söndag 31 mars 2013

Professor i mångkultur: Bra att fördomsfulla äldre dör


                                                        


Svenska pensionärer är den mest fördomsfulla gruppen, hävdar Mikael Hjerm, professor i sociologi och expert på mångkultur vid Umeå universitet.


 – För att tala klarspråk: När de dör kommer saker att förändras till det bättre, säger han i en intervju.

Mikael Hjerm är född 1969 och har gjort en kometkarriär inom det akademiska Sverige. Han har erhållit Umeå universitets skattefinansierade ”karriärbidrag” och arbetar idag på sociologiska institutionen vid Umeå universitet, där hans forskning inriktas på att bekämpa nationalism, konservatism och invandringskritiska attityder. Den 1 oktober 2010 utsågs han till professor i sociologi.

I en intervju med The Local ger Mikael Hjerm sin bild av svenskars rasistiska attityder. Enligt den unge akademikern är Sverige inte på det hela taget ett främlingsfientligt land, men många äldre utgör fortfarande ett problem.

– Den mest fördomsfulla gruppen är de äldre, som växte upp i en annan tid. För att tala klarspråk: När de dör kommer saker att förändras till det bättre, säger han till The Local.

Källa: nedanstående artikellänkar.

http://www.friatider.se/professor-i-mangkultur-bra-att-fordomsfulla-aldre-dor


http://www.soc.umu.se/om-institutionen/personal/mikael-hjerm/

http://www.thelocal.se/46948/20130326/#.UVS6KRy6cen


Jag anser att det denna professor skriver visar ju i hög grad att han är fördomsfull mot äldre i sverige. Förhoppningsvis får han mer livserfarenhet när han blir äldre och blivit lite klokare än nu, då det han skriver om äldre inte alls stämmer med verkligheten, de äldre ser ju hur samhället förändrats till det sämre med kriminalitet och våld samt nedskärningar inom vården och omsorgen m.m. Denne unge man har ju inget att jämföra med då han inte levt så länge.

Angående det som finns att läsa i en av länkarna med busschaufförer som särskiljt på passagerare av utländsk härkomst så skrivs och talas det ju inget om varför chaufförerna gjort så...

Men om man granskar detta så berodde det på att de utlänska passagerarna eller svenskar med utlänsk bakgrund var så stökiga att andra inte ville resa med bussen om det fanns utlänska personer med på bussen...inte berodde detta på att de hade en annanhudfärg, utan på hur de betedde sig och så är det ju annars också..

Nu har denne unge professor gjort en pudel av det han skrev.

Läs nedan.

http://avpixlat.info/2013/04/02/professor-pudlar-efter-att-ha-onskat-livet-ur-pensionarer/


Finns ju ingen som dömer någon efter hudfärg, men däremot hur en person beter sig.

Finns en undersökning från BRÅ angående våldtäkter och den är gjord för många år sedan och torde vara lika aktuell nu om inte ännu mera aktuell då våldtäkterna inte minskat i antal.

I Brottsförebyggande Rådets rapport "Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2" framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.

Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.

I rapporten skrev Brå att det kan "konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status."


I Brå-rapporten "Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17" framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet.

I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.


Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.

Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??


ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.


Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT.

I nedanstående videolänk tas det upp detta med våldtäkter i taxi, Uppdrag granskning, Janne Josefsson, står för reportaget.

http://www.youtube.com/watch?v=vRp9FVdIVOo&feature=related

fredag 29 mars 2013

VARFÖR VI FIRAR PÅSK












Långfredagen firas till minnet av Jesu död på ett kors utanför Jerusalem. Att korsfästa någon var en synnerligen brutal men populär avrättningsmetod som romarna ofta bestraffade upprorsmän med.

                              
Enligt den kristna tron greps Jesus under natten till långfredagen och förhördes av de judiska religiösa ledarna, så kallade överstepräster och skriftlärda, såsom misstänkt för hädelse. Så snart det blev morgon fördes Jesus till Pontius Pilatus, prefekt för den romerska provinsen Judéen. De historiska källor som finns om Pilatus antyder att han tämligen brutalt slog ned revolter, vilket kan förklara att de judiska ledarna försökte utmåla Jesus som en upprorsman.

De judiska ledarna ville att Pilatus skulle döma Jesus till döden, något Pilatus starkt motsatte sig. Istället försökte han förgäves förmå marionettkungen Herodes Antipas att döma i fallet eftersom det handlade om en religiös angelägenhet som han ogärna ville bli inblandad i. Herodes Antipas skickade dock tillbaka Jesus till Pilatus som tillslut gick de judiska ledarna tillmötes och lät avrätta Jesus.

Långfredagen började högtidlighållas i Jerusalem redan på 300-talet och seden spred sig snabbt i kyrkan. Kyrkotraditionen säger att kyrkklockorna inte ska ringa denna dag, under medeltiden lindade man i Sverige klockornas kläppar för att ge dem ett dovare ljud.

Denna dag hade en karaktär av sorg och skulle firas i stillhet, barn skulle hållas inomhus och långt in på 1900-talet bar man svarta kläder. Länge rådde förbud i Sverige mot att hålla offentliga nöjen som biografer, teater och dansställen öppet denna dag, ett förbud som inte hävdes förrän 1973.

Riktigt traditionell långfredagsmat är fisk, i synnerhet salt fisk som sill, kabeljo eller saltad laxrygg. Mjölk och grädde ska däremot enligt tradition undvikas och många äldre avstår än idag från grädde i kaffet denna dag, en kvarleva från att man avstår mjölkprodukter då de förknippas med fruktsamhet, överflöd och fest.

Risningen var förr ett annat inslag på långfredagen då husfadern med ett knippe björkris agade husfolket, något som med tiden övergick till att familjemedlemmarna risade varandra på skoj.
Nedan några verser ur bibeln om domedagen.


Läs Matteus 24-24 i Nya testamentet... där står det mycket om framtiden..
i en av verserna i Matteus 24:4 står det att Jesus sade:  Ni kommer att få uppleva krig och höra rykten om krig, men låt er inte skrämmas.. Krig måste komma, men däremot är inte slutet inne.. vers 7 Nationer och maktblock kommer att resa sig mot varandra, och det kommer bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den adra...vers 8..men detta är bara början på de fasor som kommer.

vers 9.....Då kommer man att tortera Er över hela världen därför att ni tillhör mig... Många av er kommer att förneka sin tro och förråda varandra och hata varandra...vers 11... Många falska profeter kommer att framträda och leda många vilse... vers 12.... Och när synden tar sig hejdlösa uttryck över allt, kommer mångas kärlek att kallna... Men de som håller ut till slutet ska bli frälsta... 

Läs vidare själv i bibeln....

Det står också i vers 36  Men ingen vet vilken dag eller vilken timme slutet kommer, inte ens änglarna ..Nej inte ens Guds son,, bara fadern vet det..
Jag tycker det ser mörkt ut i världen just nu, ondskan finns överalt och blir bara värre och värre.
Det är viktigt att föra fram kärleksbudskapet som finns i nya testamentet.

