tisdag 27 augusti 2013

Hijabupproret och sharia

    
sharia-law, stening till döds.huppror-sharia


Det så kallade hijabupproret, eller uppropet, fortsätter och de nyttiga oförstående individerna avlöser varandra i manifestationer för upprätthållandet av islamiskt kvinnoförtryck. På gruppens Facebook-sida lades ovanstående bild upp och illustrerar väl vart det barkar hän.

"Vi kämpar att få Sharia kontrollerad zon i områden i svenska städer där muslimer utgör majoritet dels för att vi ska känna oss trygga och leva fritt. Stöd du med också för kvinnors rättigheter och de islamska lagarna som även kallas för Sharia!"

Inlägget är gjort i Hijabuppropets Facebook-grupp av en person som kallar sig Ali Muhtar. Enligt honom måste man som muslim även vara för sharia, då de båda går hand i hand.

För att man skall vara en muslim, måste man tro på båda delar, dvs tron och Sharia. Dessutom måste man tro på att man skall rätta sig efter dem. Det går inte bara kalla sig för muslim men håller sig borta från de större bitarna.

Medan vissa hyllar tilltaget är andra mer skeptiska. En muslimsk kvinna uttrycket det så här:
Är muslim själv men följer inte sharia. Tänker inte börja nu heller. Gör det mig till en sämre muslim ? Eller är jag inte muslim för att jag väljer tron men inte sharia ?

Även om Ali är ett “troll” är det illa nog att inlägget tillåts ligga kvar. Guilt by association i sådana här sammanhang brukar ju annars vara populärt hos de politiskt korrekta.

Uppdatering: Inlägget är nu borttaget.
Facebook

Källa: Avpixlat läs texten i nedanstående länk, och läs alla kommentarerna, en skrämmande kommentar gjord av en muslim finns med bland kommentarerna.

http://avpixlat.info/2013/08/21/hijabupproret-och-sharia/#comment-1018953900


Beträffande hijabupproret så hoppas jag ni går in och läser nedanstående inlägg, alla muslimska kvinnor är inte för hijab eller sjal.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/21/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/


Intervju nedan, med en iransk kvinna som berättar hur hon blev behandlad i fängelset som hon hamnade i för att hon inte ville bära slöja i Iran. Hon berättar öppenhjärtligt om kvinnosynen inom islam och vad hon anser om sin tidigare religion… hon bor nu i sverige.




I England finns redan Shariakontrollerade områden, där engelsmän inte är välkomna.


Reportage från CNN London.nedan.



Detta är Sverige, läs två kommentarer av en muslim i en artikel som är skrämmande, han menar att islamiska flaggan skall i framtiden vaja över Vita huset och Buckinham Palace, samt att vår kung skulle bli tvungen konvertera eller lämna landet, m.m. skrämmande ord. Läs nedan i inlägget nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

Det den muslimska mannen kommenterade i en artikel, som är kopierat i ovanstående länk, stämmer ju med denna video från England.


I nedanstående inlägg finns en video som visar hur man tillämpar Sharialagen genom stening, samt flera videos som handlar om muslimska brödraskapet som också är kopplat till islamiska förbundet i sverige. En moderat kommunpolitiker kritiserar sitt eget parti för att man har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen..Se nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet.


Vad vill Egyptens islamister? Exilirakiern Walid al-Kubaisi möter brödraskapets ledare för att prata om frihet och jämlikhet.Mycket intressant video som klargör muslimska brödraskapets avsikter med europa.

Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.

Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.
Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)


Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)


Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005



Nedan lite information om muslimska brödraskapet, som även förknippas med islamiska förbundet tydligen.


