tisdag 30 juli 2013

11-åriga Nada Al-Ahdals YouTube-film sätter fokus på frågan om barnäktenskap

     

En YouTube-film där elvaåriga Nada Al-Ahdal från Jemen berättar som sina egna erfarenheter av och åsikter om muslimska barnäktenskap har fått stor uppmärksamhet. I filmen berättar Nada hur hon flera gånger tvingats rymma från sin familj för att undgå att bli bortgift.


Barnäktenskap en otäck realitet i den muslimska världen och blir i massinvandringens spår också allt vanligare i Sverige. beräkningar anger att fler än 140 miljoner flickor under 18 år kommer att bli bortgifta under decenniet 2010 – 2020. I de flesta fall ingås dessa tvångsäktenskap med betydligt äldre män och ofta är flickorna inte ens i närheten av 18-årsgränsen. De kan också ha lovats bort för äktenskap redan när de bara är några år gamla, även om själva äktenskapet ingås och fullbordas ett antal år senare.


Begreppet “fullbordas” innefattar också ofta att minderåriga flickor i Nadas ålder eller yngre tvingas till sex. Detta sker med stöd i Koranen och muslimsk lag eftersom profeten Muhammed själv äktade en av sina hustrur, Aisha, när hon endast var 6 år gammal och fullbordade äktenskapet med samlag tre år senare när Aisha var 9 år. Själv var Muhammed då i 50-årsåldern. Det tar tid att ändra på attityder skriver tidningen Dagen som uppmärksammar de muslimska barnäktenskapen i en artikel. Med tanke på att det gått 1.500 år sedan Muhammed och Aishas tid får den reflektionen anses som något av ett understatement.

Läs mera i artikeln i den kristna tidningen Dagen.

http://www.dagen.se/opinion/ledare/barnaktenskap-en-otack-realitet/

Gå även in på Avpixlats artikellänk.
http://avpixlat.info/2013/07/30/11-ariga-nada-al-ahdals-youtube-film-satter-fokus-pa-fragan-om-barnaktenskap/
                                                    

Köp boken ”Barnbrudar” Läs nedan om denna bok som Thina Thunander skrivit om barnäktenskap.
http://www.leopardforlag.se/bok/barnbrudar/


Gå också in på nedanstående video och lyssna på en utmärkt föreläsning av, Dr Mark Durie at the Q Society of Australia in Melbourne on 18 July 2013: From Pakistan to the Streets of Oxford – Understanding the Ideological Foundation of Sexual Abuse in Islam.


Jag anser att alla politiker och även journalister och egentligen alla borde studera islam för att förstå hur radikala islamister tänker. I nedanstående länk finns förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt flera verser ur koranen och videos om muslimska brödraskapet som informerar om hur de tänker.

En moderat kommunpolitiker har kritiserat sitt eget parti för att det finns en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen för moderaterna. Läs nedan:

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

I nedanstående länk kan ni lyssna på en kvinna som verkligen lägger fram fakta om moderaternas aradikala islamist som ser upp till Al Quidas andlige ledare.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/gunnel-wahlstrom-ring-p1-17-juni-2013-om-islamister-och-moderaternas-radikala-islamist/

Moderat lokalpolitiker förenas med SD i kritik mot statsministerns demokratisyn

     
                                                         

Jerzy Golovkin, moderat region- och kommunpolitiker med utländsk bakgrund i halländska Hylte undertecknade på måndagen en debattartikel i Hallandsposten tillsammans med Oleg Datsishin och Georg Cserti, båda politiker med utländsk bakgrund för Sverigedemokraterna.


I artikeln kritiseras den demokratisyn som moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt gav uttryck för i sitt tal under Almedalsveckan då han deklarerade att han hellre ger bort regeringsmakten till en rödgrön regering än förhandlar med SD efter valet.


Kritiken låter inte vänta på sig. Så här säger Michael Svensson, som är ordförande för moderaternas förbundsstyrelse i Halland om sin partikollegas tilltag:

- Om man inte företräder partiets centrala åsikter, då kanske man ska fråga sig vilka konsekvenser man ska ta. Utgångspunkten är att Jerzy ska kunna stanna kvar i Moderaterna.


Jerzy Golovkin kontrar med att det inte är han utan statsministern som företräder en i demokratihänseende avvikande ståndpunkt:
- Om någon person så högt i landet inte respekterar valresultatet, då blir man orolig, säger Jerzy Golovkin.


I artikeln vänder sig de lokala M- och SD-politikerna mot det demokratiska underskottet i statsministerns löfte. Det är dessutom ett löfte som många proffstyckare inom media anser att den rödgröna oppositionsledaren Stefan Löfven bör hedra genom att avge motsvarande löfte själv.


De tre undertecknarna skriver att de ser ett sådant agerande som en skrämmande utveckling i ett land som gäller för att vara ett av världens mest demokratiska.


Man påtalar också det märkliga i statsministerns ställningstagande i beaktande av att alliansregeringen, som är en minoritetsregering, de facto redan denna mandatperiod sitter kvar vid makten med Sverigedemokraternas stöd, därför att SD valt att inte fälla regeringen i avgörande frågor som skulle medföra nyval.

Man skriver att man anser att Reinfeldt beter sig föraktfullt mot Sverigedemokraternas många väljare och dessutom negligerar sitt eget partis väljares åsikter som i vissa frågor ligger ganska nära SD:s.


Som exempel på en sådan fråga hänvisar man i artikeln till Göteborg Universitets Politikerpanelen från juni 2013 där över 50 procent av moderata väljare svarat ”Att ta emot färre flyktingar är ett mycket/ganska bra förslag”.                                           
 
Regeringen Reinfeldt gör, i stället för att lyssna på de egna väljarnas åsikter, en överenskommelse med Miljöpartiets massinnvandringsextremister, skriver artikelförfattarna, en överenskommelse som verkar ha klent stöd bland moderata väljare och vars syfte endast är att stänga ute SD från invandringspolitiken.

Detta anser Reinfeldt är viktigare än hur många skattemiljarder de ansvarslösa besluten kommer att kosta.
                                                   
Man skriver att Moderaternas ledning tycks så förblindad av SD-hat att den inte ens märker att stödet för SD kontinuerligt ökar medan stödet för Moderaterna och alliansregeringen minskar.


Enligt artikelförfattarna skulle en partiledare i ett annat land sannolikt tvingas avgå omedelbart om han före valet gick ut med att han avsåg skänka bort regeringsmakten till oppositionen bara därför att han personligen inte gillar ett parti som regeringen behöver stöd från.


De tre artikelskribenterna skriver att de på ett obehagligt sätt allt oftare påminns om sina rötter i kommunistdiktaturer med åsiktsförtryck när vissa frågor, exempelvis invandringspolitiken, nu omgärdas av en nästan lika inskränkt åsiktsfrihet . Sju partier deklarerar att de har samma åsikt i invandringsfrågan trots att en majoritet av dessa partiers väljare tycker annorlunda.



Man pekar i artikeln också på hur dessa partier, precis som i kommunistdiktaturer, får hjälp av media med att upprätthålla denna falska bild och med fostra medborgarna till “den rätta åsikten”. Artikeln avslutas med en förhoppning om att valet 2014 ska innebära en kursändring i svensk politik i riktning mot verklig demokrati, där folkets röst respekteras och har företräde framför etablissemangets och journalistkårens politiskt korrekta förtryck.