Tänk om alla följde ett enda budord. "Behandla andra som du vill att andra skall behandla dig"


Jesus sa till dem som stenade en kvinna "Den som är helt utan synd kaste första stenen"


GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA!

GUD VÄLSIGNE ER ALLA!


onsdag 27 mars 2013

Norsk centerpartist: Stäng gränserna



                                                           


Sandra Borch, ledare för norska Senterpartiets ungdomsförbund, kräver att Norge ser över gränserna för att komma till rätta med runtstrykande kriminella, rapporterar Aftenposten.


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Sandra-Borch-krever-stengte-grenser-7159552.html#xtor=RSS-3

Hennes förslag kommer att framläggas på moderpartiets stämma om en vecka. Hon vill också att Norge går ur Schengen-samarbetet.

– Det norska välståndet har gjort oss till ett enormt attraktivt mål för kriminella. Vi måste kontrollera gränserna, säger Borch till Aftenposten.

Själv har hon två gånger blivit bestulen på sin mobiltelefon på spårvagnen i Oslo, något hon är trött på.

– Vi vet att utländska kriminella riktar sig mot kollektivtrafiken i städerna. Men också ute på landet går välorganiserade ligor från gård till gård, fortsätter hon.

– Idag är vi i en situation av fri flytt av kriminella i Norge och Europa. Vi i Östfold har sett den gränsöverskridande kriminaliteten växa enormt de senaste åren. Jag tror att detta är en viktig fråga för många väljare, säger Sandra Borch.

Senterpartiet sitter i den norska regeringen och har likt det svenska Centerpartiet ursprung i bondeförbund – dock har Senterpartiet inte tagit efter Centerpartiets radikalisering i invandringsfrågan.

Källa nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/norsk-centerpartist-vill-stanga-granserna


I Norge har man mera öppenhet angående invandringsfrågor och flyktingpolitik än i svensk media.


Nedan en länk som handlar om hur Norge ser på kombination välfärd och fortsatt invandring.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Norska systertidningen till Aftonbladet sågar Aftonbladet, läs om detta nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/


I nedanstående inlägg finns uppgifter på skattefria bidrag för invandrare samt intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet, samt intressanta artiklar och videos.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Inte konstigt att SD ökar hela tiden och även invandrare ifrågasätter denna flyktingpolitik som pågår i sverige.


Invandrare är förvånade över att sverige tar in fler och fler flyktingar som måste leva på skattefria bidrag då det saknas arbete till dem som redan befinner sig här, medan välfärden minskar med neddragningar inom sjukvård, skolor, åldringsvård, m.m.


Lyssna på en invandrare i nedanstående inlägg som berättar vad han anser om SD och om invandringsfrågor.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Reinfeldt försäkrar: Invandringen kommer inte att minska




I samband med att Storbritanniens premiärminister David Cameron klargjort att han ska införa "världens hårdaste invandringslagar" så klargör statsminister Fredrik Reinfeldt att det inte kommer bli tal om någon liknande omsvängning av invandringspolitiken i Sverige, rapporterar Ekot.


Det brittiska regeringen är bland annat bekymrade över det stora inflödet av bland annat romer ifrån Bulgarien och Rumänien, och effekterna det har på den skattefinansierade välfärden – en oro statsminister Fredrik Reinfeldt (M) inte delar.

– Ja det påminner oss om att även Sverige hade initierat, av Socialdemokraternas tidigare partiledare Göran Persson, en diskussion om social turism för ungefär tio år sedan.

– Där gjorde vi ett klokt vägval. Vi hittade inte på att vi skulle ha övergångsregler mot bland annat Rumänien och Bulgarien, säger Reinfeldt.

Reinfeldts beslut: Skattebetalarna ska amortera invandrarnas lån
http://www.friatider.se/csn-inflyttningslan-till-invandrare-svenskar-studenter-blir-utan?asd

Socialminister Göran Hägglund (KD) säger att han tycker att det är olyckligt att premiärminsiter David Cameron ställer grupp mot grupp.

– Jag tycker att det är ett förfärligt uttryckssätt. Jag tycker att hans uttalanden är mycket, mycket olyckliga.

– Han ställer vi mot dom, säger Hägglund till Ekot.

2013 väntas bli ytterligare ett rekordår för invandringen till Sverige. Stora grupper är bland annat somalier och afghaner.

Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/reinfeldt-forsakrar-invandringen-kommer-inte-att-minska

Läs även om Englands hårdare regler för invandring.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/25/storbritannien-planerar-varldens-hardaste-invandringslagar/

Med nuvarande politik som i princip är att man stjäl från skattebetalare och tar in fler och fler som skall leva på skattefria bidrag, så kommer fler att välja SD som för en realistisk politik.

Även invandrare anser att denna flyktingpolitik inte håller, då välfärden minskar p.g.a. brist på pengar till vård omsorg m.m. och det inte finns arbete till de som är här redan och inte heller till svenska ungdomar.

Lyssna på en invandrare som berättar i ett tel.samtal till ring P1 SR vad han anser.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/



tisdag 26 mars 2013

Reinfeldts beslut: Miljonstöd till invandrarstadsdelar


                     

Regeringen Reinfeldt har beslutat att prioritera invandrartäta stadsdelar framför svenskare dito och därmed inrättat ett särskilt stöd för invandrarstadsdelar, rapporterar Riksdag & Departement.

Stödet är på 100 miljoner kronor per år och kommer att delas mellan 15 utsedda stadsdelar. Kriterierna för att få del av de svenska skattepengarna är att ha hög andelen asylinvandrare, hög andel bidragstagare och dåliga skolor.

De stadsdelar som har valts ut har alla en befolkningsmängd på minst 4 000 personer, en förvärvsfrekvens som understiger 52 procent, ett långvarigt försörjningsstöd som överstiger 4,8 procent och en behörighet till gymnasiet som är lägre än 70 procent.

Fria Tider har tidigare rapporterat om regeringens förslag att inrätta skattefria invandrarzoner, så kallade nystartszoner, för att försöka komma till rätta med de strukturella problem som mångkulturella stadsdelar utsätts för.

Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/reinfeldts-beslut-miljonstod-till-invandrarstadsdelar


Jag undrar när fattiga pensionärer skall få något skattefritt stöd. Många pensionärer har inte i bruttopension vad t.ex. ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare betalas ut skattefritt i lägsta belopp och kan bli mycket högre beroende på hyrans storlek, bidraget räknas inte heller som inkomst så då får ÄFS bidragstagare förmåner som ingen annan pensionär har.

Om detta kan ni läsa fakta om i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa om hur en smygfilmad iman predikat om bl.a. Europas bidragssystem..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


Inte konstigt att SD ökar hela tiden och att folket tycker att SD:s politik är mer realistisk än verklighetsfrånvarande nuvarande partier i riksdagen. 