Nalin Pekgul borde ju veta vad Islamiska förbundet står för och känna till mycket om islam m.m.
som själv är muslim. Läs nedanstående vad hon anser…Hela intervjun med henne finns med i en artikellänk i inlägget nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/nalin-pekgul-talar-klartext-om-omar-mustafa-islamska-forbundet-och-islamismen-i-sverige/

Läs även nedanstående inlägg där mycket information finns.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-nagul-pekgul/


http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/

måndag 26 augusti 2013

Muslimsk ägare vill förbjuda öl på fotbollsarena



                                                


Fans till engelska Leeds United kan ha druckit sin sista öl på Elland Road. Den muslimske ägaren vill förbjuda försäljning av alkohol på den klassiska fotbollsarenan.

Det gamla mästarlaget Leeds United kan göra något som få, eller inget lag i den engelska proffsfotbollen tidigare gjort. Nämligen förbjuda all försäljning av alkohol på sin egen arena i samband med matcher.


Det är Salem Patel, styrelsemedlem i den klassiska klubben som precis som Real Madrid spelar i helvitt, som vill förbjuda alkoholhaltiga drycker på Elland Road, där Leeds United spelar sina hemmamatcher.


Han är muslim och direktör i investmentbanken GFH som äger klubben, och motiverar sitt förslag med att ägaren, inklusive han själv, har en muslimsk övertygelse som inte tillåter alkohol.


Salem Patel och Dubaibaserade GFH får dock motugg från supportrar som är vana vid att kunna dricka en och annan pint på arenan. Också flera andra ledamöter i Leeds Uniteds styrelse uppges vara kritiska till förslaget, uppger Daily Mail. http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2399365/Leeds-director-wants-ban-alcohol-Elland-Road--Charles-Sale.html 
 
 
Leeds United har många supportrar i Sverige, bland andra förra tennisesset Stefan Edberg. Klubben vann engelska ligan 1968-1969, 1973-1974 och 1991-1992 och har spelat många säsonger i den högsta serien.
 
 
Numera huserar dock laget i Championship, Englands motsvarighet till Superettan, och ligger för närvarande på play-off-plats. I lördags besegrades Ipswich på bortaplan. Målet är att nästa år spela i Premier League. Med eller utan ölförsäljning på arenan.
Källa: Dagen

http://www.dagen.se/nyheter/agare-vill-forbjuda-ol-pa-fotbollsarena/

söndag 25 augusti 2013

Tino Sanandaji: “Media vilseleder om invandring och socialbidragsberoende”

    
tino


Igår uppmärksammade vi hur Örebro Universitet dribblar med statistik för att få det att framstå som att invandrare inte ianspråktar socialbidrag i större omfattning än svenskar.

Idag kommer ekonomen Tino Sanandaji med en kommentar som visar att en stor del av skulden ligger på media som precis som med den omtalade OECD-rapporten valt att vantolka studien och begreppet bidragsberoende.


Att svensk gammelmedia i sin nyhetsrapportering sedan länge låtit konsekvensneutralitet och yrkesheder ge vika för en egen vänsterliberal agenda, i synnerhet i frågor som rör invandring och mångkulturalism, är ett faktum som alltfler medborgare fått upp ögonen för.



Det är något som renderar den svenska journalistkåren återkommande bottenbetyg i förtroendeundersökningar för olika yrkesgrupper och lett till en läsarflykt till alternativa medier av det slag som du just nu läser. Det medvetna valet att redovisa OECD-rapporter och studier från universitet på ett felaktigt sätt är bara flagranta exempel på denna svenska pravda-journalistik.


Dessvärre törs de aktörer som vantolkas i dessa sammanhang ofta inte heller säga ifrån eftersom man då riskerar att utpekas för att gå främlingsfientliga krafters ärenden. Örebro Universitet har därför valt att hålla tyst medan media gör våld på deras studie.


Detsamma gäller flertalet ledande ekonomer som i omsorg om sin karriär inte vill gå ut och rätta journalisterna när de i strid med verkligheten påstår att invandrare inte är mer socialbidragsberoende än svenskar.



Några rakryggade personer finns ock ännu inom det ekonomiska skrået och en av dem är Tino Sanandaji.

I en analys av medias tolkning av studien från Örebro Universitet, vad studien i verkligheten säger och hur det de facto ser ut i samhället skriver han följande:


Media vilseleder återigen om fakta kring invandringens kostnader, den här gången om socialbidrag. DN har idag rubriken: “Invandrare inte mer bidragsberoende”. SVT skriver “Invandrare inte mer beroende av socialbidrag”. Storyn kommer ursprungligen från TT.


Rubrikerna och artikeltexten ger sken av att forskning visat att invandrare inte får mer socialbidrag än svenskfödda. Så är definitivt inte fallet, och det påstår heller inte studien som artiklarna bygger på. I själva verket är invandrare enligt SCBs siffror ca 7 gånger mer sannolika att leva på socialbidrag än svenskfödda.


Tricket är den här gången att definiera begreppet ”bidragsberoende” på ett annat sätt än i normalt bruk. [...] Normalt tolkas större bidragsberoende som att invandrare oftare än svenskfödda lever på bidrag, vilket råkar vara ett objektivt faktum i Sverige. Studien i fråga undersöker en mycket smalare teori, nämligen huruvida socialbidrag är beroendeframkallande, ungefär som tobak.


Studien av två forskare från Örebro Universitet ifrågasätter inte att invandrare är mer sannolika att leva på socialbidrag än svenskar, vilket är ett etablerat faktum. Studien undersöker en specifik mekanism bakom större socialbidragsanvändning, nämligen att socialbidrag är mer beroendeframkallande för invandrare än svenskfödda.


Teorin är att de som får socialbidrag en gång får ändrad personlighet av det och i framtiden blir mer sannolika att återigen hamna i socialbidrag:
[...]


Mekanismen kallas ”structural state dependence”, som har översatts till bidragsberoende på svenska i deras pressrelease. Studien bekräftar att invandrare får avsevärt mer socialbidrag än svenskfödda. Däremot är invandrare och svenskar som får socialbidrag ungefär lika sannolika att genom vanebildning fastna i socialbidrag.


Annat än socialbidragets potentiellt beroendeframkallande effekt säger studien ingenting om andra mekanismer än som gör att invandrare har större socialbidragsanvändning, till exempel låg humankapital som gör det svårt att få jobb.


Författarna menar att en period med socialbidrag har ungefär samma effekt på svenskar och invandrare i termer av framtidens socialbidragsanvändning, vilket de tolkar som att bidrag inte är mer beroendeframkallande för invandrare än svenskfödda.


Denna inte speciellt intressanta slutsats ändrar givetvis inte att invandrare genom andra mekanismer erhåller socialbidrag i flera gånger större utsträckning än svenskfödda. [...]


Skillnaderna mellan svenskfödda och invandrares användning av socialbidrag är enorma.


Socialstyrelsen har årlig statistik. År 2012 gick 57% av samtligt utbetalt socialbidrag i Sverige till invandrare, en häpnadsväckande överrepresentation i relation till befolkningsandelen. Då räknar Socialstyrelsen andra generationens invandrarhushåll som svenskfödda. [...]


När vi diskuterar bidragsberoende är det intressant att kolla på de som långvarigt lever på socialbidrag. Socialstyrelsen skrev om långvarigt biståndsmottagandet bland invandrare år 2010:
År 2010 fick 37 procent av samtliga vuxna biståndsmottagare (18 år och äldre) bistånd under minst tio månader av året. Av dessa är 33 procent inrikes födda och 67 procent utrikes födda (inklusive flyktingar).”


DN och SVT förklarar inte något av de jag förklarade ovan, trots att det är nödvändigt för att förstå vad resultatet om “bidragsberoende” betyder. I stället är rubrikerna och artikeltexten noggrant designade för att förmedla budskapet att invandrare enligt “forskning” inte får mer socialbidrag än svenskar. Detta är att våldföra sig på sanningen givet invandrares enorma överrepresentation som socialbidragstagare.