SVT http://www.svt.se/nyheter/regionalt/hallandsnytt/moderatpolitiker-reinfeldt-ar-odemokratisk

Hallandsposten
http://m.hallandsposten.se/Default.aspx?pageid=1107&parentid=0&link=1.2266991

I Hallandsposten skriver man:

29/07 Debatt

Fredrik Reinfeldt tydliggjorde i sitt Almedalstal att han hellre lämnar över makten till en Rödgrön regering än förhandlar med SD. Reinfeldts utspel har mötts med jubel från de flesta vänster-liberala journalister som direkt började kräva ett liknande ställningstagande även från Löfvens sida.


Vi anser att det är en ganska skrämmande utveckling i ett land som påstås vara ett av världens mest demokratiska. Reinfeldts och hans omgivnings beteende är märkligt i flera avseenden.


Det är ingen hemlighet att alliansregeringen fortfarande sitter vid makten tack vare SD:s stödröster i många frågor.


Reinfeldt inte bara beter sig föraktfullt mot Sverigedemokraternas väljare (cirka tio procent enligt SONU genomsnitt i juli), han negligerar dessutom de egna väljarnas åsikter som i vissa frågor ligger ganska nära SD:s.


Till exempel i Göteborg Universitets Politikerpanellen, som redovisades i juni 2013 där över 50 procent av M:s väljare svarat ”Att ta emot färre flyktingar är ett mycket/ganska bra förslag”. Och vad gör Reinfeldts regering?


I stället för att lyssna på de egna väljarnas åsikter gör man en överenskommelse med Miljöpartiets mass­invandringsextremister.


Överenskommelsen som inte verkar ha något stöd bland Moderaternas egna väljare och har bara ett syfte: Visa att SD inte har något inflytande på invandringspolitiken.



Oavsett hur många skattemiljarder dessa ansvarslösa beslut kommer att kosta skattebetalarna i framtiden. Det verkar som att M:s ledning är så förblindad av SD-hat att man inte ens märker att SD:s stöd ökar hela tiden och M:s och hela alliansens stöd går i motsatt riktning.


I ett annat land skulle en partiledare säkert tvingas avgå med en gång om han ett år före valet skulle säga att han tänker överlämna makten till någon annan om han skulle behöva få stöd av ett visst parti som han inte gillar personligen.


Vi som skrivit under denna insändare har rötter i gamla kommunistländer med åsiktsförtryck. Tyvärr måste vi erkänna att vi oftare och oftare upplever att i vissa frågor, till exempel invandringspolitiken, är åsiktsfriheten i Sverige lika inskränkt.


 De sju andra partierna har samma åsikt i invandringsfrågan trots att deras egna väljare tycker annat. Sjuklöverns inställning stöds gärna av de flesta inom journalistkåren som gör allt för att implementera ”den rätta åsikten” i väljarnas hjärnor.


Vi hoppas verkligen att valet 2014 ska bli en brytpunkt i svensk politik i riktning mot den riktiga demokratin, där folkets röst respekteras, och längre bort ifrån etablissemangets och journalisternas PK-förtryck.


Oleg Datsishin, regionpolitiker (SD) Halmstad, med rötter i Ukraina/Sovjet

Jerzy Golovkin, region- och kommunpolitiker (M) Hylte, med rötter i Polen

Georg Cserti, kommunpolitiker (SD) Halmstad, med rötter i Ungern
———————————————————————————————————–
Källa: Avpixlat http://avpixlat.info/2013/07/29/moderat-lokalpolitiker-forenas-med-sd-i-kritik-mot-statsministerns-demokratisyn/

Källa: SvD:  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/m-och-sd-i-attack-mot-reinfeldt_8383960.svd


Kanske inte så konstigt om Reinfeldt är för massinvandring och generösa skattefria bidrag somär större än för svenska medborgare då han har en radikal islamist i riksdagen i försvarsutskottet och som verkligen har kontroversiella åsikter och ser upp till Al Quidas andlige ledare. Läs nedan om honom och lyssna på videos som visar vad muslimska brödraskapet har för åsikter och som har samröre med muslimska förbundet där moderaternas radikala islamist varit ordförande före Omar Mustafa.                                    

                                                    

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Även miljöpartiet som nu moderaterna börjat samarbeta med har en radikal islamist i riksdagen som t.o.m. bjudit in en kritiserad antisemit och homofob i riksdagen..

                                          

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/
                                             

Det verkar som Reinfeldt verkligen blivit islamvänlig som t.o.m. stödjer en vapenfabrik i saudarabien, vilket verkar helt offartbart..bloggade om detta också.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/03/sd-avgor-om-reinfeldt-falls-for-saudifabrik/

Inget parti utom SD vågar prata om kostnaderna för denna ansvarslösa flyktingpolitik, allt mörklägges.. Jag hoppas många läser boken ”Invandring och mörkläggning” som nyligen kommit ut i handeln. Gunnar Sandelin är en av mina favoritjournalister och så Ulf Nilsson de vågar skriva vad de tycker..Gunnar Sandelin har ju varit med att skriva boken.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/07/boken-invandring-och-morklaggning/


Jag hänvisar också till nedanstående länkar som innehåller samtal till ring P1 med verkligen upplysande information som alla borde få veta.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/gunnel-wahlstrom-ring-p1-17-juni-2013-om-islamister-och-moderaternas-radikala-islamist/.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/27/en-invandrarkvinna-med-3-barn-far-mer-i-skattefria-bidrag-an-en-lakare-far-i-lon/



Jag har tagit upp vissa uppgifter om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för invandringen samt om ÄFS (äldreförsörjningsstöd) skattefritt för invandrare och som inte räknas som inkomst samt är högre än vad många svenska pensionärer får ut i bruttopension. Nu kommer pensionerna att minska ordentligt 2014. Läs om detta i länken nedan.
http://www.svd.se/naringsliv/sankt-pension-nasta-ar_8376964.svd

Läs nedanstående inlägg.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Invandrare som bott i sverige i många år och arbetat och betalat skatt anser också att denna invandringspolitik är helt fel och de sympatiserar med SD.

Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han tycker, samt ytterligare videoupptagning av samtal till ring P1 m.m.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


                                             

lördag 27 juli 2013

Gunnel Wahlström Ring P1 17 juni 2013 om islamister och moderaternas radikala islamist

                                                     
 
                                          
Gunnel Wahlström är kunnig. Cirka 30 ”svenska” muslimer åker till Syrien för att strida på Al-Qaidas sida mot demokratin. De utgör en fara när de kommer tillbaka hit. De kan utföra attentat. Det vet Säpo. Svenska folket får inte veta mycket om detta. Lyssna på hennes information om moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i siksdagen.


En moderat kommunpolitiker i Vallentuna har kritiserat sitt eget parti för att han anser att moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen och ansvar för försvarshögskolan. Waberi ser upp till Al Quidas andlige ledare, och därmed lämplig att vara anställd i försvarsutskottet med insyn i sveriges försvar tydligen.