Hur har man tänkt att man löser problem med arbetslöshet och neddragningar inom sjuk och åldringsvård för det saknas pengar och sedan ta in tusentals med asylsökanden som måste leva på bidrag och inte kunna få ett arbete, då de som redan är här inte kan få ett arbete.

Man har tänkt att vi skattebetalare skall försörja alla som kommer hit och får skattefria bidrag.
Även invandrare börjar tycka att det är konstigt att sverige tar in ännu fler flyktingar då det inte finns arbete till dem som är här, så det är många invandrare som röstar på SD.


Lyssna på en invandrare som ringer ring P1 SR och berättar vad han tycker om SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/ 


I Norge vågar media skriva att ökad välfärd inte går i hop med ökad invandring.
Läs nedanstående artikel.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Socialdemokraterna menar tydligen att ett bra sätt att lösa problem  är att höja inkomstskatterna,
så det kan betalas ut ännu mera skattefria bidrag för invandrare som ingen skatt betalar. Vem betalar? Jo du och jag som betalar skatt. 
                                              
                                                          
                                                
 
 
  
 
 
 

V-förslag: Gör Malmö till fristad för illegala invandrare




    
                                                    


Vänsterpartiet tycker att Malmö ska bli en samlingsplats för illegala invandrare och föreslår därför att kommuninvånarna ska gå ihop och gömma illegala invandrare.


– Det går att påverka på det kommunala planet, det har vi visat. Men nu är det dags att ta ytterligare steg. Jag vill uppmana alla människor och alla aktörer i Malmö att ställa upp för solidariteten och bidra till att göra Malmö till Sveriges första fristad för papperslösa, säger Daniel Sestrajcic, ordförande för Vänsterpartiet Malmö, i ett pressmeddelande.

http://news.cision.com/se/vansterpartiet-malmo/r/vansterpartiet-malmo–gor-malmo-till-en-fristad-for-papperslosa-,c9390990

Runt hälften av Malmö kommuns invånare är inte etniska svenskar.
Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/v-forslag-gor-malmo-till-fristad-for-illegala-invandrare


Nedan kan ni läsa om skattefria bidrag för invandrare, samt lyssna på intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet, videos med hycklande politiker som säger något annat om invandringen när de tror att de inte är filmade, intressanta artiklar m.m. flera videos i nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I England har man blivit betydligt hårdare i regler för invandringen, men de har ju också enormt många invandrare i landet, lyssna på videoreportaget från CNN London där islamister säger rakt ut att de tänker ta över england, se nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/25/storbritannien-planerar-varldens-hardaste-invandringslagar/

måndag 25 mars 2013

Storbritannien planerar ”världens hårdaste invandringslagar”



                                                      

Invandringsminister Mark Harper påstår att regeringen planerar att införa ”världens hårdaste invandringslagar”, skriver The Telegraph.Artikeln finns att läsa i nedanstående länk.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/9950827/Britain-will-have-the-toughest-immigration-rules-in-world-after-reforms-says-minister.html

Som exempel på hårda invandringslagar nämnde invandringsministern bland annat att invandrare inte längre ska kunna gå före i bostadskön. Invandrare kommer inte heller att kunna få ett kommunalt hus de första fem åren i landet och de kommer också att betala för husläkarbesök och annan sjukvård själva.

Dessutom överväger regeringen att låta invandrare deponera pengar som de endast kommer att kunna få tillbaka när de återvänder tillbaka till sina hemländer.

Åtgärderna kommer efter allmän ökad oro inför den väntade inströmningen av romer från Bulgarien och Rumänien nästa år, då restriktionerna hävs för att bosätta sig i Storbritannien. Till detta kommer också den senaste tidens framgångar för UK Independence Party, som motsätter sig illegal invandring.

David Cameron, premiärminister, gick till val på att få ner nettoinvandringen till under 100 000 personer per år. Trots att två år av hans mandatperiod har gått har inte detta löfte infriats.

Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/storbritannien-planerar-hardare-tag-mot-invandrare


Jag anser det är inte konstigt att Storbritannien reagerar. I vissa områden i England så känner sig engelsmän obekväma då muslimer kontrollerar vissa områden där de är i majoritet. Icke muslimer är inte välkomna i dessa områden.


England: No-Go Areas for Kuffar (Non-Muslims) Se nedanstående video.

http://www.youtube.com/watch?v=E0BbWmPKCyk


78 % av brittiska muslimer är emot yttrandefrihet, se nedanstående video.


http://www.youtube.com/watch?v=5YXj9Jh9Rrs


I en demonstration i London blev muslimer intervjuade av en reporter från CNN London, och de säger helt klart att de tänker ta över England. Se nedanstående video och lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=-mlxMndnlzw&feature=related

Vill vi ha samma utveckling som det är i England..läs nedanstående artiklar.

DOMSTOLARNA I ENGLAND

www.dailymail.co.uk/news/article-1196165/Britain-85-sharia-courts-The-astonishing-spread-Islamic-justice-closed-doors.html

                       


I PRAKTIKEN LAGLIGA - TROTS ATT MAN PÅSTÅR ANNAT
www.dailymail.co.uk/news/article-1055764/Islamic-sharia-courts-Britain-legally-binding.html


VERKSAMHET
www.dailymail.co.uk/news/article-513218/A-brutal-beating-justice-meted-humble-street-cafe-sharia-law-operates-Britain.html



YTTERLIGARE HEMLIGA DOMSTOLAR
www.dailymail.co.uk/news/article-1242014/War-march-fanatic-Anjem-Choudary-runs-secret-sharia-weddings.html

SHARIA-BANKER
www.dailymail.co.uk/news/article-1208204/An-overdraft-Thatll-200-Lloyds-TSB-15-youre-Muslim.html


SHARIA-FÖRSÄKRINGAR
www.dailymail.co.uk/news/article-1045959/Sharia-car-insurance-For-time-Muslims-buy-policies-line-Islamic-law.html


SHARIA-SKOLOR I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-437624/Muslim-pupils-need-showers.html


IMAMER I STATENS SKOLOR I ENGLAND
www.dailymail.co.uk/news/article-544349/Fury-plan-let-imams-teach-Koran-state-schools.html


HEDERSBROTTEN ÖKAR VÅLDSAMT I ENGLAND.
www.dailymail.co.uk/news/article-1233918/Honour-crime-40-rising-fundamentalism.html


England blir strängare med förmåner för invandrare medan Sverige gör tvärsom.
Se nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/24/reinfeldts-beslut-skattebetalarna-ska-amortera-invandrarnas-lan-2/

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Nedan kan man läsa om vad en smygfilmad iman predikade, bl.a.a berörde han Europas bidragssystem m.m.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


I Sverige föredrar man ökade förmåner för invandrare och ökad invandring och ger vika för olika krav som kommer från människor med annan kultur och religion.


 
 
 
                                               

söndag 24 mars 2013

Reinfeldts beslut: Skattebetalarna ska amortera invandrarnas lån



     


Nya budgeten: Regeringen rekordsatsar på invandrarlån med valfri återbetalning


Behöver du pengar till att flytta hemifrån? Då gör du bäst i att vara invandrare. Samtidigt som svenska ungdomar har svårare än någonsin att få en bostad meddelar Fredrik Reinfeldt att regeringen nu kommer att rekordsatsa på CSN:s förmånliga s.k. "hemutrustningslån" – som bara ges till invandrare. De skatte­finansierade lånen löper med en låg subventionerad ränta och bäst av allt – de behöver inte ens betalas tillbaka.


Bostadsbristen för svenska studenter är skriande och allt fler har inte råd att skaffa eget boende. Då meddelar regeringen i sin nya budget, som offentliggjordes under torsdagen, att man kommer att rekordsatsa på CSN:s skattefinansierade lån till nyinflyttade – som bara ges till invandrare.

Pengarna från CSN:s förmånliga invandrarlån ska täcka kostnader för att ”köpa möbler, saker till köket och annat som du behöver i hemmet”, står det i information från CSN. Lånet kan uppgå till maximalt 35 000 kronor.

Regeringen budgeterar rekordbelopp till husgerådslån under utgiftsposten ”integration” i årets budget. Tidigare ansågs lånen inte vara en utgift utan en statlig ”investering” som förvaltades av Riksgälden. Men eftersom det nu står klart att lånen alltså inte behöver betalas tillbaka flyttas hela utgiften istället över på skattebetalarna och omvandlas till en social kostnad.

Totalt uppgår summan för invandrarlånen till 1 200 miljoner kronor det kommande året – över 142 gånger mer än 2011.

”Nuvarande anslag [för 2011] är på 8 519 000 kronor”, skrev regeringen Reinfeldt i propositionen då (PDF), men de tyckte inte anslagen till de skattefinansierade invandrarlånen räckte utan beslutade om en rekordökning:

”Regeringen föreslår att riksdagen anvisar ett ramanslag på 1 208 519 000 kronor för 2012″, fortsatte de (PDF).

Behöver inte betalas tillbaka

 Villkoren för lånen som invandrarna får är mycket fördelaktiga. När svenskar inte kan betala tillbaka sina lån till CSN får de sina pengar och tillgångar beslagtagna av Kronofogden, ibland får de till och med lämna hus och hem.

När CSN lånar ut till invandrare är reglerna helt annorlunda. Om invandraren inte har råd att betala kan den ansöka om anstånd och skjuta upp betalningen – en möjlighet som var tredje utnyttjar.

Om invandraren ”bedöms sakna förutsättningar att betala tillbaka sina lån” kommer inte Kronofogden och mäter ut tillgångar, utan lånet ”efterskänks” och behöver aldrig betalas tillbaka. Det innebär att lånet omvandlas till en gåva från skattebetalarna till den enskilde invandraren.

Under förra året efterskänktes lån till ett belopp som motsvarar en tredjedel av de nytecknade lånen under samma period, visar statistik från regeringskansliet (PDF). Hur många som har fått uppskov framgår inte. Inte heller framgår det hur många, om några, som förväntas betala igen lånen i dess helhet.

Artikeln är uppdaterad avs. språk och disposition.


Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/csn-inflyttningslan-till-invandrare-svenskar-studenter-blir-utan#comment-840878412


Tydligt att det är skillnad mellan förmåner för svenska skattebetalare och icke skattebetalande bidragstagare. Men enligt socialdemokraterna så är ju lösningen på höga kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik att höja inkomstskatten och ta in ännu fler asylsökanden som måste leva på bidrag.

Gå in på nedanstående länk och läs om skattefria bidrag till invandrare, t.ex. ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare som också är skattefritt, samt inte räknas som inkomst och där det lägsta beloppet som betalas ut skattefritt per månad är högre än vad många skattebetalande pensionärer har i bruttopension.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Nedan kan ni läsa om vad en smygfilmad iman anser om bidragssystemen i Europa.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


Inte konstigt att SD ökar varje mätning,, folk är trötta på att betala skatt till skattefria bidrag till människor som inte bidrager med en krona i skatt till välfärden de får ta del av och som blir sämre och sämre genom att det saknas pengar till sjukvård, åldringsvård, ambulans i glesbygd, det dras in på det mesta utom på kostnaderna för invandringen som ökar, illegala flyktingar skall erbjudas fri sjuk och tandvård medan många pensionärer med låg pension inte har råd at hämta ut dyra mediciner och kosta på sina tänder bra tandvård.


Invandrare reagerar över hur sverige sköts och röstar på SD som är tydligen det enda verklighetsförankrade parti i sverige som tänker på svenska skattebetalare och på sveriges ekonomi och välfärd..


Gå in på nedanstående länk och lyssna på en invandrare vad han säger när han ringer till ring P1 SR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Nedan finns uppgift på kostnader för invandringen men jag anser att det är för lågt belopp.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

Socialdemokraterna vill lösa problemet med ökade kostnader för invandring med att höja inkomstskatterna, alltså skall skattebetalande arbetande människor stå för kostnaderna för försörjning av dem som lever på skattefria bidrag i många fall i hela livet då det saknas arbete till alla..

Om man tar in för många i en livbåt så sjunker båten och det kan liknas med hur det är i sverige just nu.


 
 
 
 
 
                                        

Tunisisk Femen-aktivist hotas av stening






Efter sin nakenprotest mot islamiskt kvinnoförtryck hotas 19-åriga tunisiskan Amina med 100 piskrapp - eller döden genom stening. Medan kvinnorättskämpar internationellt nu uppmanar till solidaritet tiger svenska feminister och media.


Det var på en tunisisk Femen-sajt som en 19-årig kvinna vid namn Amina publicerade de kontroversiella bilderna på sin nakna överkropp med feministiska slagord på. ”Fuck your morals”, står skrivet på den ena bilden medan den andra har en text på arabiska som menar att hon som kvinna äger rätten till sin egen kropp – inte den muslimska hederskulturen, rapporterar Huffington Post.

”Den unga kvinnan ska straffas enligt sharia, med 80 till 100 piskrapp, men med tanke på handlingens grava natur så förtjänar hon att stenas till döds”, skriver dock ledaren för Al-Jamia Al-Li-Wassatia Tawia Wal-Islah (Kommissionen för befrämjandet av sedlighet och bekämpandet av synd), Almi Adel i en snabb reaktion på manifestationen. Han menar vidare att Aminas idéer måste hejdas innan de får större spridning.

                              


Lokala tunisiska medier meddelar att om Amina laddat upp bilderna inom Tunisiens gränser så kan böter och ett fängelsestraff på två år bli följden. Den feministiska Facebook-sidan uppges dessutom ha blivit hackad och dess budskap ersatt med verser ur koranen.

Som en reaktion på dödshoten mot Amina har nu en internationell aktion startats för att med upprop och manifestationer sätta press på den tunisiska regeringen att säkerställa Aminas säkerhet.
I Sverige har dock responsen varit sval bland feminister och media.

Om ingen känner till hur stening går till så se nedanstående video.

http://www.youtube.com/watch?v=e2kFzGyKgpA

 Det följer ett mönster där internationellt uppmärksammad kritik mot islamisk kvinnosyn tystas ned i Sverige. Fria Tider har rapporterat om hur den belgiska dokumentären ”Femme de la Rue” som beskriver hur muslimska män i Bryssel sextrakasserar kvinnor, har ignorerats av andra svenska opinionsbildare och nyhetsförmedlare, liksom en FN-studie som visar på en mycket utbredd acceptans för våld mot kvinnor i muslimska länder.


Fria Tider har också rapporterat om den Femen-aktion mot det muslimska patriarkala förtrycket som ägde rum i Stockholm i mars, och har på ledarbloggen kommenterat det unika i att en sådan manifestation gick spårlöst förbi i svenska medier medan det uppmärksammades stort internationellt.


Källa: nedanstående artiklar samt blåmarkerade texter i själva artikeln.

http://www.friatider.se/tunisisk-femen-aktivist-hotas-av-stening

Jag beundrar modiga kvinnor som står upp för vad de tycker och tänker och protesterar. Nedanstående länk vittnar om just en sådan kvinna som konverterat till kristendom och som föreläser om islam trots stora risker för henne själv..


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/

I nedanstående länk, finns bland annat en video där en f.d. iransk kvinna berättar vad som hände henne när hon vägrade bära lång slöja och hon berättar också vad hon tycker.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/


Jag hade önskat att denna unga kvinna som protesterade mot kvinnoförtryck hade protesterat på ett annorlunda sätt och inte med att visa sig så naken som hon gjorde, orden når fram i alla fall. Huvudsaken är att kvinnor står upp för sina änskliga rättigheter.



Politiker borde studera koranen och sätta sig in i den religionen för att förstå hur de som lever efter koranen tänker.


Nedan några verser ur koranen:

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar - men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)

Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur - två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika - eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)


TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)


Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till alla troende kvinnor - att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)


Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, "Koranens budskap", Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, "Koranen, Det Sista Testamentet", Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, "Den Heliga Qur'anen", Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, "Inside Islam", s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, "Reportage: Självmordsbombare", Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, "Unveiling Islam", s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, "Jihad Watch", 12/3 2005
8. Morey, Robert, "Islams invasion", s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, "Islam Review", 9/4 2005

lördag 23 mars 2013

Socialistledare avgår efter näthat

Ung vänsters Luleåordförande ordförande Christoffer Hurtig, 26, avgår nu efter att på twitter ha mordhotat migrationsminister Tobias Billström (M) och hånat prinsessan Lillian i och med att hon avled, rapporterar flera medier.
”Jag vill skjuta Tobias Billström. Jag kommer verkligen att glädjas den dagen han dör. Från djupet av mitt hjärta, jag menar det verkligen”, skrev den lokale Ung Vänster-ordföranden tidigare i månaden.

I ett annat veckogammal meddelande hånade Hurtig prinsessan Lillian och kungahuset.

”Prinsessan Lilianär död, hurra nu är det bara resten av kungahuset kvar!”, skrev han den 10 mars.

– Vi i verkställande utskottet har haft möte nu på morgonen och beslutat att uppmana honom att lämna sitt uppdrag med omedelbar verkan. Han ska gå ut med offentlig ursäkt, säger Ung vänsters förbundssekreterare Hanna Cederin till Expressen.

Christoffer Hurtig har meddelat att ha kommer avgå. Hotet har polisanmälts.

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/socialistledare-avgar-efter-nathat

Ja vad skall man kalla detta för "Svenskfientlighet" kanske. Fruktansvärt att man kan uttala sig på detta sätt!
Men Mona Sahlin uttrycker ju sig också underligt, verkar som hon också är svenskfientlig.

Sahlin: " Vita människor är problemet" Läs nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/20/mona-sahlin-vita-manniskor-ar-problemet/




SSU-distrikt hyllar massmördare så kanske det inte är så konstigt med detta mordhot mot Billström, är detta vänsterpolitik så är det ju skrämmande.

Läs nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/05/ssu-distrikt-hyllar-stalin/


                                      

M-politiker gripen i Thailand

Den moderata politikern Annétthe Zettergren, 58, som flydde till Thailand för att undkomma åtal för miljonbedrägerier har nu gripits, rapporterar flera medier.

Hon var internationellt efterlyst och kunde gripas av thailändsk polis vid 13-tiden lokal tid under fredagen. Enligt uppgifter kommer två av hennes släktingar att deporteras i samband med att hon utlämnas.

Zettergren misstänks för att genom sitt jobb som sjukgymnast ha lurat till sig upp till 4,5 miljoner kronor från Landstinget i Värmland. När landstinget gjorde en polisanmälan i augusti och en förundersökning inleddes tog hon ut en halv miljon kronor från sin sambos konto och försvann.

När hon var politiskt aktiv var hon ledamoten i polisstyrelsen i Värmland. Hon har dock avsagt sig sina uppdrag.

Källa: nedanstående artikel.
http://www.friatider.se/m-politiker-gripen-i-thailand

Jag tror nog att det brister i kontroller inom landstinget, man litar helt på sina anställda.
Hur har detta kunnat förekomma?? Även inom försäkringskassan finns det brister då människor kan
ta ut sjukpenning och så arbeta svart samtidigt.. deta har ju förekommit i många år..men ingen vågar
ta tag i detta problem.. Finns exempel på att man fått hel förtidspension men arbetat för fullt svart.
Detta förekommer säkert även i dag.

Jag anser att sjukvården i sverige skulle bli mycket bättre om Landstinget skrotades,, alla pengar som betalas ut till anställda inom landstinget med höga löner skulle istället gå till vårdenheter i sverige.

Varför inte låta varje vårdcentral organisera sitt eget arbete och för lassaretten utse någon som organiserar vården på de olika lassaretten,, istället för att några landstingsanställda som kanske inte ens arbetat inom vården skall bestämma hur vårdenheterna skall organiseras..


Sätt in resurserna i vården istället för denna byråkrati inom vården.. jag tror att det skulle bli mycket bättre inom vården.

DN: Billström en ”smutsig” rasist









Tobias Billströms uttalande om personer som gömmer flyktingar har inte gått DN förbi. Nu kallar den vänsterliberala tidningens kultursida migrationsministern för rasist – och "smutsig".


                                       

Malin Ullgren på DN Kultur kan inte förstå varför Tobias Billström tillåts sitta kvar på sin post som minister efter hans uttalande om att flyktingsmugglare sällan är ”blonda och blåögda”.

”Ett högoktanigt rasistiskt uttalande, fullt i klass med de grövsta citaten ur valstugereportaget. Intressant också att det Billström säger, det säger han inte till en förklädd reporter utan i ett officiellt intervjusammanhang”, skriver Ullgren.

Men hon nöjer sig inte med att kalla migrationsministern för rasist – hon passar dessutom på att meddela att Billstöm är ”smutsig”.

”Jag tyckte om bilden av den passionerade Reinfeldt, som jävlar i mig inte släppte en rasist över bron. Den gjorde mig tryggare i en skrämmande tid. Men jag kan inte längre hålla isär rene Reinfeldt och smutsige Billström. De hänger ihop”, skriver Malin Ullgren i Bonniertidningen.
Källa: nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/dn-billstrom-en-smutsig-rasist


Jag undrar vad är det som är rasistiskt i detta uttalande?? Att berätta sanningen att det inte är svenskar mest som gömmer illegala flyktingar utan kanske deras egna landsmän.

Vad är rasism?

Att värna om sveriges ekonomi och framtid?

Att tycka att det inte går att föra denna ansvarslösa flyktingpolitik?

Att ha synpunkt på en religion? Vilken ras hör en religion till??

Vad kallar man dem som skriker hora och andra hemska ord till svenska kvinnor och våldtar och rånar, misshandlar, vandaliserar m.m. som tack för att de fått uppehållstillstånd och skattefria bidrag och bostad som skattebetalarna varit med att betala för? medan de inte bidrager till en krona till välfärden de får ta del av och som minskar nu eftersom det saknas pengar som går till bl.a. flyktingmottagande.


Gå in på nedanstående länk och se fakta på dessa skattefria bidrag, se också videos med uttalanden från hyckande moderat, socialdemokrat, och kristdemokrat angående invandringen...de säger något helt annat när de blev filmade med dold kamera.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Billström är i alla fall rak och säger vad han tycker och ingen hycklare,, men hyckleri är tydligen populärt bland många journalister samt vissa politiker utom SD. Tycker att SD skall värva honom, han skulle bli en bra riksdagsman för SD.

Om nu dessa som smutskastat Billström tror att genom att säga detta tror att de blir populära och att de kommer ta ifrån SD några röster,, så är inte fallet utan tvärsom..Det visar att de är inte för yttrandefrihet och demokrati och det är oroande.


Många invandrare reagerar över att sverige tar in så många flyktingar då de som redan är här måste leva på bidrag i många fall livet ut då det saknas arbete.. hur skall då alla dessa nyanlända kunna få ett arbete.

Läs nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/  



fredag 22 mars 2013

Moralpoliser i Oslo som islamineras mer och mer.



 
 



Grønland är ett pittoreskt, men ganska förslummat kvarter i centrala Oslo. De senaste åren har det blivit totalt övertaget av islamister, vilket fick Aftenposten år 2011 att skriva en avslöjande och upprörande artikelserie. Här är burqor vardagsplagg och den islamistiska moralpolisen vakar över invånarnas uppförande.


Se nedanstående artikellänkar.

Moralkontroll i Oslos innvandrergater
–Grønland er mer muslimsk enn Marokko, sier Fatima Tetouani.

Läs mer i nedanstående artikel.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3456633.ece#.UUwLDByQWSo

- Moralkontroll bør tas opp i moskeene

–Det er helt uakseptabelt at noen muslimer opptrer som moralpoliti. Imamer i moskeene bør ta dette opp i fredagsbønnen, sier Senaid Kobilica, leder i Islamsk Råd Norge.
Läs mer i nedanstående artikel i Aftenposten Norge.


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3457289.ece

Aftenposten skriver lørdag at det foregår en streng moralsk kontroll i det offentlige rom i bydelen Grønland i Oslo.

Rafiq ser utviklingen som et resultat av at minoritetsgrupper får lov til å isolere seg uten kunnskap om norske normer og regler.

Källa nedanstående artikel i aftenposten, norge, där ni kan läsa mera.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3456643.ece

Läs mera angående detta i artikellänken nedan.

http://avpixlat.info/2013/03/22/skylt-i-oslo-uppmanar-kvinnor-att-inte-glomma-ta-pa-slojan/#disqus_thread


 I England finns områden där inte engelsmän är välkomna, se nedanstående video.

http://www.youtube.com/watch?v=E0BbWmPKCyk

Gå in på nedanstående video och lyssna på en exilirakier numera boende i Norge, som berättar om muslimska brödraskapet och vad de vill.

http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ

Nedanstående video visar hur det är i England.

http://www.youtube.com/watch?v=kczkDnMgboU&feature=related


Nedan kan ni läsa vad Dr. Peter Hamond anser vad islam är eller inte är, samt hans statistik. Intressant läsning.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675



                                            
I nedanstående länk finns intervju med moderaternas radikala islamist som finns i försvarsutskottet i riksdagen, samt andra intressanta artiklar och videos, samt fakta på skattefria bidrag för invandrare.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Lyssna på en modig stark kvinnna från Iran som berättar vad som hände när hon inte ville ta på sig en lång slöja och vad hon anser om islam, hon bor nu i sverige, skrämmande.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded  


                                           

SD ÖVER 12 PROCENT I SENASTE SENTIOMÄTNINGEN I MARS





Lyssna på Jimmy Åkessons lysande tal som speglar verkligheten i sverige med illegala flyktingar och ansvarslös flyktingpolitik. Enda partiledaren som vågar tala klarspråk. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-nFGYB0sQoI

SD fortsätter gå framåt i olika mätningar trots att media gör allt för att de inte skall synas.
I t.ex. God morgon sverige SR så har jag aldrig sett att de låter någon SD representant få framföra sina synpunkter i soffan när det diskuteras politik utan det är majoritet vänster representanter som får komma till tals. Så nog är media politiskt styrt så det förslår. Men SD tappar inga röster för det, för folk är klokare och genomskådar denna taktik emot SD.
Nedan Sentiomätningen för mars.

http://avpixlat.info/2013/03/21/sentio-mars-sd-tredje-storst-och-vagmastare/

I nedanstående länk så kan ni lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker, även annan inspelning från ring P1 angående invandringen.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Nedan kan ni läsa fakta om skattefria bidrag för invandrare, samt intressanta videos, intervjuer, artiklar m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

torsdag 21 mars 2013

Janne Josefsson: ”Vi journalister är nutidens överstepräster”


                                               


Svenska journalister har "en jävla makt", men ignorerar de bekymmer och åsikter som vanligt folk har – bland annat i invandringsfrågan. Det konstaterade journalisten Janne Josefsson på seminariet ”Gräv 2013″ .
En ljudinspelning har nu släppts från det uppmärksammade seminariet, som urartade i att en grupp feminister stormade scenen och skanderade: ”gubbslem, gubbslem, gubbslem”.

Uppdrag Gransknings Janne Josefsson gick under debatten till hårt angrepp mot radikalfeministen och Bonnierprofilen Maria Sveland, som han menade har fått ”åka genom media utan att få en enda motfråga” om sin nya bok om ”kvinnohatet”.

Josefsson påpekade att det inte är Svelands eget fel att hon ”inte får en jävla motfråga”, utan att problemet är det svenska medieklimatet och svenska journalister.

– Man föraktar folk och man föraktar demokratin – och vad är det för jävla medieklimat där man kan åka på bananskal och räkmacka utan att få en enda motfråga av journalistkåren som befinner sig här? Jag fattar inte vad vi är med om alltså, utbrast en märkbart upprörd Josefsson inför sina journalistkollegor.

– Vi ser oss som demokratins banerförare. folket ser oss tvärtemot, tillade han.

Janne Josefsson uttryckte dessutom oro över att de svenska journalisternas verklighetsfrånvändhet kommer att slå tillbaka mot dem.

– Det förs en diskussion på gator och torg och på arbetsplatser och en, den fina diskussionen, och ju mer det gapet vidgar sig desto större kommer kraschen bli.

Till och med invandrarna själva ha insett att den linje som journalisterna förespråkar inte är hållbar, menade han.

– Vid köksborden säger invandrare och flyktingar själva: Varför tar ni emot flyktingar och invandrare när vi sitter här, har inga jobb, går på bidrag, har inget liv?

Josefsson avslutade med att konstatera att journalisterna ”har en jävla makt, men vi utesluter vanligt folks tyckande”. Men då fick han mothugg av en annan av deltagarna på seminariet – Robert Aschberg.

– Nej! Det gör vi inte alls! inflikade Aschberg snabbt.

Strax därefter stormade ett par radikalfeminister scenen och började skrika ”gubbslem” åt Janne Josefsson. Den biten är dock bortklippt från ljudinspelningen.
En annan person som anklagat Josefsson för att vara ”gubbslem” efter seminariet är statliga Filminstitutets VD Anna Serner.Läs i nedanstående artikel.


http://www.friatider.se/svenska-filminstitutets-vd-janne-josefsson-ar-ett-gubbslem

Källa: nedanstående artikellänk.

http://www.friatider.se/janne-josefsson-vi-journalister-ar-nutidens-overstepraster

                                          

GÅ IN PÅ NEDANSTÅENDE LÄNK OCH LÄS FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SAMT ANDRA UPPGIFTER PÅ KOSTNADER I SAMBAND MED DENNA ANSVARSLÖSA FLYKTINGPOLITIK SOM FÖRS. FLERA VIDEOS OCH ARTIKLAR FINNS I LÄNKEN.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


ÄVEN INVANDRARE ANSER ATT DENNA FLYKTINGPOLITIK SOM FÖRS ÄR LÅNGT IFRÅN BRA OCH DÄRFÖR RÖSTAR MÅNGA PÅ SD.
LÄS NEDAN OCH LYSSNA PÅ EN VIDEOUPPTAGNING FRÅN RING P1 SR DÄR EN INVANDRARE RINGER OCH BERÄTTAR VAD HAN ANSER.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


NEDAN KAN NI LÄSA OM VAD EN PREDIKANDE IMAN SOM ÄR SMYGFILMAD TYCKER OM EUROPAS BIDRAGSSYSTEM BLAND ANNAT OCH SOM ÄR SKRÄMMANDE.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/


ÄVEN NEDANSTÅENDE INLÄGG ÄR INTRESSANT, EN RIKTIGT MODIG KVINNA SOM KONVERTERAT TILL KRISTENDOM OCH FÖRELÄSER OM ISLAM OCH VARNAR.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/


JAG UNDRAR HUR LÄNGE SKATTEBETALANDE SVENSKAR SKALL FINNA SIG I ATT BETALA SKATT FÖR FÖRSÖRJNING AV ALLA SOM KOMMER HIT OCH INTE BIDRAGER MED EN SKATTEKRONA TILL DEN VÄLFÄRD DE FÅR TA DEL AV OCH SOM NU HELA TIDEN MINSKAR I TAKT MED ÖKAD INVANDRING, DÅ PENGAR SAKNAS TILL BRA VÅRD MED MERA I SVERIGE. MAN DRAR NED PÅ DET MESTA I SVERIGE, UTOM ATT TA EMOT MÄNGDER MED NYA INNEVÅNARE SOM MÅSTE LEVA PÅ BIDRAG I MÅNGA FALL RESTEN AV SITT LIV DÅ DET SAKNAS ARBETEN FÖR DESSA.


                                         

NEDAN VISAS EN SUMMA FÖR VAD INVANDRINGEN KOSTAR MEN DENNA SUMMA ÄR SÄKERLIGEN FÖR LÅGT TILLTAGEN, DÅ MAN MÅSTE BETÄNKA ATT DEN ÖKANDE BROTTSLIGHETEN KOSTAR MASSOR MED PENGAR FÖR BROTTSOFFER, FÄNGELSE, ADVOKATKOSTNADER, SKADEGÖRELSE, BRÄNDER LISTAN ÄR LÅNG.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

LYSSNA PÅ JIMMY ÅKESSON SOM TALAR OM ILLEGALA FLYKTINGAR MED MERA I NEDANSTÅENDE VIDEO.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-nFGYB0sQoI

onsdag 20 mars 2013

MONA SAHLIN: ”VITA MÄNNISKOR ÄR PROBLEMET”






Vita svenskar är ett "problem" och måste förändra sitt "sätt att vara". Det meddelar tidigare S-ledaren Mona Sahlin.


Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, har nyligen släppt en rapport med titeln ”Fyra nyanser av vitt”, som går ut på att det är alldeles för många vita människor bland Socialdemokraternas företrädare.

Enligt rapportern dominerar en ”vit norm” inom partiet – en norm som nu måste slås i bitar.

Den tidigare partiledaren Mona Sahlin håller helt med om de slutsatser som förs fram i rapporten.

– Jag tycker den är väldigt viktig, för det är inget mer än än skandal att mitt eget parti och så många partier domineras totalt av att upprätthålla en gammal maktbalans där en femtedel av befolkningen är osynlig, säger Sahlin till TV4-nyheterna och fortsätter:

– Titeln på rapporten säger vad man egentligen borde göra. Att inte se bristen på så kallat utländska svenskar i SSU och partiet som ett problem utan att vi, den vita majoriteten, är så många. Och det är vi som måste förstå att vi är problemet. Vi måste förändra vårt satt att vara.

I Stockholm har Socialdemokraterna nyligen beslutat om raskvotering. Minst 25 procent av personerna på vallistorna i Stockholm ska enligt partiet framöver vara utomnordiska invandrare.

”[H]åller med om att etnisitet [sic!] inte är ett bestämt faktum. 25% handlar dock om att bryta vitsvensknormen i de beslutande försml” skriver Omar Mustafa, ordförande för Islamiska Förbundet, i en hyllning på Twitter apropå Socialdemokraternas förslag på raskvotering.