År 2012 gick 6.0 miljarder kr i socialbidrag till invandrare och 4.6 miljarder kr till svenskfödda. Med hänsyn till gruppernas storlek är invandrare är alltså ca 7 gånger mer sannolika att leva på socialbidrag än svenskfödda. Två tredjedelar av vuxna som långvarigt lever på socialbidrag är invandrare. Givet allt detta har DN inga problem att sätta rubriken “Invandrare inte mer bidragsberoende”. Så mycket intellektuell respekt har DN för sina läsare.
Läs Tino Sanandajis blogginlägg nedan.


http://www.tino.us/2013/08/media-vilseleder-igen-om-invandring-nu-om-socialbidragsberoende/


Källa: Avpixlat
http://avpixlat.info/2013/08/24/tino-sanandaji-media-vilseleder-om-invandring-och-socialbidragsberoende/


Ja det är skrämmande vad media och politiker mörklägger orättvisa skattefria bidrag för invandrare som är mycket högre än vad svenska skattebetalare kan få..Varför skall invandrare ha förmåner som inte en svensk kan drömma om ens..??


Nedan lite upplysning om skattefria bidrag.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/03/forsakringskassan-invandrad-3-barnsmor-far-22-249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst/



http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


                                                 


Jag undrar om den ökade posiviteten bland politiker till massinvandringen och bidragen som blir generösare och generösare medan välfärden minskar med sämre sjuk och åldringsvård för pengar inte räcker till, kan bero på att i flera partier sitter det radikala islamister i riksdagen.

Läs nedan om en modig moderat politiker i Vallentuna som vågat sig på att kritisera moderaterna för att de har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ser upp till Al Quidas andlige ledare och har kontroversiella åsikter.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Lyssna även på en invandrare som säger sin mening i tel.samtal till Ring P1 SR om SD och invandringen..Fler inspelade samtal finns med, bl.a. Jan Guiolous uttalande om SD som han noga granskat.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Att DN har ljugit om invandrarkravallerna har de faktiskt erkänt, läs nedan om detta.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/

                                                  


Illegala invandrare får förmåner som ingen svensk får, maxtaxa 50 kr för tandvård och maxtaxa 50 kr för läkarbesök och i övrigt samma vård som skattebetalande svenskar.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/07/14/gratis-tandvard-till-illegala-men-blinda-och-rullstolsburna-pensionarer-blir-utan/

lördag 24 augusti 2013

Brödraskapssajt hävdar koppling till Islamiska förbundet i Sverige

    
omar-mustafa1


En global nyhetssajt som bevakar Muslimska brödraskapet hävdar att Islamiska förbundet och Omar Mustafa har nära kopplingar till den islamistiska organisationen i Europa. Man påstår också att Sveriges muslimska råd är direkt knutet till brödraskapet, men detta tillbakavisas bestämt.

Läs denna artikel som är en rapport från Muslimska brödraskapet.

http://globalmbreport.org/?p=8108


Islamiska förbundet och de som driver moskén i Stockholm har en idémässig koppling med Muslimska brödraskapet, det är helt klart.


Läs Artikel i kristna tidningen Dagen nedan.
http://www.dagen.se/nyheter/muslimska-brodraskapet-havdar-koppling-till-mustafa/
                         

                                        

Human Rights Watch är oroliga över de attacker som sker mot kristna mål runtom i Egypten. Bara sedan den 14 augusti i år har ett 40-tal kyrkor plundrats och bränts ner.Läs vidare i nedanstående inlägg.
http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/08/muslimska-brodraskapet-plundrar-och.html


Om nu Muslimska brödraskapet i Egypten gör så mot kristna så undrar jag verkligen om islamiska förbundet är för kristna?


Att de inte är för judar det är ju känt..Då Omar Mustafa och Abderisak Waberi samt MP:s riksdagsman Mehmet Kaplan bjudit in kritiserad antisemit att prata i riksdagen.

Det har tydligen förekommit ett samarbete mellan Omar Mustafa och flera socialdemokratiska politiker med moderata politiker för att undanröja kritiken mot islamisterna.


Efter avslöjandena om att Troende socialdemokrater i Stockholm kampanjat för att få in Omar Mustafa på riksdaglistan berättar nu Liv&Rätts källa om ytterligare kopplingar mellan det forna Broderskap och islamister i Sverige. 2010 startade Omar Mustafa tillsammans med moderate riksdagsmannen Abdirizak Waberi en Facebooksida för att få Nalin Pekgul petad som S-kvinnornas ordförande – och de stöttades av socialdemokratiska feminister som Sara Gunnerud:


-Omar Mustafa samarbetade med Abdirizak Waberi på en Facebooksida för att få bort Nalin Pekgul från ordförandeposten i socialdemoklratiska kvinnoförbundet.
Källa:



http://www.livochratt.se/livratt-avslojar-omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-kvinnlig-politiker/


                                                 

En moderat politiker i Vallentuna har vågat sig på att kritisera sitt eget parti för att de placerat den radikala islamisten  Abderisak Waber i försvarsutskottet i riksdagen som tydligen ser upp til Al Quidas andlige ledare och har kontroversiella åsikter.

Läs i nedanstående inlägg som innehåller flera videos som handlar om muslimska brödraskapet och deras avsikter med Europa.

I inlägget finns också förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt några verser ur koranen.

Artiklar som handlar om Waberi finns även med i inlägget, samt intervju med moderaternas riksdagsman i försvarsutskottet Waberi.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/



Nedan berättar en man som flyttat till Norge från ett muslimskt land och han berättar om muslimska brödraskapet.

Muslimska brödraskapet infiltrerar Obama administration med 6 radikala islamister i Vita huset.
Läs nedan:

http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/20/muslimska-brodraskapet-i-egypten-och-i-obama-administration/


Se denna video om Obama, mycket intressant.



Mursi medlem i muslimska brödraskapet Egypten, sa att han var för demokrati m.m.innan presidentvalet och det visade sig vara direkt raka motsatsen när han sedan blev vald som president. Muslimska brödraskapet är inte för demokrati det vet ju alla. Men han kanske använde sig av nedanstående ordet i koranen.


Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.
Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.

Taqiyya

En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


 Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.


Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.



Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN


Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)



Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)



O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)



När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
(Surah 9:5; fördjupning)



Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
(Surah 9:29; fördjupning)



Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)



Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005

fredag 23 augusti 2013

Jimmie Åkesson intervjuas i Expressen

     
jimmie-akesson

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuas av Expressen och berättar lite om partiets politik.


Åkesson aviserade att partiet söker en absolut vågmästarställning i riksdagsvalet 2014. Han sa också bl.a. att han prioriterar en höjning av a-kassan framför ytterligare sänkta skatter om han måste välja, att han hellre ser Löfven än Reinfeldt som statsminister nästa mandatperiod eftersom Löfven i motsats till Reinfeldt visat sig villig att riva upp den misslyckade reformen med avreglerad arbetskraftsinvandring och att han förstår varför

Grekland hårdbevakar gränsen mot Turkiet för att hindra en massinvasion av illegala. Endast en del av intervjun återges i klippet ovan.


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/akesson-vi-vill-ha-en-absolut-vagmastarroll/
http://avpixlat.info/2013/08/23/akesson-sommarintervjuas-i-expressen/


Även invandrare är för SD som inser att sverige kan inte ta emot tusentals med människor varje år som sedan kommer att bli beroende av skattefria bidrag då det inte finns arbete till dem som redan är här…Vem betalar jo alla som betalar skatt i sverige..Lyssna på en invandrare som verkligen säger vad han tycker när han ringer ring P1 SR.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

Läs även om en moderat politiker som hoppar av moderaterna efter att ha skrivit en artikel med två SD politiker.


Hallandsposten publicerade en debattartikel med rubriken ”Reinfeldt förkastar demokratins principer”, undertecknad av tre lokalpolitiker från Halland som alla har invandrat till Sverige från länder i Östeuropa.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/02/moderatpolitiker-hoppar-av-efter-debattartikel-med-sd/

Muslimska Brödraskapet plundrar och bränner kyrkor

                                             
 
Human Rights Watch är oroliga över de attacker som sker mot kristna mål runtom i Egypten. Bara sedan den 14 augusti i år har ett 40-tal kyrkor plundrats och bränts ner.
Efter att regimen skingrat Mursianhängare i Kairo den 14 augusti uppstod större folksamlingar som drog runt i landet och plundrade och brände ner kyrkor. Det var inte bara kyrkor som var målet, även kristna skolor och koptiska butiker har attackerats.

Joe Stork, Mellanösternchef för Human Rights Watch, är kritisk:
– I veckor visste alla att de här attackerna skulle komma. Medlemmar i Muslimska Brödraskapet anklagade koptiska kristna för att ha spelat en roll i avsättandet av Muhammad Mursi. Men myndigheterna gjorde lite eller ingenting för att förhindra dem. Nu är dussintals kyrkor rykande ruiner och kristna i hela landet gömmer sig i sina hem, rädda för sina liv.
Nyligen förvandlade invandrade Mursi-anhängare Medborgarplatsen i Stockholm till ett Tahrirtorg i miniatyr efter att ha förrättat fredagsbön i Södermalmsmoskén strax intill som är ett av Muslimska Brödraskapets starkaste filialer i Sverige.


Än så länge har främst judar och synagogor drabbats av muslimsk förföljelse i Sverige, inspirerade av Mellanösternkonflikten. Frågan är hur länge det nu dröjer det innan hatet mot kristna och attacker mot kyrkor i Egypten letar sig hit.

Läs mera och se bild i nedanstående länk:

http://www.metro.se/nyheter/hrw-kristna-fruktar-for-sina-liv-i-egypten/EVHmhv!bGwzLj2aUWZZI/

Källa: Avpixlat http://avpixlat.info/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/#more-66947

                                              
                                                        

Lyssna på videos där imaner och andra  informerar om muslimska brödraskapet, som har en koppling till Muslimska förbundet i sverige med flera tusen medlemmar..Moderaternas radikala islamist har varit ordförande i det förbundet och Omar Mustafa är ordförande nu...därför fick han inte bli med i styrelsen i Socialdemokraterna... Förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam finns med i nedanstående inlägg, samt några verser ur koranen.

Lyssna på intervju med moderaten i försvarsutskottet som minst sagt har kontroversiella åsikter...En moderat kommunpolitiker från Vallentuna..kritiserar sitt parti moderaterna för att denne man sitter i försvarsutskottet med insyn i hela sveriges försvar och han ser upp till Al Quidas andlige ledare..

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Jag häpnade när jag läste kommentarer från en muslimsk man på en nyhetssejt.. Läs själva i kommentarerna i nedanstående länk.

Han skrev i några av kommentarerna följande, kopierar kommentarer.

