dom tänkande,, detta stämmer ju verkligen dåligt, hur kommer det sig då att de har många invandrare som röstar på dem och t.o.m. arbetar för dem, t.ex. kristna från mellanöstern m.fl.

Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och flyktingpolitiken.. Gå in på länken nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Läs även nedanstående artikel.

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/

Reinfeldt tog inte upp med ett ord, om sjukvårdskrisen i sverige, trots att många läkare har skrivit under listor att patientsäkerheten är i fara och att det är stora brister i sjukvården för att personalen inte hinner med då det dras in tjänster för att pengarna inte räcker till och det finns inte tillräckligt med sjukhussängar till patienter som får ligga i korridorer eller får åka hem trots att de är mycket sjuka..

Men han nämnde inget om det många pratar om, nämligen den nya lagen som ger illegala flyktingar maxtaxa för tandvård och läkarbesök 50 kr, samt samma vård annars som skattebetalande svenskar.
Vad kostar detta?? Inget tal om detta som alliansen och miljöpartiet fick igenom 1 juli..

Läs nedan om denna helt sanslösa nya vårdlag som gynnar illegala flyktingar mer än svenska skattebetalare.. Många pensionärer som betalar skatt, har inte råd att sköta sina tänder eller ta ut dyr medicin t.ex... Trots att nu Reinfeldt flirtade med miljöpartiet och var med på denna galna vårdlag så smutskastade han miljöpartiet i sitt tal.

                                                       
.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/

Men jag börjar undra varför dessa båda partier moderaterna och miljöpartiet är så måna om illegala flyktingar...kanske beror på att de har radikala islamister i riksdagen.

Läs nedan om dessa två radikala islamister i riksdagen..

                                                  
                                          
                                     

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Om miljöpartiets radikala islamist Mehmet Kaplan, gruppledare i riksdagen och integrationspolitisk talesperson.för MP som bjudit in kritiserad antisemit till riksdagen kan ni läsa nedan.
                                      
                               

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/

Intressant läsning om Reinfeldt i Sydsvenskan, läs nedanstående artikel.

http://www.sydsvenskan.se/sverige/sd-far-reinfeldt-att-se-rott/

Att stänga ute SD har blivit den enda fråga som engagerar Sveriges statsminister.
I Almedalen utvecklade statsminister Fredrik Reinfeldt sin demokratisyn:

”Vi har åtta partier i riksdagen. Ett av de åtta partierna ska inte få vara med.”

Detta är emellertid inte upp till Fredrik Reinfeldt att bestämma. Sverigedemokraternas ledamöter sitter där de sitter som representanter för de 330.000 svenskar som röstade på partiet.

Läs fortsättningen i nedanstående ledare i Fria tider.

http://www.friatider.se/enfragepolitikern-reinfeldt

Tydligen så påverkar inte dessa hatkampanjer och lögner på väljarna, se nedanstående opinionundersökning i demoskop juli 2013.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar