torsdag 30 maj 2013

MAN EFTERLYST FÖR MORDFÖRSÖK

    
Efterlyst

Polisen vänder sig nu till allmänheten i jakten på Salad Abdiaziz Abdulkadir, 22, misstänkt för ett mordförsök söder om Stockholm, rapporterar TV3 Efterlyst.

Se bild på fler efterlysta i nedanstående länk från efterlyst.
http://www.tv3.se/efterlyst/efterlysta/han-%C3%A4r-efterlyst-f%C3%B6r-mordf%C3%B6rs%C3%B6k

Det var sent på Skärtorsdagskvällen som Abdulkadir tillsammans med en annan man bröt sig in hos en person i Nybohovs ungdomsbostäder söder om Stockholm och knivhögg vederbörande flera gånger innan de lämnade platsen.

Polisen kunde snart gripa den andra mannen men Abdulkadir är fortfarande på fri fot.
Abdulkadir kallas också Aziz och är mellan 170 och 180 cm lång – polisen är intresserad av information som kan leda till hans gripande och kan nås på 114 14.

Källa: Fria tiders artikel.
http://www.friatider.se/man-efterlyst-for-mordforsok

onsdag 29 maj 2013

SVT:s Uppdrag Granskning ljög för tittarna – näthataren är medlem i socialdemokraterna

     
                                                       
Bild på Marcus Arnesson
 

SVT:s Uppdrag Granskning ville framställa det som att ”högerextremister” och sverigedemokrater låg bakom hoten. TV4-ankaret Jenny Alversjö, Aftonbladets Lena Melin och bloggerskan Isabella Lövengrip var några av dem som hotades av Marcus Arnesson.


I februari i år gjorde Sveriges Televisions Uppdrag Granskning ett inslag om näthat. I programmet fick flera kända svenska kvinnor läsa upp hot som de fått ta emot från personer som SVT framställde som högerextrema sverigedemokrater. Nu åtalas en av de värsta näthatarna, en före detta moderat kommunalpolitiker som numera är medlem i Socialdemokraterna.


Den socialdemokratiske 29-årige partimedarbetaren Marcus Arnesson, som just nu står åtalad för olaga hot och sexuellt ofredande, var tidigare kommunpolitiker för Moderaterna.


Så sent som 2006 valdes han in i kommunfullmäktige i Växjö för partiet och satt med som ersättare i skol- och barnomsorgsnämnden.

Han var även ledamot i moderata ungdomsförbundets distriktsstyrelse samt ledamot i unga aktiespararna.

Numera är han medlem i Socialdemokraterna och var aktiv i valkampanjen för partiet inför förra riksdagsvalet.

Enligt åtalet mot Marcus Arnesson skickade han brev till ett stort antal kvinnor där han skrev att de skulle ”lemlästas och dödas”.


I ett av de hotfulla brev som han skickade till en kvinna skrev han att ”dina vackra bröst till meloner ska bli så skönt att få suga på” och att han skulle ”steka brösten dina i smör”. Sammanlagt har han erkänt att han hotat och ofredat över hundra människor, de flesta av dem mer eller mindre offentliga kvinnor.

Flera av de hotfulla brev som Marcus Arnesson skickade till kvinnor undertecknade han med namnet Jonas Ransgård. Ransgård är en moderat politiker och vice ordförande i Göteborgs stads kommunstyrelse.

Några av hotbreven togs upp i SVT:s Uppdrag Granskning i februari i år och lästes då upp av de hotade kvinnorna. I programmet försökte SVT framställa det som att hoten kom från högerextremister och sverigedemokrater.


Marcus Arnesson har i polisförhör erkänt att han skickat de hotfulla breven och säger även att han ”står för dessa brev”.

Se även
Sveriges värsta näthatare sosse http://www.friatider.se/sveriges-varsta-nathatare-sosse

 V-politiker näthatar känd bloggerska http://www.friatider.se/v-politiker-nathatar-kand-bloggerska

 Mäklarpraktikant sparkas efter svensk­fientligt näthat http://www.friatider.se/maklarpraktikant-sparkas-efter-svenskfientligt-uttalande


Källa: Fria tiders artikel
http://www.friatider.se/svts-uppdrag-granskning-ljog-for-tittarna-nathataren-ar-fd-m-politiker

tisdag 28 maj 2013

Tal om ”Obama-gate” när skandalerna växer kring USA:s president

     
Muslimer i Vita huset i USAobama-gate


– Vita huset tonade ned allvarligt terrordåd
– Konservativa straffbeskattades av IRS
– Vita huset spionerade på Associated Press


USA.Tre skandaler skakar just nu Vita huset i USA – samtidigt. Anklagelserna som riktas mot president Barack Obama är så pass allvarliga att allt fler börjar jämföra situationen med Watergateaffären under 1970-talet som tvingade Richard M. Nixon att avgå som president.


Till och med de annars så Obamavänliga liberala mediekanalerna i USA har de senaste två veckorna kommit att bli allt mer kritiska mot den sittande presidenten. De tre skandalerna handlar om terrorattentat, det amerikanska skatteverket och intrång i pressfriheten.
1. Vita huset tonade ned allvarligt terrordåd

 11 september ifjol riktades ett terrorattentat mot det amerikanska konsulatet i Benghazi i Libyen. I attacken dödades fyra amerikaner, däribland den amerikanske ambassadören J. Christopher Stevens.
Attentatet kom i ett känsligt läge, mitt i valrörelsen, och Obama anklagas nu för att ha tonat ned det faktum att det handlade om ett terrorattentat.

Bland annat gav den amerikanska regeringen order till CIA om att ändra i sin officiella rapport från terrorattentatet och ta bort citat som tydde på att al-Qaeda var inblandade skriver Foxnews.

Anledningen, menar vissa, var att de amerikanska väljarna inte skulle fråga sig hur pass framgångsrik den amerikanska insatsen i Libyen egentligen varit eller vilka man hjälpt till makten. Frågor som skulle ha kunnat innebära att stödet för Obama minskade och han inte blivit omvald som president.