Läs nedanstående inlägg angående Waberi, samt videos som informerar om vad muslimska brödraskapet har för avsikter med europa och övriga världen.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar.

Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

Lyssna även på Stefan Ritter som talar om islam samt en invandrare som ringer till ring P1 och berättar vad han anser om invandringen i nedanstående länk.

INTRESSANT REDOGÖRELSE ÖVER SEXUELLA ÖVERGREPP PÅ MINDERÅRIGA OCH TAXIVÅLDTÄKTER OCH INFORMATION OM ISLAM. Understanding the Ideological Foundation of Sexual Abuse in Islam.



http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


                                                

En invandrarkvinna med 3 barn får mer i skattefria bidrag än en läkare får i lön!

    
LYSSNA PÅ NEDANSTÅENDE SAMTAL TILL RING P1 DÄR DET FRAMKOMMER FAKTA SOM ÄR HÅRRESANDE!

DETTA ÄR RENA DISKRIMINERINGEN AV SVENSKA SKATTEBETALARE! DETTA BORDE ALLA KÄNNA TILL!

Lars Runesson som ringde till ring P1 har tydligen genom sitt tidigare yrke fått reda
på dessa siffror och förmåner som inte många känner till och jättebra att han informerar om detta!


Gå även in på nedanstående länk där fakta finns på dessa bidrag som han räknade upp, men detta med gratis telefon och glasögon, kläder för barnen, fria bussresor m.m. kände jag inte till, det var ju en lång rad med förmåner som ingen svensk får, inte konstigt att många söker sig till sverige för att få asyl.

Fria Tider skriver en artikel och berättar att de tagit reda på genom försäkringskassan att 21.800 kr/månad skattefritt var för lågt belopp som en 3 barnsmor får.

Läs nedan:

http://www.friatider.se/forsakringskassan-invandrarnas-bidrag-ar-22249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst

En nyanländ invandrarkvinna med tre barn (12, 13 och 14 år gamla) som bor i en hyresrätt på 85 kvm och har 7 000 kr i hyra får följande bidrag varje månad:

6 776 kr i etableringsersättning
3 000 kr i etableringstillägg
3 754 kr i barnbidrag
3 819 kr i underhållsstöd
4 900 kr i bostadsbidrag
= 22 249 kr per månad skattefritt.

Källa: Försäkringskassan
                                       
I nedanstående länk finns även uppgifter på kostnader för invandringen och en video där filosofie doktor i ekonomi Fredrik Rosenqvist berättar om kostnader för invandrare, samt fler intressanta videos och artiklar.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Dessutom får ju illegala flyktingar bättre förmåner än svenska skattebetalare fr.o.m. 1 juli 2013 Maxtaxa 50 kr för läkarvård, maxtaxa för tandvård 50 kr samt i övrigt samma sjukvård som svenska skattebetalare och gratis skola för barnen..förstår varför de vill stanna i detta härliga land med dessa förmåner.

                                         

Läs nedan.

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/07/gratis-tandvard-till-illegala-men.html
 

onsdag 24 juli 2013

Obama redo sända vapen till rebellerna i Syrien, Obama kristen eller muslim?

    
                                                     


USA:s president Barack Obama går vidare med planerna att beväpnade de radikala rebellerna i Syrien efter att ha fått stöd i kongressen, rapporterar CNN.
http://edition.cnn.com/2013/07/23/politics/us-syrian-rebels


En talesman för Vita huset, Jay Carney, säger att stödet kommer att infatta vapen, pansarvärnsvapen och ammunition.

– Stödet är tänkt att hjälpa oppositionen att slåss mot al-Assad och slutligen segra, säger Carney.

Många i kongressen var dock skeptiska till beslutet. Bland annat med Afghanistan under 80-talet i färskt minne, då USA beväpnade de som sedan blev terrornätverket al-Qaida, som nu har en mycket stark ställning bland rebellerna i Syrien. Andra kritiker menar att de som USA nu beväpnar i Syrien är samma grupper som USA med allierade strider mot i till exempel Mali, Irak och Afghanistan.
FN:s sändebud till konflikten i Syrien, Lakhdar Brahimi, är kritisk.

– Vapen skapar inte fred, vi vill att alla vapenleverenser upphör, säger han i en kommentar.
Vapenleveranserna tros kunna inledas om en vecka. USA har sedan krigets början finansierat rebellerna och tillsammans med allierade gett dem krigsmateriel, annat än vapen, så som radioutrustning och skyddsvästar. Kriget i Syrien har pågått i två år och krävt uppskattningsvis 100 000 dödsoffer.

Källa: Fria Tider
http://www.friatider.se/obama-redo-sanda-vapen-till-rebellerna-i-syrien


Det har ju pratats om att rebellerna är för sharialagar och en strängare islam och därför vill störta sittande president som verkar vara mer för ett sekulärt syrien..

Att rebellerna inte tycker om kristna framgår ju i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/11/syrien-15-rebeller-valdtog-och-mordade-kristen-flicka/

                                              

I USA spekuleras det om Obama och om han är kristen eller muslim. Lite underligt att en kristen president tar in 6 radikala islamister från muslimska brödraskapet och ger dem viktiga poster i Obama administration i Vita huset.

Läs nedanstående inlägg om detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/29/tal-om-obama-gate-nar-skandalerna-vaxer-kring-usas-president/

Mer att läsa om detta i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/29/president-obama-kristen-eller-muslim/

tisdag 23 juli 2013

Försäljningssuccé för invandringskritisk bok

    
                                                     


I våras kom Karl-Olov Arnstbergs och Gunnar Sandelins bok ”Invandring och mörkläggning” ut på Debattförlaget. Nu visar det sig att boken har blivit en försäljningssuccé – trots att recensionerna uteblivit i de stora tidningarna. Fria Tider har intervjuat Karl-Olov Arnstberg.


Debattörer som belyser problem med invandringen gör sig snabbt oönskade i det så kallade ”offentliga samtalet” och tigs som regel ihjäl i den mån de inte utmålas som rasister och rättshaverister. Etnologiprofessorn Karl-Olov Arnstberg och journalisten Gunnar Sandelin var väl medvetna om den problematiken när de tidigare i år gav ut boken Invandring och mörkläggning, som är en svidande kritik av det politiska och mediala etablissemangets hantering av invandringsfrågorna.



”Vi har bekostat layout och tryckning själva och förväntar oss inte ens att få tillbaka pengarna. Vi tror nämligen inte att boken kommer att väcka någon medial uppmärksamhet. Har vi fel i detta så är vi övertygade om att omdömet blir negativt, vilket knappast kommer att gynna bokens försäljning”, skriver de båda författarna i bokens förord.


Det visade sig att Arnstberg och Sandelin hade både rätt och fel i det. Boken har precis som de förväntade sig inte uppmärksammats i så kallad ”etablerad media”, bortsett från en invektivfylld sågning i Aftonbladet. Men den har ändå blivit en försäljningssuccé.


Fyra månader efter att boken kom ut i mitten av mars har den sålt i 3 000 exemplar och författarna tror att det snart kan bli dags att beställa ännu en omgång böcker från tryckeriet.


Fria Tider har mejlat Karl-Olov Arnstberg och ställt några frågor om hur boken har tagits emot och om villkoren för den svenska invandringsdebatten.


”Invandring och mörkläggning” kom ut strax efter att du gick i pension. Har du väntat med att skriva om just det här ämnet?


 Nej, jag har skrivit på samma sätt även i tidigare böcker som exempelvis Typiskt svenskt, Mera svenskt och Svenska tabun. Jag har alltid hyst den idag alltmer föråldrade åsikten att forskares uppgift är att syssla med sanningen, så gott det nu går.


Hur har boken tagits emot?


 I så kallad ”gammelmedia” har det varit helt tyst, vilket bekräftar bokens titel. Det enda undantaget var en anmälan i Aftonbladet där boken brännmärktes som ”rasistisk” av en skribent som inte kom med några som helst invändningar i sak.


Recensionen illustrerades med en bild på militanta nazister och man antydde att vi skulle vara ”extremnationalister”.


Jag vill understryka att varken jag eller Gunnar har någon politisk agenda.


Vi är oberoende forskare, beskriver verkligheten så objektivt vi förmår och kommunicerar våra resultat till alla som är intresserade – Fria Tider lika gärna som Aftonbladet. Vi har anmält Aftonbladets artikel till Pressombudsmannen, som ännu inte har hunnit fatta något beslut.



Från läsekretsen har vi däremot fått ett fantastiskt gensvar. Snart sagt varje dag kommer det in hyllningar av olika slag och om jag inte var en gammal och svårflirtad man skulle jag nog vara alldeles salig. Den negativa kritiken lyser helt med sin frånvaro och på till exempel Adlibris har boken fått många och uteslutande starkt positiva läsaromdömen. Detta i kontrast till journalistkårens tystnad.


Skickade ni ut recensionsexemplar?


Vi skickade mellan 100 och 200 böcker som recensionsexemplar till utvalda politiker, bloggare, journalister och mediapersoner, där vi trodde att det fanns en chans att de skulle skriva eller på annat sätt reagera. Men bortsett från nätet, där reaktionerna kom snabbt och var oerhört positiva, hände i princip ingenting.


Även journalister som vi vet har ungefär samma uppfattning som vi höll tyst.

Vad tror du är anledningen till att svenska journalister tiger?


Antagligen vill de inte offra sina karriärer. Mediasituationen i Sverige är såväl sorglig som skrämmande, men får makt- och kultureliten bestämma så ska vi inte ha någon debatt alls i invandrarfrågor.


De som ifrågasätter en politik som allt klarare framstår som välfärdsstatens självmord, ska bara hålla tyst. Så illa står det till med demokratin i Sverige idag.


Den djupt problematiska invandringen är inte en specifikt svensk fråga utan en europeisk, men mig veterligt är det bara i Sverige som makteliten konsekvent ljuger och journalistkåren är helt tyst.


I Finland, Danmark och Norge finns det en debatt, men inte i Sverige, som ändå är det land i Norden som tagit och tar emot flest invandrare. I Danmark skrev Jyllandsposten att Invandring och mörkläggning var den viktigaste boken som kommit ut i Sverige på flera år.


Det kan tilläggas att det inte är lätt för svenska journalister att skriva om boken utan att krypa till korset, med tanke på den mycket graverande kritik Gunnar och jag utsätter dem för. Vi tror att de journalister som lägger de ideologiska glasögonen åt sidan och läser boken förutsättningslöst skäms för sin yrkeskår.


Du har tidigare skrivit om kontroversiella ämnen, till exempel i boken ”Svenskar och zigenare” som kom ut 1998. Har debattklimatet förändrats sedan dess?


När jag skrev Svenskar och zigenare var debatten friare. Visserligen fick jag mycket hård kritik men massmedia uppmärksammade ändå boken och jag hade möjlighet att försvara mig mot en del av angreppen. Nästan all kritik kom från människor som inte visste något om romer, men ansåg att det räckte med att ha ”rätt” åsikter. Det fanns också recensenter som skrev positivt om boken.


På den tiden var internet inte lika etablerat som idag. Jag fick istället brev från läsare. Nästan alla kom från personer som råkat illa ut i sina kontakter med romer. Högst en handfull av kanske femtio brev och kort gav uttryck för rasistiska uppfattningar. Idag sker opinionsbildningen till stor del på internet, som journalister och politiker som tur är inte kan kontrollera. Men de skulle gärna vilja.

Planerar du och Gunnar att skriva fler böcker tillsammans?


 Det är ännu inte bestämt, men vi diskuterar saken.

Kommer du att skriva mer på egen hand?

Jag kommer att fortsätta skriva tills det inte går längre. Jag vet inte vad jag annars skulle hitta på. Just nu håller jag på att läsa in mig på mångkulturideologins historia.


Källa: Fria Tider artikel.
http://www.friatider.se/forsaljningssucce-for-invandringskritisk-bok

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                               

I nedanstående inlägg finns en artikel som heter Journalister mörklägger sanningen om invandringen av Gunnar Sandelin, socionom och journalist,, som arbetat på socialbyrå och sett verkligheten och började fundera över hur det är i sverige.


I inlägget finns också fakta på skattefria bidrag för invandrare, se bilden ovan, samt på ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare som är skattefria och räknas inte som inkomst med påföljd att de får flera förmåner som ingen skattebetalare får.

En kvinna har upplyst mig om att dessa ÄFS bidragstagare får även bidrag till semesterresa för att hälsa på släkten i sitt hemland..m.fl. förmåner. Lägsta ÄFS beloppet är högre än vad många pensionärer får ut i bruttopension.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

måndag 22 juli 2013

Australien utlovar belöningar till dem som avslöjar illegala invandrare

     
!cid_A6488E4859034327B3EA98649590E7BC@Nybergdator
Prime Minister Kevin Rudd – Australia


De australiensiska myndigheterna utlovar belöningar på upp till motsvarande en miljon svenska kronor till den som kan avslöja människosmugglare, rapporterar ryska public service RT.

De flesta fall av människosmuggling till Australien sker med båt, men de illegala invandrare som kommer till landet kommer numer att utvisas till läger i Papua Nya Guinea i och med en lagändring från förra veckan.


– Er affärsverksamhet är över, sade den australiensiske premiärminister Kevin Rudd i fredags i en hälsning till de kriminella ligor som hittills skött människosmugglingen till Australien, efter den att de nya invandringsreglerna röstades igenom i parlamentet.


Enligt premiärministern kommer illegala invandrare ha ”noll procents chans” att få uppehållstillstånd i Australien, oavsett uppgivet asylskäl.

Läs också nedanstående artikel:


http://www.friatider.se/vapen-och-afrikaner-israel-foreslar-byteshandel


Källa Fria Tiders artikel.
http://www.friatider.se/australien-utlovar-beloningar-till-dem-som-avslojar-illegala-invandrare


Kevin Rudd har hållit ett tal som jag anser att Reinfeldt borde kopiera, men det kommer aldrig att ske, då han har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ni kan läsa om nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Fick detta från en god vän..tyvärr på engelska men de flesta kan väl engelska som är på denna sejt.
Australian Prime Minister does it again!!

This man should be appointed King of the World. Truer words have never been spoken.
It took a lot of courage for this man to speak what he had to say for the world to hear. The retribution could be phenomenal, but at least he was willing to take a stand on his and Australia’s beliefs.

Muslims who want to live under Islamic Shariah law were told on Wednesday to get out of Australia, as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.

Separately, Rudd angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote:


”IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take it or leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali, we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.”

”This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom.”


”We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, learn the language!”


”Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home because God is part of our culture.”


”We will accept your beliefs and will not question why. All we ask is that you accept ours and live in harmony and peaceful enjoyment with us.”


”This is OUR COUNTRY, OUR LAND and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian Beliefs or Our Way of Life, I highly encourage you to take advantage of one other great Australian freedom…THE RIGHT TO LEAVE.”


”If you aren’t happy here, then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.”


Maybe if we circulate this amongst ourselves in Sweden, Canada & the USA , WE will find the courage to start speaking and voicing the same truths.
Sverige belönar illegala invandrare med bättre förmåner än vad svenska skattebetalare har.

Läs om dessa förmåner nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/14/gratis-tandvard-till-illegala-men-blinda-och-rullstolsburna-pensionarer-blir-utan/

Läs även fakta på skattefria bidrag till invandrare, samt statistik över ensamkommande för 2011, flera intressanta videos i inlägget och uppgifter på kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Vänster kravet: Censurera utländsk bakgrund i statistiken

     
picture1032663picture770041



Utländsk bakgrund bör censureras i till exempel bidrags- och kriminalstatistik, enligt ett förslag från två högprofilerade vänsterakademiker. Nu kräver de att Sverige utplånar uppgifter om nationell bakgrund ur den offentliga statistiken.


Bakom förslaget, som skulle innebära att all statistik kring hur invandrarbakgrund påverkar brotts- och bidragsbenägenhet mörkläggs, står statsvetarna Maria Demker och Andreas Johansson Heinö.
Duon menar att ”kollektiva identiteter” och ”så kallad etnicitet” helt enkelt inte ska registreras. Det skriver de själva på DN Debatt idag.

http://www.dn.se/debatt/slopa-kollektiva-identiteter-i-den-officiella-statistiken/

”Förlegad syn”

 ”Alternativet, som vi starkt förespråkar, är att vi bestämmer oss för att svensk politik ska baseras på en statistik som helt bortser från kollektiva identiteter och lämnar inkludering i den etniska/religiösa/kulturella sfären till individens eget val, bortom det offentligas horisont”, skriver statsvetarna.

Begreppet utländsk bakgrund bygger på en ”förlegad syn på svenskhet”, menar de.
”Ju förr vi svenskar, oavsett våra föräldrars födelseland, befrias från denna av myndigheter påklistrade gruppidentitet, desto bättre”, avslutar den vänsterliberala duon.
”Sila nyspråket”


Någon som inte håller med om att alla bör kallas för svenskar är Malin Siwe på Expressen, som under rubriken ”Sila nyspråket” går till starkt motangrepp mot den moderna terminologin.

”Man kan tänka sig två förklaringar till detta befängda nyspråk. Den ena är göticistiskt storhetsvansinne på steroider; att talaren anser att alla 7,1 miljarder människor på vår jord egentligen är svenskar – fast bara en minimal bråkdel förstått sin sanna natur och tagit sig hit”, skriver hon på

Expressens ledarsida.
http://www.expressen.se/ledare/malin-siwe/malin-siwe-sila-nyspraket/

Relaterat:
http://www.friatider.se/ursakta-roran-svenskheten-under-ombyggnad


Källa: Fria Tider.
http://www.friatider.se/statsvetare-stryk-utlandsk-bakgrund-i-statistiken


Jag tycker att Sverige håller på att bli ett land utan demokrati, yttrandefriheten är borta och allt skall mörkläggas som har samband med invandringen..En man skall inte heta han och en kvinna skall inte heta hon…utan det blir HEN… enligt vissa vänstermänniskor…Det är så löjligt allt detta så jag undrar vart sverige är på väg…Allt svenskt skall tydligen förbjudas och det skall inte vara någon skillnad i kulturer utan vi skall rätta oss efter andra kulturer men slopa vår egen kultur och traditioner.. I ett sådant land tycker jag inte det är trevligt att leva i…


Andra får väl ha sina seder och kulturer och religioner,, men vi måste få vår kultur och våra traditioner och religion bevarade som de är och inte ändra på detta..i så fall så försvinner ju sverige.
Vad är det för fel att visa statistik över brottslighet.. det är väl viktigt att se hur skillnaderna är och så försöka göra något åt dessa som är överrepresenterade när det gäller brott och våldtäkter, misshandel mord m.m.

Enligt Brå:s rapport kan man läsa bl.a.


DE SOM ÄR FÖDDA UTOMLANDS ÄR OFTARE REGISTRERADE
FÖR BROTT ÄN SVENSKFÖDDA PERSONER

De allra flesta i de studerade grupperna är inte misstänkta för något brott alls under den studerade femårsperioden Det gäller oavsett etnisk bakgrund.
Andelen i de olika grupperna som inte är misstänkta för något brott alls,varierade mellan 88 och 95 procent.


Andelen som är misstänkta för brott är dock högre bland dem som ärfödda utomlands eller har en eller två utrikes födda föräldrar, jämfört meddem som är födda i Sverige av två svenskfödda föräldrar. Det är två och enhalv gånger så vanligt att utrikes födda är registrerade som misstänkta för
brott jämfört med svenskfödda personer med båda föräldrarna födda i Sverige.


De har alltså en ”överrisk” på 2,5. För dem som är födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar är det dubbelt så vanligt som bland svenskfödda personer med båda föräldrarna födda i Sverige. Deras ”överrisk” ärsåledes 2. Bland dem med en svenskfödd och en utrikes född förälder ärrisken 1,4 gånger större.

Det mönster som framträdde i Brå:s förra studie, nämligen att risken att vara registrerad för brott var lägre bland ”invandrarnasbarn” som var födda i Sverige än bland dem som själva hade invandrat till Sverige, visar sig således även i den nya studien.


HÖGRE ÖVERRISKER FÖR VISSA BROTT ÄN ANDRA

Bryter man ner materialet på olika brottstyper är andelen misstänkta i varje grupp avsevärt lägre. Andelen utrikes födda som är misstänkta för ett tillgreppsbrott
(BrB kapitel 8) eller ett brott mot person (BrB kapitel 3), där
misshandelsbrotten ingår, ligger på drygt fyra procent för respektive brottstyp under den femåriga observationsperioden.

För övriga typer av brott är andelen av de utrikes födda i populationen lägre.
Man kan samtidigt konstatera att de utrikes föddas överrisk att vara registrerade för brott är högre för vissa brott än för andra.

Det är till exempel fyra gånger vanligare att de allra flesta i de studerade grupperna är inte misstänkta för något brott alls under den studerade femårsperioden Det gäller oavsett etnisk bakgrund.
Andelen i de olika grupperna som inte är misstänkta för något brott alls,varierade mellan 88 och 95 procent.

Andelen som är misstänkta för brott är dock högre bland dem som är födda utomlands eller har en eller två utrikes födda föräldrar, jämfört med dem som är födda i Sverige av två svenskfödda föräldrar.

Det är två och en halv gånger så vanligt att utrikes födda är registrerade som misstänkta för brott jämfört med svenskfödda personer med båda föräldrarna födda i Sverige.


De har alltså en ”överrisk” på 2,5. För dem som är födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar är det dubbelt så vanligt som bland svenskfödda personer med båda föräldrarna födda i Sverige. Deras ”överrisk” är således 2. Bland dem med en svenskfödd och en utrikes född förälder är risken 1,4 gånger större. Det mönster som framträdde i Brå:s förra studie,
nämligen att risken att vara registrerad för brott var lägre bland ”invandrarnas barn” som var födda i Sverige än bland dem som själva hade invandrat till Sverige, visar sig således även i den nya studien.


HÖGRE ÖVERRISKER FÖR VISSA BROTT ÄN ANDRA

Bryter man ner materialet på olika brottstyper är andelen misstänkta i varje grupp avsevärt lägre. Andelen utrikes födda som är misstänkta för ett tillgreppsbrott
(BrB kapitel 8) eller ett brott mot person (BrB kapitel 3), där misshandelsbrotten ingår, ligger på drygt fyra procent för respektive brottstyp under den femåriga observationsperioden. För övriga typer av brott är andelen av de utrikes födda i populationen lägre.

Man kan samtidigt konstatera att de utrikes föddas överrisk att vara registrerade för brott är högre för vissa brott än för andra. Det är till exempel fyra gånger vanligare att utrikes födda är misstänkta för dödligt våld och rån jämfört med personer födda i Sverige av svenskfödda föräldrar.

Det innebär att 0,03 procent av dem som är födda utomlands var misstänkta för dödligt våld under perioden och att 0,35 procent var misstänkta för rån.
Läs mera i nedanstående länk från Brå.

Källa:

http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/1311776209675/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf
I nedanstående inlägg finns rapport från BRÅ angående överrepresentation i brottskategorin våldtäkter, samt video från Norge där polisen berättar att invandrare är överrepresenterade när det gäller våldtäkter..m.m. intressant läsning.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/27/gruppvaldtakten-i-markaryd-har-ar-det-tydliga-signalementet-som-polisen-morkar/

Jag anser att det inte längre råder demokrati i sverige eller yttrandefrihet, då media är politiskt styrda, både SVT och SR samt vanliga tidningar. Enda sättet att få reda på sanningen är att gå in på Fria Tider och Avpixlat.
Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

torsdag 18 juli 2013

Ny brittisk lag: Max två barn per bidragsfamilj

    
                                                      


Brittiska socialbidragsfamiljer kommer inte att få betalt av skattebetalarna för att skaffa fler än två barn i fortsättningen. Det är kontentan av ett nytt reformpaket som begränsar summan av alla bidrag till motsvarande 260 000 kronor per år.

Gränsen på max två barn per bidragsfamilj är den mest kontroversiella delen av lagförslaget som de brittiska Moderaterna – regeringspartiet Tories – lanserar denna vecka.

Enligt Storbritanniens ledande tidning Daily Mail kommer de nya bidragsreglerna även göra det möjligt att helt vägra bidrag för egen bostad åt personer som är under 25 år, om de har möjlighet att bo kvar hos sina föräldrar.


Ett mål med de nya bidragsreglerna är att alla ska ha rätt till samma bidrag. Det ska alltså inte finnas några särrättigheter som gynnar den som är långtidsarbetslös på bekostnad av fattiga arbetare.

Partiets stabschef Grant Shapps lovar att lagändringen ska se till att social­bidragstagare nu tvingas göra samma överväganden som brittiska låginkomsttagare alltid har gjort. Det vill säga fundera över hur många barn man egentligen har råd att försörja.

– Idag slipper bidragsfamiljer på ett orättvist sätt en rad svåra val som miljoner andra människor har att förhålla sig till, säger han och tillägger:

– Vi måste ställa socialbidragstagarna inför samma val som miljoner arbetande människor, vilka inte går på bidrag, har att förhålla sig till idag. Det handlar bara om att vara rättvis mot skattebetalarna.


Mer än 12 000 bidragstagare har frivilligt börjat jobba sedan de fått reda på att bidragsflödet kommer att strypas i framtiden, enligt regeringens siffror som Daily Mail hänvisar till.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2364718/No-benefit-child-youre-dole-Tories-unveil-controversial-welfare-plan.html


Endast högbidragstagare påverkas av den nya lagen, som bara begränsar bidragsinkomster över 26 000 pund, eller 260 000 kronor, per år. Det är en summa som med råge överstiger brittiska låginkomsttagares inkomster och är istället satt efter medelinkomsten i landet. Men regeringen kan vara på väg att införa lägre beloppsgränser framöver.


Den närmaste lagändringen innebär att familjer och ensamma föräldrar i England, Skottland och Wales numera inte kan få mer än 500 pund i veckan, eller ungefär 20 000 kronor i månaden, i bidrag. En begränsning på 350 pund i veckan, eller ungefär 14 000 kronor i månaden, gäller för den som lever ensam utan barn.


Bidragsfamiljer som redan har hunnit skaffa fler än två barn kommer inte att omfattas av de nya beloppsgränserna. Men enligt Tories är det ändå ingen tvekan om att lagändringen kommer att skicka en tydlig signal om att regeringen står på den vanlige arbetande människans sida.

– Bidrag ska inte vara en livsstil, sammanfattar Grant Shapps.

Källa: Fria Tider
http://www.friatider.se/ny-brittisk-lag-max-tva-barn-per-bidragsfamilj


Nedan kan ni ta del av fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt på ÄFS (äldreförsörjningsstöd för invandrare som fyllt 65 år) som är skattefria och räknas inte som inkomst och där lägsta beloppet är högre än vad många pensionärer får ut i bruttopension..ORÄTTVIST! Finns flera intressanta videos och artiklar i länken nedan.
                                               


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Jag skulle bli förvånad om vår statsminister Reinfeldt skulle komma på något så lysande som de gjort i England.

I stället så mörklägger regeringen kostnader för flyktingpolitiken och anhöriginvandringen samt ensamkommande ungdomar.

Det verkar som Reinfeldt verkligen blivit islamvänlig som t.o.m. stödjer en vapenfabrik i saudarabien, vilket verkar helt offartbart.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/03/sd-avgor-om-reinfeldt-falls-for-saudifabrik/

Kanske Reinfeldt har påverkats av hans riksdagsman i försvarsutskottet som är radikal islamist och som ser upp til Al Quidas andlige ledare som kan koranen bättre än honom själv enligt vad han själv sagt.
                                                  
Läs om moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet nedan, samt läs verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/ 


En smygfilmad iman i England, predikade om europas bidragssystem som han anser betalar muslimernas Jihad, m.m. skrämmande ord som fanns med i hans predikan, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/ 

Inget parti utom SD vågar prata om kostnaderna för denna ansvarslösa flyktingpolitik, allt mörklägges..

Jag hoppas många läser boken ”Invandring och mörkläggning” som nyligen kommit ut i handeln. Gunnar Sandelin är en av mina favoritjournalister och så Ulf Nilsson de vågar skriva vad de tycker..Gunnar Sandelin har ju varit med att skriva boken.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/07/boken-invandring-och-morklaggning/

Norge: ”Rekordmånga ensamkommande flyktingbarn över 18 år”

                                                        


Norska public service NRK rapporterar att "rekordmånga som söker asyl som ensamkommande minderåriga är över 18 år". http://www.nrk.no/nyheter/1.11138542

Sedan april i år har myndigheterna kunnat undersöka de asylsökande unga invandrarnas ålder med hjälp av röntgen av handleder och tänder och kommit fram till att så mycket som var fjärde asylsökare som påstår sig vara föräldralös och under arton år är över arton år.

Sammanlagt uppskattar de norska myndigheterna att tre av fyra så kallade ensamkommande flyktingbarn ljuger om sin ålder.

Läs mera i nedanstående artikel.

http://www.friatider.se/migrationsverket-tva-av-tre-flyktingbarn-som-kontrollerades-ljog-om-alder

Under 2012 uppgav 3 578 personer som tagit sig illegalt till Sverige för att söka asyl en ålder under 18 år, vilket gör att de definieras som ”ensamkommande flyktingbarn”.

Det är en ökning med 35 procent jämfört med 2011 då 2 657 unga illegala invandrare lämnade in en asylansökan i Sverige.

Källa: Fria Tider
http://www.friatider.se/norge-rekordmanga-ensamkommande-flyktingbarn-over-18-ar


Jag undrar varför det kommer nästan uteslutande unga starka män som ensamkommande?? Hur har dessa råd att betala människosmugglare som kostar mellan 100000 och 200000 kr per person?

Jag börjar fundera om det är någon organistaion som betalar dessa unga män för att ha råd attkomma till sverige eller annat land och att det kanske är någon baktanke med detta...

Det väntas ju ca 4000 ensamkommande till sverige..

Jag undrar hur skall sverige kunna försörja alla dessa som kommer, det är ju inte bara ensamkommande utan anhöriginvandring samt andra asylsökanden som kommer.


                                                   

Skattebetalarna får vara med att försörja alla dessa via sina dyrt betalda skattepengar till staten, medan illegala flyktingar får 1 juli maxtaxa för tandvård 50 kr och maxtaxa för läkarbesök 50 kr...samt exakt samma sjukvårdsförmåner som svenska skattebetalare har....bortsett från att tandvård och läkarbesök är i princip gratis för dessa som ingen skatt betalar och är illegala flyktingar som egentligen inte har rätt att uppehålla sig i sverige..

Läs  fakta om skattefria bidrag för invandrare samt om ÄFS (äldreförsörjningsstöd) som också är skattefria för invandrare i nedanstående länk där det finns uppgifter på vad denna flyktingpolitik kostar och så flera intressanta videos m.m. Även statistik över ensamkommande 2011, där sverige tagit emot flest av alla dessa uppräknade länder i statistiken..

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/  


måndag 15 juli 2013

Polisen varnar: Liga rånar och misshandlar äldre kvinnor på Södermalm

Polisen jagar just nu en utländsk rånarliga som misstänks ligga bakom flera brutala rån mot äldre Södermalm i Stockholm, rapporterar flera medier. Bland annat har de slagit ner och sparkat på liggande äldre kvinnor.
– Det är så jävla fult gjort, säger Viktor Adolphson på Södermalmpolisen.


I juli månad har det begåtts flera rån riktade mot äldre på Södermalm och utifrån tillvägagångssätt och signalement tror polisen att det rör sig om en rånarliga.

– De kännetecknas av en brutalitet som vi finner anmärkningsvärd. Det är en människa utan empati, hänsyn eller medkänsla mot någon annan än sig själv, säger Viktor Adolphson, till Expressen.
Ett av rånen begicks på söndagseftermiddagen på Hornsgatan på Södermalm, där

– Det var ett brutalt rån, säger Viktor Adolphson, yttre befäl vid Södermalmspolisen till Expressen.
– I det här fallet så är det väldigt upprörande att han, när han slagit ner henne och tagit föremålet och börjat gå därifrån, vänder sig om och sparkar på henne när hon ligger ner, helt meningslöst.

Rånaren i det fallet beskrivs av offret som en man från Mellanöstern. Han var mellan 20 och 25 år och runt 180 centimeter lång, spensligt byggd, med välvårdad klädsel och yttre och mörkt hår.
I ett annat fall blev en äldre dam omkullknuffad och sparkad på vid Swedenborgsgatan i fredags.

Kvinnan blev rånad och fick föras till sjukhus.

Polisen uppmanar den som sett något att höra av sig på 114 14.

Källa: Fria Tider

http://www.friatider.se/polisen-varnar-liga-ranar-och-misshandlar-aldre-kvinnor-pa-sodermalm

Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

söndag 14 juli 2013

Gratis tandvård till illegala, men blinda och rullstolsburna pensionärer blir utan

    
                                                     
 



Landstinget i Värmland måste göra omprioriteringar i budgeten nu när illegala fått rätt till gratis tandvård. Det man bestämt sig att spara in på är så kallad “mobil tandvård”, dvs uppsökande tandläkarverksamhet på äldreboenden för patienter som är sjuka och/eller handikappade och inte enkelt kan ta sig till en tandläkarmottagning.


I avsikt att dölja det egentliga besparingssyftet skyller landstinget på att man inte kan garantera patienternas säkerhet när behandlingen sker på äldreboendet i stället för på tandläkarmottagningen. Dock tycks patientsäkerheten endast vara i fara om behandlingen tar längre tid att utföra än 30 minuter. Den första halvtimmen är enligt landstinget riskfri. Det verkliga skälet är dock att landstinget inte vill betala för längre och därmed dyrare tandvårdsbehandlingar för de äldre.

                                                
Den nya regeln har inneburit att det inte blir någon mobil tandvård överhuvudtaget för exempelvis de gamla på vårdhemmet i Sannerud i Kil. Vårdaktören som har uppdraget får inte ekonomin att gå ihop om de inte kan debitera vad det faktiskt kostar och den tid en behandling faktiskt tar i anspråk och meddelar därför att man tvingas upphöra med den mobila verksamheten.


Några patientsäkerhetsproblem har det inte varit och den uppsökande verksamheten har varit mycket uppskattad av de äldre. För Åke Thorén som är 96 år och både blind och rullstolsburen har det varit en välsignelse att tandläkaren har kunnat komma till honom i stället för tvärtom.

Att ta sig till tandläkaren innebär att han måste byta transportmedel tre gånger och dessutom att han måste ta på sig blöjor eftersom det inte fungerar med toalettbesök hos tandläkaren som han behöver hjälp med.

Nu är Åke rädd för att han ska bli helt utan tandvård och att tänderna ska ruttna i munnen på honom.


Vid sidan av patientsäkerheten försvarar landstinget även beslutet med att man månar om vårdkvaliteten. Hur man kan påstå det när man tar ifrån de gamla, handikappade och svagaste i samhället rätten till tandvård är endast begripligt för den som är bevandrad i orwellskt nyspråk.