Källa: nedanstående artikel

http://www.friatider.se/sahlin-vita-manniskor-ar-problemet





När man läser ovanstående artikel så börjar man tro att Mona Sahlin och SSU och S vill
förändra sverige till ett icke svenskt land längre. Kanske hon vill förvandla sverige till en islamistisk stat till glädje för i så fall radikala islamister som t.ex. moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet.
Hon kanske delar hans åsikter i nedanstående intervju.


http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk


I USA sitter flera radikala islamister ur muslimska brödraskapet på ledande poster i Vita huset. Läs nedanstående länk.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/muslimska-brodraskapet-infiltrerar-obama-administration/

I nedanstående länk kan ni läsa om vad en smygfilmad iman predikat bl.a. om Europas bidragssystem,, riktigt skrämmande ord.


I nedanstående inlägg kan ni läsa om fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt intressanta videos och statistik, intressanta artiklar av Gunnar Sandelin och Anna Dahlberg.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedanstående länk kan man läs om Dr Peter Hamonds åsikter om vad islam är eller inte är samt statistik.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675


Men det finns många invandrare som stödjer SD, läs nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Nedan berättar en kvinna som flytt från Iran om hur hon blev behandlad i Iran, därför hon inte ville bära slöja och hon berättar vad hon anser om religionen islam.

http://www.youtube.com/watch?v=2oVoLqjaKiw&feature=player_embedded


I nedanstående länk kan ni lyssna på en man som kommer från ett muslimskt land och som ringer till ring P1 och vädjar om att slippa höra böneutrop kl 4 på morgonen och 5 ggr om dagen, då han säger att han får ångest av detta, även ett annat inslag ur ring P1 är med i inlägget.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/iranier-vill-slippa-boneutrop-fran-minaret-i-sverige/


Nedan några verser ur koranen som islamister har som förebild.


Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar - men sörj först för era själar.


(Surah 2:223; fördjupning)
Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)

O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur - två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika - eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


Upplever ni uppror från kvinnornas sida2, ska ni först tala till dem, sedan (får ni använda negativa uppmuntringar som att) överge dem i sängen, sedan får ni (som sista alternativ) slå dem.
(Surah 4:34; fördjupning)



TROENDE! Gå inte till bön1 om ni befinner er i omtöcknat tillstånd, utan vänta till dess ni vet vad ni säger. Gör det inte heller i ett tillstånd av stor rituell orenhet, utan skölj först hela kroppen; undantagna är de som befinner sig på resa. Om någon av er är sjuk eller befinner sig på resa eller just har förrättat sina behov eller haft beröring med kvinnor och inte finner vatten, skall han ta ren jord och stryka över ansikte och händer. Gud utplånar och förlåter mycken synd.
(Surah 4:43; fördjupning)


Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar - och till alla troende kvinnor - att de utanför hemmet noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända som anständiga kvinnor och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 33:59; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan, läs nedan.

Taqiyya

En rätt för en muslim att ljuga inför en ickemuslim bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på

“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w

Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, "Koranens budskap", Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, "Koranen, Det Sista Testamentet", Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, "Den Heliga Qur'anen", Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, "Inside Islam", s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, "Reportage: Självmordsbombare", Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, "Unveiling Islam", s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, "Jihad Watch", 12/3 2005
8. Morey, Robert, "Islams invasion", s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, "Islam Review", 9/4 2005


tisdag 19 mars 2013

Den 1 juli träder den nya vansinniga vårdlagen för illegala i kraft




Pakten mellan regeringsalliansen och miljöpartiet har lett till denna lag, ett av flera vansinniga beslut. Den 1 juli träder den nya vårdlagen i kraft som är tvingande för alla landsting att följa. Den reglerar landstingens skyldighet att erbjuda vård till personer som vistas i Sverige illegalt. Inte undra på att omvärlden skrattar åt oss.


Lyssna på Jimmy Åkessons mycket kloka åsikter.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-nFGYB0sQoI

I juni 2012 enades regeringen och Miljöpartiet de gröna om att personer som håller sig undan verkställighet av avvisnings- eller utvisningsbeslut och personer som vistas i landet utan att ha ansökt om nödvändiga tillstånd för detta ska få tillgång till subventionerad vård motsvarande den vård som asylsökande har tillgång till idag. Överenskommelsen är en del av ramöverenskommelsen om migrationspolitiken som de båda parterna enades om den 3 mars 2011. Promemorian innehåller förslag som syftar till att genomföra förslagen i överenskommelsen mellan regeringen och Miljöpartiet de gröna.

Promemorian

Vi skrev om detta nyligen och efterlyste då propositionen, som var på väg. I dag ligger den uppe.

Regeringen föreslår att personer som vistas i Sverige utan tillstånd ska erbjudas samma subventionerade hälso- och sjukvård som asylsökande. Vuxna personer som vistas i landet utan tillstånd ska erbjudas vård som inte kan anstå inklusive tandvård samt mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning och vård vid abort.

Utöver detta är landstingen fria att erbjuda vård, upp till samma nivå som för bosatta. Barn som vistas i landet utan tillstånd ska erbjudas fullständig hälso- och sjukvård inklusive regelbunden tandvård. Landstingen ska också erbjuda personer som vistas i landet utan tillstånd en hälsoundersökning och vård enligt smittskyddslagen.

Regeringen

Prop. 2012/13:109 Hälso- och sjukvård till personer som vistas i Sverige utan tillstånd
Källa: nedanstående länk.

http://avpixlat.info/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/#more-50742

Räcker det inte med dessa skattefria bidrag till invandrare som inte betalar en krona i skatt för den välfärd som de får ta del av, medan välfärden minskar p.g.a. att pengarna inte räcker till, skall vi nu också betala vård för de som inte har rätt att vistas här, för de har ju redan fått asylansökan prövad och har inte tillräckliga skäl att få stanna här..alltså är de illegala flyktingar.

Får nu dessa fri tandvård och sjukvård på skattebetalarnas bekostnad,, så anser jag att detta är orättvist mot dem som betalar skatt.

Finns ju ingen anledning att illegala flyktingar att inte stanna kvar i landet om de nu får sådana förmåner utan att tillföra sverige någon krona i skatt. Om man tar in för många i en livbåt så sjunker den, och det är lika med sverige.




Nedan kan ni läsa fakta på skattefria bidrag för invandrare.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/  


Nedan kan ni läsa om vad en smygfilmad iman under predikan uttalar sig om bidragssystemen i Europa..skrämmande.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Nedanstående är intressant att läsa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/


Norge har insett att ökad välfärd inte går i hop med ökad invandring.
Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/16/norge-ingen-framtida-valfard-med-fortsatt-invandring/


Norsk syster tidning sågar Aftonbladet, läs nedanstående.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/03/norsk-systertidning-sagar-aftonbladet/