2. Konservativa straffbeskattades av IRS


 Under våren har en annan skandal rullats upp där en utredning nyligen slog fast att konservativa organisationer i USA straffbeskattats av den amerikanska skattemyndigheten – IRS. Inom IRS utarbetades en standard där man systematiskt utredde ”otillåtna politiska aktiviteter” inom konservativa organisationer i syfte att kunna undanta dem från skatteförmåner.


Något liknande gjordes däremot inte för politiskt liberala organisationer vilka med lätthet beviljades skattereduktion eller skattebefrielse i egenskap av ideella organisationer.


De dubbla måttstockarna har i synnerhet drabbat organisationer inom den så kallade Tea party-rörelsen skriver liberala CNN.


Även denna skandal har kopplingar till Vita huset och den fråga många ställt sig de senaste veckorna är om och i sådan fall vilken utsträckning någon i regeringen kände till IRS arbetsmetoder rapporterar Associated Press.


3. Vita huset spionerade på Associated Press
En tredje skandal handlar om spionage riktat mot nyhetsbyrån Associated Press. I början av året begärde regeringen Obama ut samtalslistor för ett 100-tal AP-journalister där bakgrunden misstänks vara en artikel från 7 maj i fjol där nyhetsbyrån skrev om att CIA stoppat ett terrorattentat.

Regeringen ville veta var nyhetsbyrån fått sina uppgifter ifrån genom att kartlägga vilka personer som journalisterna pratat med på telefon.


”Illavarslande” och ”kusligt” ansåg MSNBC:s Joe Scarborough om Obamas spionage mot AP skriver The Blaze. The Guardian gick ett steg längre och skrev om intrånget som ”Obamaregeringens nya front i kriget mot pressfriheten”.


Associated Press har i ett öppet brev till regeringen Obama formellt protesterat emot kartläggningen och kallar den ett ”allvarligt intrång i AP:s grundlagsskyddade rättigheter att samla in och rapportera nyheter”. Nyhetsbyrån skriver även att kartläggningen ”röjer information om AP:s aktiviteter och arbetsmetoder som regeringen inte har någon tänkbar rätt att känna till”.


KÄLLA: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/tal-om-obama-gate-nar-skandalerna-vaxer-kring-usas-president


Jag har länge funderat över om Obama är muslim och inte kristen, finns mycket som talar för att han skulle vara muslim.

Han har 6 radikala islamister som är medlemmar i muslimska brödraskapet och de sitter på viktiga poster i Vita huset i Obama administration.


Läs mera om detta i nedanstående inlägg och lyssna på Obama där han själv säger att han är en av dem alltså muslim, många i USA spekulerar i om han verkligen är kristen eller muslim.

Se även videos om muslimska brödraskapet där det framkommer uppgifter vad de står för och vad jag kan se så är det verkligen inte demokrati eller yttrandefrihet utan de vill ha sharialagar som alla vet är fruktansvärt grymma, med stening, spöstraff, handavhuggningar m.m. en video som visar hur stening går till finns också med i inlägget.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/29/president-obama-kristen-eller-muslim/

                                                   
Läs även om moderaternas radikala islamist i riksdagen i försvarsutskottet, som en moderat politiker anser inte hör hemma i moderaterna.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

SD Ängelholm om motviljan mot utredning av flyktingmottagandets kostnader

    
Sossarnas förslag, höj skatterna!Fridolin-Du-Betalar


Bokslut över exakt hur mycket inflödet av flyktingar och invandrare kostar de svenska skattebetalarna har Sverigedemokraterna, och andra partier, tidigare försökt sig på utan att få övriga med sig. Så även i Ängelholm nyligen, där övriga partier såg till att medborgarna fortsätts hålla ovetandes om en synnerligen angelägen fråga. SD Ängelholms gruppledare berättar hur det hela gick till.


Nyligen skrev vi om Ängelholm där SD begärt en utredning av kostnaderna för flyktingmottagandet i kommunen. Då detta debatterades i senaste fullmäktige blev det stundtals hårda ord från övriga partier. “Rasism” hette det bland annat från en moderat.


Gruppledaren för SD Ängelholm, Patrik Ohlsson, påpekade då att politiker från deras egna partier – däribland moderater – begärt samma sak i andra kommuner. Han underströk också att det handlade om att bringa klarhet och långsiktighet för kommunens ekonomi.


Märkligt nog kom något mer resonabla tongångar från miljöpartisten Karl-Otto Rosenqvist, som medgav att kostnaderna avseende flyktingmottagandet inte helt täcks upp med de statliga medlen. Tongångar som dock inte blev långvariga, då han därpå uppgav att detta inte spelar någon roll.


SD begärde då röstning men förlorade – således fortsätter fullmäktige att hålla kommuninvånarna ovetande om vad en stor del av deras skattepengar används till.
Ohlsson berättar

Patrik Ohlsson berättar för Avpixlat hur det hela gick till. Motionen utgår främst från att SKL, Sveriges kommuner och landsting, hävdar att statens ersättning till kommunerna för mottagning av asylsökande är för låg. Således ville SD veta om det förhållandet stämmer även för Ängelholm – vi lyfte alltså fram det som ledande politiker från bland annat S och M redan påtalat i en lång rad kommuner.

Sakdebatten uteblev, förutom det SD själva framförde. Istället haglade epitet som “rasister” och “främlingsfientliga”. Stereotypt nog hette det även att SD inte delade samma människosyn, att man mådde illa och aldrig hoppades på se samma slags motioner igen m.m.

Att locket nu lagts på sporrar bara SD Ängelholm och Ohlsson än mer, som utlovar att fler frågor, interpellationer och motioner i ämnet kommer att levereras. Målet är att avtalet kring flyktingmottagningen i kommunen ska rivas upp helt.

Om inte annat har de försetts med nya viktiga och konkreta argument inför den lokala valrörelsen nästa år – “skattesänkarpartiet” Moderaterna har visat ett totalt ointresse för att redovisa hur mycket av kommunala skattemedel som spenderas på asylinvandringen.

Vi tycker motståndet mot den i motionen föreslagna redovisningen vittnar om bristande ansvar bland övriga partier, för kontrollen över hur kommunala skattemedel förbrukas.


Källa: Avpixlat artikel

http://avpixlat.info/2013/05/28/sd-angelholm-om-motviljan-mot-utredning-av-flyktingmottagandets-kostnader/

Relaterat

http://avpixlat.info/2013/05/28/harda-angrepp-mot-sd-i-kommunfullmaktige/


Ja detta är ett förräderi mot svenska skattebetalare att mörklägga kostnader för invandringen.. Staten stjäl skattebetalarnas pengar och ger till dem som inte betalar en krona i skatt för den välfärd de får ta del av som skattebetalarna har betalat dyrt för.

                                          


Man skär ned på välfärden genom indragningar inom vård och omsorg, skolor läggs ned, vårdcentraler läggs ned, m.m.vi har inte råd med ett vettigt försvar i sverige..men råd att ta emot tusentals människor varje år som måste försörjas med skattefria bidrag.

Läs fakta om dessa bidrag i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa om ekonomidocentens beräkningar av kostanderna för invandringen per år…torde vara mycket högre belopp om man tar med i beräkningen all kriminalitet och vandaliseringar samt uppbrända skolor, våldtäkter m.m. som ökat i och med den ökade invandringen.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/11/ekonomidocent-invandringen-kostar-110-miljarder-per-ar/

Nedan en video där filosofie dr. i ekonomisk historia Fredrik Rosenqvist berättade om kostnader.


I nedanstående artikel i Svenska dagbladet finns uppgifter på kostnader för invandringen, men dessa siffror har säkerligen ökat sedan denna uträkning gjordes då sverige har väldigt många fler asylsökanden och invandrare nu.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

måndag 27 maj 2013

SYNPUNKTER PÅ KRAVALLERNA I FÖRORTERNA I SVERIGE FRÅN UTLÄNDSKA JOURNALISTER


    
Gå in på nedanstående video och lyssna på diskussion om kravallerna i sverige och bilbränder, stenkastning m.m.


Gå även in på nedanstående video där invandrarungdomar i Husby blir intervjuade angående dessa upplopp i Husby.

Nedan video som visar kravallerna i Husby.

 

Gruppvåldtäkten i Markaryd: Här är det TYDLIGA signalementet som polisen mörkar


  
Man av utländsk härkomst med ordet ”Love” tydligt tatuerat på ena kinden. Så beskrivs en av de fem gärningsmännen bakom helgens brutala gruppvåldtäkt i Markaryd.


Polisen har valt att inte gå ut med signalementet i media och gärningsmännen är fortfarande på fri fot. Utredare vid myndigheten uppges dock varit i kontakt med en lokal tatuerare i Markaryd för att höra sig för om denne har tatuerat någon med en sådan tatuering. Därför har signalementet nu nått ut på nätet.


På polisen i Kronoberg, som utreder våldtäkten, är man dock tystlåten kring uppgifterna och säger sig inte ha någon kommentar till dem.

– Nej, det har jag inte för stunden. Har du något tips på något sådant eller? säger ansvarig utredare Anders Idensjö i telefon till Fria Tider.

– Det är mer än jag känner till att det skrivs, fortsätter han apropå Fria Tiders påpekande om att signalementet sprids på Facebook och andra sociala medier.
– Jag kommenterar inte det för stunden, avslutar han.


Vid 10-tiden idag hade över 1700 personer delat Facebook-inlägget. Ett stort antal människor söker nu igenom bilder i sociala medier i jakt på en invandrare med ordet ”Love” tatuerat över kinden.


Källa: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/gruppvaldtakten-i-markaryd-har-ar-det-tydliga-signalementet-som-media-morkar


Det är fruktansvärt med dessa gruppvåldtäkter och även andra våldtäkter gjorda av en ensam gärningsman. Varför går man inte ut i media med ett bra signalement på våldtäktsmännen, så kvinnor blir varnade för dessa män.


Skrämmande att dessa grova våldtäkter har ökat i Sverige. Kvinnor törs snart inte åka taxi för det har hänt flera våldtäkter på kvinnor som åkt taxi….Vad är det för män som gör på detta sätt??


Nu är det ju inte första gången som våldtäkter sker i taxi och även färdtjänst, kvinnor kan inte känna sig säkra när de tar taxi hem och inte heller inom färdtjänst..detta måste göras något åt..Varför inte kontrollera om de som kör taxi har varit anmälda för våldtäkter eller annat brottsligt tidigare och förhindra dem att få köra taxi eller färdtjänst..Våldtäkter sker ju mitt på dagen och kvinnor kan ju inte känna sig säkra någon gång egentligen..har blivit hemskt i sverige.. så här har det inte varit tidigare.


Nedanstående video tar upp detta med våldtäkter utomhus och hur Norge ser på våldtäkter, i sverige verkar det somman mörklägger mycket om dessa våldtäkter.


Se nedanstående video som handlar om Uppdrag granskning med Janne Josefsson angående taxichaufförer som får köra taxi trots att de tidigare varit dömda för våldtäkter.


Även nedanstående video är från Uppdrag granskning angående våldtäkter i taxi.

Man kan ju läsa nästan dagligen om grova våldtäkter med grov misshandel och t.o.m. med dödlig utgång..


Förstår inte att gärningsmän enligt nedanstående artikel får så korta straff… De som begår våldsbrott och våldtäkter borde man se till att skydda samhället för, så det inte blir fler offer som råkar ut för dem, då det tydligen inte hjälper med korta fängelsestraff.
Varför mörkläggs fakta som Brås egen information visar enligt nedan?


I Brottsförebyggande Rådets rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet 1996:2″ framgår det att invandrare är överrepresenterade med 4,5 ggr jämfört med svenskar beträffande brottskategorin våldtäkt. Störst överrepresentation har invandrare från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak.


Brå tittade på socioekonomiska faktorer som en förklaring till överrepresentationen men kom fram till att detta inte förändrade bilden i någon avgörandeutsträckning.
I rapporten skrev Brå att det kan ”konstateras att invandrarnas överrepresentation inte beror på ogynnsam fördelning av ålder, kön, bostadsort och socioekonomisk status.”


I Brå-rapporten ”Brottslighet födda i Sverige och utlandet 2005:17″ framgår det att situationen inte förändrats nämnvärt sedan den förra rapporten gjordes. Den totala överrepresentation, liksom överrepresentation beträffande brottskategorin våldtäkt är ungefär densamma för invandrarkollektivet som helhet. I denna rapport redovisas inte våldtäktsmännens ursprungsland på samma sätt som i den förra rapporten.

Det konstateras dock att personer från Nordafrika har den totalt sett högsta överrepresentationen beträffande samtliga brott varför det är rimligt att anta att det även denna gång är män från muslimska länder som har den största överrepresentationen också beträffande våldtäkt.


Det generella mönstret tycks vara detsamma även i andra länder. Den norska tidningen Aftenposten rapporterade 2005-09-01 att utomeuropeiska män låg bakom två tredjedelar av de anmälda våldtäkterna i Oslo, trots att de bara utgör 14% av befolkningen.

Varför anses det som rasistiskt eller hets mot folkgrupp att berätta sanningen???? varför skydda grova våldtäktsmän som har utländsk härkomst. mer än någon annan våldtäktsman??


ENLIGT NY STATISTIK FRÅN BROTTSFÖREBYGGANDE RÅDET 2010
ANMÄLDES 17.167 SEXUALBROTT I SVERIGE.

Våldtäkt och försök till våldtäkt står för drygt en tredjedel av alla anmälda sexualbrott. I knappt en tredjedel av de polisanmälda fallen, är den som har utsatts för våldtäkt under 15 år.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2433195/sexoffer-kranks-i-rattsprocesser


VEM TÄNKER PÅ DESSA UTSATTA KVINNOR SOM I MÅNGA FALL FÅR PSYKISKA MEN FÖR LIVET EFTER EN VÅLDTÄKT OCH SOM FÅR EN NEGATIV INSTÄLLNING TILL MÄN EFTER EN VÅLDTÄKT…

.
Skall samhället ta mer hänsyn till gärningsmännen än offren? I nuläget verkar det så i Sverige.
Läs även om gruppvåldtäkten där man stoppat upp en vinflaska i underlivet på en kvinna och blev frikända.

Men efter att många upprörda människor hört av sig så kommer målet att överklagas.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/17/tingsratten-inte-valdtakt-att-stoppa-in-vinflaska-i-underlivet-pa-en-tjej/

lördag 25 maj 2013

Konverterade till islam – blev våldsam mördare

                                               
       
  
Den man som i onsdags med en machete högg ihjäl en brittisk soldat på öppen gata har identifierats som en muslimsk konvertit.

Det är muslimska extremister i Storbritannien som identifierat mannen som den senaste tiden uppges ha deltagit i demonstrationer tillsammans med militanta muslimer. Anjem Choudary, som tidigare företrädde den muslimska extremisgruppen al-Muhajiroun, säger till Associated Press att mannen i viedoklippet heter Michael Adebolajo och konverterade till islam från kristendomen 2003.

Myndigheterna i Storbritannien har inte velat kommentera uppgifterna.
Terrorattack i London: Hackade ihjäl soldat med machete


Machetemannens offer blev den 25-årige Lee Rigby som vid attacken var klädd i civila kläder och bar en t-shirt med texten ”Help for Heroes”. Rigby lämnar efter sig en två år gammal pojke som nu får växa upp utan sin pappa.


– Vi svär vid den allsmäktige Allah att vi aldrig kommer sluta slåss mot er, säger en av gärningsmännen i videoklippet. De två män som deltog i attacken sköts i benen när polis anlände till platsen.


Källa: Fria Tiders artikel.
http://www.friatider.se/konverterade-till-islam-blev-valdsam-mordare


http://www.friatider.se/terrorattack-soldat-hackades-ihjal-i-london


Se annan video nedan på det hemska dådet.

http://www.liveleak.com/view?i=37e_1369335448

Om ingen vet hur Sharialagar tillämpas så se videon i detta inlägg där en kvinna blir stenas, det är fruktansvärda straff, händer huggs av och spöstraff samt stening m.m. hemskheter. Bilderna nedan är från en demonstration i London som muslimer deltog i.


                               
Moderat politiker har kritiserat moderaterna för att en radikal islamist sitter i försvarsutskottet i riksdagen. Läs mera nedan.
                                                
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)


Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)

Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005


Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige,

Nedan lite information om muslimska brödraskapet, som även förknippas med muslimska förbundet tydligen.
Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.


Nedan del två om muslimska brödraskapet.


Nedan kan ni ta del av fortsättningen om muslimska brödraskapet och islam, del 3.


Om inte någon vet hur grymma dessa Sharialagar är så titta på nedanstående video, där en kvinna blir stenad.

Om kvinnosynen inom islam berättar kvinnan som bor i sverige men är född i iran.


Infiltration i politiska partier är ju effektivt för att få makt och kunna påverka i islamistisk riktning.
I nedanstående video som är baserad på Dr. Peter Hammonds statistik och åsikter om Islam, framgår det mycket som redan stämt in i sverige, detta med att muslimer gör sig till offer när de blir kritiserade bl.a. Lyssna själva på det som sägs i videon.



I nedanstående artikellänk kan ni läsa texten som är grunden till ovanstående video.
Dr. Peter Hammond står för artikeln.

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.


Går till attack med en machete – mitt i Helsingborg

    
Macheteman


Här sätter machete-mannen skräck i flanörerna i centrala Helsingborg.
En 47-årig man råkar komma i vägen och blir brutalt huggen i ryggen.

– Mannen är svårt skadad och vårdas på lasarettets intensivvårdsavdelning, säger polisens informatör Fredrik Bjerkeborn.

Det var klockan 14.13 som det dramatiska larmet nådde polisens länskommunikationscentral.
– Flera personer ringde in och berättade om vad de såg. Det var en kille i 30-årsåldern med machete som jagade en annan man, säger Fredrik Bjerkeborn.

Händelsen utspelade sig på Trädgårdsgatan mitt i centrala Helsingborg.

Vittnen berättar efteråt för Kvällsposten hur många fotgängare i ren skräck flydde hals över huvud in i Stadsparken som ligger alldeles intill.

”Svor och var upprörd”


Orsaken till vansinnesdådet är ännu okänd.
– Människor ska ha sett och hört den gripne mannen. Han svor och var upprörd över någonting. Och så viftade han med kniven, säger Fredrik Bjerkeborn. Kniven hade ett blad på 30-40 centimeter.
Det träffade den 47-årige mannen med våldsam kraft utanför en pizzeria.


Om de båda männen var bekanta med varandra är fortfarande okänt. Men det mesta tyder på att den skadade 47-åringen bara hade otur och råkade komma i machete-mannens väg.
– Det var en hemsk upplevelse. Vi var flera som flydde för våra liv, säger ett vittne till Kvällsposten. Mannen hade en stirrande blick och viftade hela tiden med kniven i luften.
Ropade på hjälp


Flera hyresgäster som bor i fastigheten där dramat ägde rum hamnade ofrivilligt på första parkett.
– Han skrek så vansinnigt högt så jag var tvungen att gå fram till fönstret för att se vad som hände, säger en av hyresgästerna.


Ägaren till pizzerian var den som till sist hamnade helt i centrum.
Han berättar för Kvällsposten om hur han först hörde högljudda gräl ute på gatan. Och hur en av personerna sedan ropade intensivt på hjälp.


– Jag rusade ut och fick se en massa blod. Det var en ohygglig syn. Mannen var huggen på flera ställen på kroppen.

”Han stod framför mig”

Pizzeriaägaren insåg att han var tvungen att ingripa för att det hela inte skulle gå helt överstyr.


– Jag fick in den skadade mannen på restaurangen. Han kunde resa sig i det läget. Men mannen med kniven följde efter. Han stod framför mig medan jag hade den skadade bakom mig.
Innan första polispatrullen hunnit fram hade machete-mannen hunnit lämna platsen. Han greps enligt Fredrik Bjerkeborn några minuter senare, med kniven i hand utanför Knutpunkten i Helsingborg.
Både kniven och mannens blodiga kläder har tagits i beslag. Händelsen har rubricerats som mordförsök.

Uppgifter finns att mannen varit drogpåverkad.Mannen anhölls senare under kvällen.

– Den fortsatta utredningen får visa vad som kan ligga bakom händelsen, säger polisens informatör
Fredrik Bjerkeborn.

Källa Expressen
http://www.expressen.se/kvp/gar-till-attack-med-en-machete–mitt-i-stan/

fredag 24 maj 2013

Turkisk toppolitiker: ”Förinta alla ateister”

                                                      
    
En högt uppsatt företrädare för Turkiets islamistiska regeringsparti har skapat uppseende efter uttalande på Twitter. Turkiet, som svenska politiker vill se som EU-medlem, har redan dömt ut flera fängelsestraff för ”hädelse” mot islam.

Det är Mahmut Macit, högt uppsatt företrädare för det islamistiska regeringspartiet i huvudstaden Ankara som twittrat om ”förintandet av ateister” som ett inlägg i den pågående debatten om yttrandefrihet kontra religion. Han menar att det inte kan ses som en demokratisk rättighet att ”förolämpa” islam, rapporterar turkiska hurrietdailynews.com.


”Mitt blod kokar när ryggradslösa psykopater som låtsas vara ateister svär åt min religion. Dessa människor, som redan våldtagits, ska förintas”, lyder Mahmut Macits kontroversiella tweet.
Inlägget beskrivs som en del i ett pågående kulturkrig i Turkiet där de muslimska krafterna i regeringsställning är på offensiven. Nyligen dömdes den kände turkarmeniske lingvisten och skribenten Sevan Nişanyan till 13 månaders fängelse för ”hädelse” i en bloggkommentar.
En annan representant för regerande Rättvise- och Utvecklingspartiet, Özcan Ulupinar har tidigare uttalat att ”inget gott kan komma från en turkisk ungdom som är ateist”, medan en sociolog beskrivit ateism som en form av autism beroende på hjärnskada.


Så sent som i mars i år skrev Sverige och Turkiet under ett avtal under president Abdullah Güls statsbesök, där ländernas samsyn om ett turkiskt EU-medlemskap stadfästes:

– Vi har skrivit under ett strategiskt partnerskap, som identifierar gemensamma intressen för djupare samarbete. Sverige stöder starkt ett turkiskt medlemskap i EU, sa Fredrik Reinfeldt då.


KÄLLA: Fria Tiders artikel
http://www.friatider.se/turkisk-toppolitiker-forinta-alla-ateister

Jag undrar om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet har samma åsikter som denne man..?
Läs nedan och lyssna på intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet, han har minst sagt kontroversiella åsikter.

En moderat politiker i vallentuna kritiserar sitt eget parti p.g.a. denne mannen..
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Läste en artikel om Turkiska män.
Läs nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/turkiska-man-foresprakar-kvinnomisshandel/


Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.
Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.

Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.

http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN


Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)


Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.

(Surah 9:29; fördjupning)


Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.

(Surah 47:4-6; fördjupning)


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005


Se nedanstående videoreportage från London CNN London, kanske det inte dröjer så länge innan detta blir verklighet i Sverige,

Nedan lite information om muslimska brödraskapet, som även förknippas med muslimska förbundet tydligen.

Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.

Nedan del två om muslimska brödraskapet.


Nedan kan ni ta del av fortsättningen om muslimska brödraskapet och islam, del 3.


Om inte någon vet hur grymma dessa Sharialagar är så titta på nedanstående video, där en kvinna blir stenad.

Om kvinnosynen inom islam berättar kvinnan som bor i sverige men är född i iran.


DN-journalist: Därför ljuger vi om invandrarkravallerna



Bonnierjournalisten Ulrika By på Dagens Nyheter säger i en intervju med Timbro att hon anser att medierna inte ska rapportera neutralt om händelser som kravallerna i Stockholm – och att de mörkar saker som ”kan användas i främlingsfientliga syften”.


Ulrika By säger rakt ut att journalister inte rapporterar om problem i mångkulturella förorter.


– Snacket om konsekvensneutralitet är ju bara nys i de här sammanhangen: Jag tycker rakt av att journalistiken ska sträva efter att inte spä på främlingsfientlighet och det är uppenbart att vi ofta faktiskt går runt katten kring het gröt när vi kommer till så kallad förortsproblematik, säger hon med Timbro.

Hon menar att Dagens Nyheter väljer bort historier och händelser som kan väcka kritik mot regeringen Reinfeldts invandringspolitik.


– Det ena är att jag av egen erfarenhet vet att vi väljer bort historier och händelser som lätt kan användas i främlingsfientliga syften. Vi citerar inte allt vi hör och berättar inte allt vi ser, säger hon.

Andra journalister har gett liknande omdömen om den svenska journalistkårens bevakning av invandringen – då istället som kritik.


”Vi har inte redovisat obehagliga fakta och debatterat vart Sveriges upp- och nedvända asylpolitik kan leda. Istället har vi fått en nationell mörkläggning som upprätthålls av ideologiska skäl, där verkligheten få maka på sig för den idealiserade självbilden och den fejkade toleransen”, skrev den före detta SVT-journalisten Gunnar Sandelin i Dagens Nyheter under rubriken ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”.


http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

Också SVT-journalisten Janne Josefsson är inte på samma spår och menar att klyftan mellan folket och journalisterna i angående mångkulturen är stor.


– Det förs en diskussion på gator och torg och på arbetsplatser och en, den fina diskussionen, och ju mer det gapet vidgar sig desto större kommer kraschen bli, sa Josefsson i en direktsänd debatt.
– Vi journalister är nutidens överstepräster, fastslår han.

Källa: Fria Tiders artikel

http://www.friatider.se/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna

Nedan kan ni läsa om vad Janne Josefsson säger.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/21/janne-josefsson-vi-journalister-ar-nutidens-overstepraster/

                                                      

En kvinnig journalist från Somalia, flyttade tillbaka till Somalia för hon ansåg det var lika farligt att bo i sverige som i Somalia och hon hade tröttnat på att vara journalist i Sverige då hon blev tillsagd att inte ta upp känsliga saker som radikaliseringen i Rinkeby m.m. för att SD skulle få flera röster om hon tog upp detta…

Läs nedan:
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

                                       


Nedan kan ni läsa om fakta på skattefria bidrag till invandrare, så ser ni att de inte alls lider av fattigdom som många tror, de får fler förmåner och skattefria bidrag än många svenska skattebetalare får..Många pensionärer får ut mindre i bruttopension än vad t.e. en invandrare får i lägsta belopp skattefritt ÄFS (äldreförsörjningsstöd)

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Nedan kan ni läsa om den vansinniga lagen som ger illegala flyktingar bättre förmåner än svenska skattebetalare.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/


Lyssna på Jimmy Åkessons mycket kloka åsikter i nedanstående vidoinlägg där han pratar bl.a. om illegala flyktingar..



 

torsdag 23 maj 2013

Björn Söder SD i riksdagsdebatt om sjukvård till illegala invandrare

    
                                               
 
 
Lyssna på invandraren som berättar vad han tycker och han har säkert alldeles rätt, han hade vettiga åsikter, jag menar killen som talar först.Han säger ju utryckligen att dessa ungdomar som håller på med skadegörelse, stenkastning, bränder m.m. vill inte arbeta och de bryr sig inte ett dugg i mannen som blev skjuten av polisen…utan detta skyller de på för att få en orsak att ställa till elände.


Idag debatterades förslaget om att landstingen ska vara skyldiga att erbjuda illegala invandrare samma subventionerade hälso- och sjukvård som asylsökande.

Detta innefattar “vård som inte kan anstå”; tandvård, mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, vård vid abort och en hälsoundersökning. Vidare ges landstingen även möjlighet att erbjuda illegala invandrare vård upp till samma nivå som för medborgare. För barn till dessa gäller fullständig hälso- och sjukvård inklusive regelbunden tandvård. Från Sverigedemokraterna deltog Björn Söder och Per Ramhorn.


Läs nedanstående artikel i Avpixlat och lyssna på Björn Söder som talade bra, ni kan även lyssna på hela debatten i artikeln.


http://avpixlat.info/2013/05/22/riksdagsdebatt-om-sjukvard-till-illegala-invandrare/#more-58859


Även invandrare röstar på SD som inser att denna asyl och migrationspolitik är helt fel.

 Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringen.

Även en annan man Stefan Ritter ringde och sade vad han tyckte till ring P1 mycket bra. Ni kan också lyssna på Jan Guilou som uttalar sig om SD i nedanstående inlägg. Även verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det är till fördel för islam.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Jag anser att det betalas ut alldeles för höga skattefria bidrag till invandrare, många skattebetalande pensionärer får inte ut i bruttopension vad dessa invandrare  som får ÄFS (Äldreförsörjningsstöd)
                    
.                                        

onsdag 22 maj 2013

Reinfeldt: De boende i Husby kan väl stoppa ungdomarna själva?

    

Statsminister Fredrik Reinfeldt vill inte se tuffare tag från polisen sa han på en presskonferens på rosenbad klockan 15:25 idag. Istället tycker han att det är upp till de boende i Husby att själva sätta stopp för kravallerna.


Statsministern kom flera gånger tillbaka till begreppet ”arga unga män”.

– Vi har i Sverige grupper av arga unga män som tror att man med våld kan och bör förändra samhället, sa Reinfeldt vid presskonferensen.


– Att använda våld är inte ett sätt att använda sin yttrandefrihet i Sverige, vi kan inte låta våldet styra.
Statsministern sa även att ”lag gäller lika för alla överallt” samt talade om vikten av att stå upp för det arbete som polis och räddningstjänst gör.


– Vi har enats om att betala skatt för att finansiera ett polisväsende och ett rättväsende som upprätthåller lag och ordning, sa han.


På frågan om vad regeringen anser att man ska göra just nu blev svaret.
– På kort sikt handlar det om att få lugn där det har varit oroligt. Jag tycker vi ska ge tillbaka Husby till dem som bor i Husby. De vill ha lugn och ro och vill kunna komma ut på morgonen utan att mötas av utbrända bilar.


Någon utökad polisinsats och krafttag mot de kriminella invandrargäng som kastar sten på polis och brandkår samt tänder eld på folks bilar trodde däremot inte Fredrik Reinfeldt på. Istället ville han lägga ansvaret på att få lugn på gatorna på de boende i Husby.


– Det är de som måste sätta stopp, det är de som måste säga att de vill ha lugn och ro.


Källa: http://www.friatider.se/reinfeldt-de-boende-i-husby-kan-val-stoppa-ungdomarna-sjalva
http://www.friatider.se/sverige-brinner-men-var-ar-reinfeldt


Det börjar ju likna upplopp i muslimska länder som det är i sverige nu..Varför inte ta reda på varför ungdomarna ropar religiösa stridsuttalanden när de kastade sten m.m. som en invandrarkvinna berättade…alltså kan det ju inte ha att göra så mycket med att polisen i självförsvar råkade skjuta mannen som hotade med machete och inget hjälpte för att få honom att sluta med detta.
Radikaliseringen i sverige har ju fått fart och detta tar inte politiker på allvar.

Nedan en föreläsning om islam, mycket intressant att lyssna på denne professor, väl värt att lyssna på.

     



Jag undrar över varför ingen ifrågasätter om detta har med radikaliseringen i förorterna att göra?? Ungdomarna ropade ju Gud är störst på arabiska när de kastade sten och brände bilar…
En somalisk journalist som arbetade i sverige,, tröttnade på att vara journalist då hon fick höra att hon inte fick ta upp detta om radikaliseringen i förorten Rinkeby m.m. som hon var uppröd över, för man sa att det var för känsligt och att om man tog upp detta så skulle SD få många fler röster.Hon blev trakkaserad av muslimer för att hon haft synpunkter på detta. Hon har nu flyttat tillbaka till Somalia för hon anser det lika farligt att bo i sverige.
Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/22/journalisten-amun-abdullahi-jag-trodde-pa-journalistiken/

Många invandrare röstar på SD lyssna nedan på en invandrare när han ringer till ring P1 och talar om vad han tycker, Jan Guilou intervjuas och talar om vad han anser om SD, lyssna på detta i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Moderaterna har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet, kan inte Reinfeldt tala med honom så han får förklara
varför det sker upplopp i förorterna och kanske han kan få reda på lite om islam och hur radikala islamister tänker.

En moderat politiker är kritisk till moderaternas radikala islamist och vill få bort honom, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Vad kostar det med denna massiva invandring? och vad får dessa invandrare för bidrag, detta talar inte media om och inte politiker heller..Men nedan kan ni läsa fakta om skattefria bidrag till invandrare som minsan är generösa.. vilken svensk skattebetalare får någonting skattefritt? Statistik över ensamkommande ungdomar finns även med i länken samt videos där hycklande politiker säger ett när de vet att de blir filmade och något helt annat när de blir filmade med dold kamera.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
 
Att moderaterna är för ökad invandring kan ju bero på att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som verkligen har kontroversiella åsikter så t.o.m. en moderat politiker reagerat och anser att han bör tas bort frånmoderaterna. Läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Journalisten Amun Abdullahi ”Jag trodde på journalistiken”

    
amun


Journalisten Amun Abdullahi avslöjade i Ekot att en ledare på en fritidsgård rekryterade till den somaliska islamistmilisen, al-Shabaab. Men hennes uppgifter sades svartmåla islam – och ifrågasattes av bland andra Sveriges Radio. (OBS: Du kan behöva ”spola tillbaka” programmet för att kunna se det när live-sändningen är slut)

2009 jobbade journalisten Amun Abdullahi på SR Internationals somaliska redaktion i Stockholm.

Hon kunde då avslöja att en ledare på en fritidsgård i Rinkeby rekryterade ungdomar till al-Shabaab – en islamistisk milisgrupp i Somalia, inte helt olik al-Qaida.


Amun Abdullahi gjorde först ett mindre inslag på somaliska, men senare också en större granskning tillsammans med reportern Kajsa Norell på Ekot. Deras reportage sändes i november 2009 och fick stor uppmärksamhet.


- Vi berättade hur många det handlade om, vad som hänt med dem och hur det hade gått till, säger Kajsa Norell.


Efter reportaget fick Amun höra att hon svartmålade alla somalier och muslimer i Rinkeby. Hon bodde själv i Rinkeby och blev allt mer utstött, och berättar att det spreds en uppfattning att hon hade sålt sig till svenska journalister och deras svartmålning av islam.


- Det var bara kört. Jag var en hemsk människa, en förrädare. Man ifrågasatte om jag var muslim och varför jag bar slöja, säger Amun Abdullahi.


Hot och utfrysning från det islamiska samfundet hade Amun förberett sig på. Men några månader senare kom kritik från ett helt annat, och oväntat, håll.
Ett av Sveriges Radios tyngsta samhällsprogram, Konflikt, ifrågasatte Ekots, och därmed Amuns uppgifter.


Den 24 april 2010 sände Konflikt ett reportage från Rinkeby där uppgifterna om al-Shabaabs rekrytering avfärdas som hörsägen och rykten. Programledare var Mikael Olsson, tidigare chef för SVT:s samhällsredaktion och huvudreporter var Randi Mossige-Norheim, tidigare belönad med Stora Journalistpriset.


Konflikt ifrågasatte även andra mediers rapportering om Rinkeby, bland annat den tidigare discjockeyn Kadafi Husseins uppgifter om att ungdomar kommit till honom och sagt att al-Shabaab försökt rekrytera dem.


Programmet spred en bild av att det inte var religiösa krafter som var problemet i Rinkeby – utan Kadafi Hussein.


- Ungarna hade insett det själva, de visste sanningen. De flesta kände till rekryteringen och vad som pågick i Rinkeby. Och sen kom Konflikt med en annan bild och försökte förneka det, säger Kadafi Hussein.

Kadafi Hussein ifrågasattes också för sitt deltagande i TV4:s Kalla fakta. Där sade han att religiösa män stoppat flickor från att gå på fester som han arrangerat. En flicka berättade också anonymt i Kalla fakta om just detta.

Men i Konflikt berättade flickan att hon aldrig varit på någon av Kadafis fester, och inte blivit stoppad. Problemet var bara att Konflikt intervjuat fel flicka – de förväxlade henne med en annan flicka som varit med i Kalla fakta.

Konflikt gav också bilden av att det inte handlade om religiösa män som försökt stoppa flickorna, utan om oroliga föräldrar. Som stöd för det hade Konflikt en intervju med Markus Rostedt, som presenterades som närpolischef i samband med en fest som ägde rum i juli 2008.


Men i juli 2008 var Markus Rostedt inte närpolischef, och han var aldrig på plats utanför festen.
- Vad sade du, 2008? I Juli? Nej, den 19 juli då kan jag inte ha varit på plats, då hade jag fridag, så det kan jag inte ha varit, säger Markus Rostedt när Uppdrag granskning kontaktar honom.

Vidare ifrågasätter Konflikt också att någon svensk-somalier dödats i Somalia när de stridit för al-Shabaab.


Idag finns offentligt material från Säpo som styrker Amun Abdullahis och Kajsa Norells rapportering i Ekot. Hemliga avlyssningar visar hur ungdomsledaren mycket riktigt hade samlat en grupp kring sig och att flera sedan gav sig av till Somalia. Minst en av dem dog i strid.


Men Konflikts redaktion hade information om Somalia och al-Shabaab på mycket nära håll. De hade nämligen själva låtit göra ett reportage om al-Shabaab.


- Det handlade om en ung man som själv hade varit på väg att åka ner, hur han inte såg någon framtid i Sverige, han tyckte att det var en bra idé att åka och kriga med al-Shabaab, säger reportern bakom reportaget, frilansjournalisten Carolina Jemsby.


Du hade en intervju direkt med den här personen?
- Ja.
Men det reportaget valde Konflikt att aldrig sända.

- De blev väl besvikna på det material jag hade, de hade väl förväntat sig nåt annat antar jag, säger Carolina Jemsby.


Konflikts reporter Randi Mossige-Norheim säger att flickan som felaktigt presenterades i programmet berodde på ett misstag i redigeringen.


- Det var redigeringsstress i ett produktionsläge som var klockan två på natten. Vi tog omedelbart bort den där felaktiga rösten som hade blivit inklippt, morgonen efter så snart vi upptäckte det och vi bad om ursäkt till våra radiolyssnar, säger Randi Mossige-Norheim.


Polisen som felaktigt presenterades som närpolischef förklarar Randi Mossige-Norheim så här:
- Ett beklagligt faktafel som inte påverkar hans vittnesmål, eller tycker du att det gör det? Han var väl fortfarande en aktiv, en närpolis.


Enligt Amun Abdullahi ledde Konflikts reportage till fler hot och att hon blev ännu mer utfryst. De religiösa grupperna fick ett kvitto på att de hade rätt.


Och hennes tro på journalistiken i Sverige är död.

- Jag trodde på journalistiken. Jag trodde på Sveriges Radio också. Och jag trodde på mig själv – väldigt mycket. Alla tre krossades samtidigt, säger Amun

Källa: http://www.svt.se/ug/jag-trodde-pa-journalistiken


Se videon och hela artikeln om denne modiga journalist som väljer att flytta tillbaka till somalia för att hon kan inte få säga sanningar som journalist i sverige,, detta är ju hemskt att det är på detta sätt, hon hade verkligen behövts i sverige då hon ville berätta sanningar och inte mörklägga som nu görs inom media..

Lyssnade på tv och hörde henne säga att man hade sagt till henne att man inte kunde ta upp det hon menade var viktigt för så då skulle SD få fler röster..


Är det så det går till i sverige så kommer ju sverige att bli helt förstört då det då inte råder yttrandefrihet eller demokrati om man tystar ned journalister och allt skall nyanseras och göras om för att passa Politiskt korrekta media, där sanningar inte kommer fram.

Gå in på nedanstående länk, där det finns mer att läsa.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/04/tystnadens-rike-sverige/
Nedan videos om Rinkeby.



Läs i nedanstående inlägg om att muslimer i sverige vill stoppa islamkritik. http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/muslimer-i-sverige-vill-stoppa-islamkritik/Gå även in på nedanstående inlägg som handlar om att en moderat politiker anser att den radikala islamisten i försvarsutskottet i riksdagen är en skam för partiet då han har  mycket kontroversiella åsikter, intervju med honom finns med.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/YTTERLIGARE EN MODIG KVINNA SOM VÅGAR BERÄTTA SANNINGEN LÄS NEDANSTÅENDE INLÄGG
http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/10/muslimer-i-vast-har-ingen-respekt-for-ert-system/LÄS NEDANSTÅENDE INLÄGG SOM BERÄTTAR OM VAD EN SMYGFILMAD IMAN PREDIKAT OM.http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/