Läs i nedanstående länkar:
http://nwt.se/varmland/article1340209.ece

http://nwt.se/varmland/article1340210.ece


Källa: Avpixlat artikel
http://avpixlat.info/2013/07/12/gratis-tandvard-till-illegala-men-blinda-och-rullstolsburna-pensionarer-blir-utan/


Detta är skandalöst hur våra skattepengar hanteras av staten,,, man ger gratis tandvård och sjukvård till illegala flyktingar som egentligen inte har rätt att vara här i sverige.. man kan säga att det är gratis när de får enligt nya lagen 1 juli, betala max 50 kr för tandvård och max 50 kr för läkarbesök… Medan svenska skattebetalande pensionärer i många fall inte har råd att gå till tandläkaren eller hämta ut dyra mediciner m.m.


Läs om denna nya lag nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/03/19/den-1-juli-trader-den-nya-vansinniga-vardlagen-for-illegala-i-kraft/


Läs också fakta om skattefria bidrag för invandrare, samt ÄFS (äldreförsörjningsstöd) för invandrare som är skattefritt och räknas inte som inkomst och där lägsta beloppet skattefritt är högre än vad många pensionärer får ut i bruttopension. Flera intressanta videos och artiklar i länken…uppgifter om kostnader för invandringen m.m.


http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


I Borlänge är det 5 års väntetid för tandvård då flyktingar går före i kön.
Läs nedanstående inlägg med artikel angående detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/26/fem-ars-vantetid-till-folktandvarden-for-svenskar-pga-fortur-for-nyanlanda-invandrare/

Muslim i dansk TV-debatt: ”Allah kommer att straffa dig i helvetet”

                                                          
 
 
                                                              
Det gick hett till i tisdags när den bosniske muslimen Adnan Avdic debatterade med Venstres talesman i integrationsfrågor Inger Støjberg. Avdic vägrade att skaka hand med Støjberg och förklarade att Allah kommer att straffa henne i helvetet.


Tidigare i veckan skrev danska Venstres talesman i integrationsfrågor Inger Støjberg en krönika där hon uppmanade muslimer som inte accepterar danska värderingar att bosätta sig någon annanstans än i Danmark. I tisdags arrangerade Ekstra Bladet en debatt mellan henne och den bosniske muslimen Adnan Avdic.

Debatten inleddes med att Avdic vägrade att skaka hand med Støjberg och istället överräckte en bukett blommor till henne. Det blev upptakten till ett skarpt replikskifte. Avdic kritiserade Støjberg för att skapa rasism och terrorism genom sin krönika, som bar rubriken ”Jag målar gärna profeten på min vägg”.

– Står du och hotar med terrorism om någon avbildar profeten? Det är ett hot mot det danska samhället. … Om man har så mycket emot vårt sätt att leva på, om man har så mycket emot yttrandefrihet och religionsfrihet, så kan jag inte förstå varför man väljer att bo i Danmark, sade Støjberg i debatten.

 http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2037467.ece


– Islam har blivit en del av Danmark och det får du finna dig i, svarade Avdic, som senare under debatten förklarade för Støjberg att Allah skulle straffa henne i helvetet.
Källa: Fria tiders artikel

http://www.friatider.se/muslim-i-dansk-tv-debatt-allah-kommer-att-straffa-dig-i-helvetet

Moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen, menar också att han tar inte en kvinna i hand, jag har ju svårt att förstå att Gud skulle förbjuda en man att hälsa genom att ta i hand på en kvinna.

Lyssna på intervjun med moderaternas radikala islamist som också inte tar en kvinna i hand.                                    

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

lördag 13 juli 2013

Nya siffror visar: Så snabbt byts vi ut

                                                           


Under Fredrik Reinfeldts dryga sex år vid makten har antalet invånare med utländsk bakgrund ökat med en halv miljon människor, medan antalet med svensk bakgrund har minskat med nära 38 000 personer. Det visar statistik från SCB som Fria Tider har tagit fram.


Under Fredrik Reinfeldts tid vid makten har regeringen satsat stort på att förändra Sveriges befolkning rent etniskt, inte minst genom att erbjuda världens högsta bidrag till nyanlända invandrare från tredje världen. Och satsningarna har gett resultat, visar SCB:s statistik.


Grupperna ”utrikes födda” och personer med ”minst en utrikesfödd förälder” har ökat dramatiskt med 478 323 personer under perioden 31 december 2006 till och med 31 december 2012. Under samma period har antalet personer med två inrikes födda föräldrar minskat med 35 687 personer.
Förenklat uttryckt innebär statistiken att antalet personer med invandrar­bakgrund har blivit 514 010 fler till antalet än antalet svenskar under den gångna perioden.


Fredrik Reinfeldt tillträdde i början av oktober 2006. Räknas även den sista tremånaders­perioden av 2006 in så ökade antalet personer som antingen är utrikes födda eller är inrikes födda med minst en utrikes född förälder uppskattningsvis med 496 997 individer under Reinfeldts första sex år och tre månader vid makten. Antalet personer med svenskfödda föräldrar minskade under samma tid med ungefär 38 000 personer.

Totalt uppgick antalet personer som är födda utomlands eller har minst en förälder född utanför Sverige den i slutet av 2012 till 2 603 086 individer. Antalet personer med två inrikes födda föräldrar uppgick samtidigt till 6 952 807 individer.


Fria Tider rapporterade förra året att befolkningsgruppen med två inrikes födda föräldrar inder nioårsperioden från 2002 till 2011 har minskat varje år, i snitt med 7800 personer per år.
Om invandringen fortsätter att hålla sig på samma höga nivå i framtiden som den har gjort under perioden 2002-2011 kommer andelen inrikes födda med två inrikes födda föräldrar att bli i minoritet redan 2050.

Läs även:
http://www.friatider.se/svenskarna-minskar-i-antal-visar-befolkningsstatistik

Läs även Fria tiders artikel om skattefria bidrag till invandrare..
http://www.friatider.se/fredrik-malm-ger-fria-tider-ratt-om-invandrarbidragen

Sedan etableringsreformen trädde i kraft får en nyanländ arbetslös invandrarmamma med tre barn följande bidrag varje månad.

6 510 kr i etableringsersättning
4 500 kr i etableringstillägg
4 500 kr i bostadsbidrag
3 754 kr i barnbidrag
2 546 kr i underhållsstöd
= 21 810 kr i månaden skattefritt.

Utöver detta har invandraren rätt till:
259 200 kr i retroaktiv föräldrapenning

12 000 kr i skattefri SFI-bonus.

Invandraren kan själv välja i vilken takt föräldrapengen ska betalas ut. SFI-bonusen betalas ut vid avklarad kurs.

Inget av ovanstående bidrag kan dras in för att invandraren vägrar att ta ett erbjudet jobb.

Källa: statskontoret.

Gå in på nedanstående länk där det finns ytterligare fakta på skattefria bidrag och försörjningsstöd för invandrare, samt intressanta videos och artiklar, intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet som har minst sagt kontroversiella åsikter. Statistik över ensamkommade 2011 och där sverige tog emot mest av alla länder som är uppräknade finns med i inlägget.

                                                  

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Att moderaterna vill ha ökad invandring, kanske inte är så konstigt när de har en radikal islamist i försvarsutskottet som naturligtvis vill ha hit sina landsmän och människor som har samma religion som honom…Läs nedan om denne man som en modig moderat kommunpolitiker vågat kritisera sitt eget parti för att denne kontroversielle man sitter i försvarsutskottet.

                                              

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/