Anjem_Choudry
•för en dag sedan

Demokrati fungerar inte, det ser ni i sverige idag, Våldsdåd dagligen, pornografi,alkohol,spel, under sharian kommer allt detta bli bannlyst, för vi vet vilket elände det ställer till i ett samhälle. Ni tror att lagen bestämms av riksdagen av andra människor, vi muslimer tror att det finns bara en lag att följa i världen, och det är Guds lag, the law of Allah. När Sharia kommer till sverige på statsnivå så får Kungen antingen abdikera och flytta eller bli Muslim. sverige i framtiden kan bara ha en statschef, allah



Anjem_Choudry> Bengrot
•för en dag sedan

enligt dig ja har dom inget att hämta i sverige. men fler och fler muslimer i sverige vill införa sharian, det är bara en fråga om tid och tålamod. vi som muslimer tror att en dag, islams flagga kommer svaja över det vita huset i Washington och över buckingham palace. Vi muslimer föder mycket mer barn än folk i väst gör, profeten Muhammed, har lovat oss att hela världen en dag kommer styras av Sharia och det är våran uppgift som muslimer att sträva emot det målet.


Läs alla kommentarer och artikelinlägget nedan.

http://avpixlat.info/2013/08/21/hijabupproret-och-sharia/


                                               

Det den muslimska mannen som kommenterade i Avpixlats artikel skrev om att islams flagga kommer att vaja över vita huset i Washington och över Buckingham palace är mycket troligt…då radikala islamister ur muslimska brödraskapet infiltrerar sig i Vita huset i Obama administration med 6 män ur muslimska brödraskapet som fått toppposter i Vita huset.

Läs om detta nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/06/20/muslimska-brodraskapet-i-egypten-och-i-obama-administration/

Se denna video om Obama, mycket intressant.



Mursi medlem i muslimska brödraskapet Egypten, sa att han var för demokrati m.m.innan presidentvalet och det visade sig vara direkt raka motsatsen när han sedan blev vald som president. Muslimska brödraskapet är inte för demokrati det vet ju alla. Men han kanske använde sig av nedanstående ordet i koranen.


Jag undrar om politiker känner till att det är tillåtet för en muslim att ljuga, bara det gagnar islam. Politiker borde läsa koranen och ta reda på hur muslimer tänker. Samt ta reda på så mycket fakta som möjligt om islam och se skillnaden mellan kristendom och islam.



Det finns också ett ord i Koranen enligt nedan.


Taqiyya
En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.


 Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats.
“Three Things About Islam” på Youtube.
Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.


Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm


NEDAN NÅGRA VERSER UR KORANEN

Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
(Surah 2:223; fördjupning)


Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
(Surah 2:228; fördjupning)


Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
(Surah 4:3; fördjupning)


O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
(Surah 5:51; fördjupning)


När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.


 (Surah 9:5; fördjupning)
Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.


 (Surah 9:29; fördjupning)
Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
(Surah 47:4-6; fördjupning)


Referenser:
1. Bernström, K. Mohammed, ”Koranens budskap”, Proprius Förlag, 2002
2. Khalifa, Rashad, ”Koranen, Det Sista Testamentet”, Islamic Prod., 1998
3. Sadiqa, Qanita, ”Den Heliga Qur’anen”, Islam International Publ. Ltd., 1988
4. Safa, F. Reza, ”Inside Islam”, s. 41, Charisma House, 1996
5. Källberg, Knut-Göran, ”Reportage: Självmordsbombare”, Expressen Magasinet, s. 21-22, Söndag-Måndag, 12-13 Dec. 2004
6. Caner, Ergun & Emir, ”Unveiling Islam”, s. 64, 219, Kregel Publ., 2002
7. Spencer, Robert, ”Jihad Watch”, 12/3 2005
8. Morey, Robert, ”Islams invasion”, s. 127-129, Livets Ords förlag, 2003
9. Abdullah Al Araby, ”Islam Review”, 9/4 2005


MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET HÄVDAR KOPPLING TILL ISLAMISKA FÖRBUNDET I SVERIGE, LÄS NEDAN.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/

Nalin Pekgul borde ju veta vad Islamiska förbundet står för och känna till mycket om islam m.m.
som själv är muslim. Läs nedanstående vad hon anser…Hela intervjun med henne finns med i en artikellänk i inlägget nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/21/nalin-pekgul-talar-klartext-om-omar-mustafa-islamska-forbundet-och-islamismen-i-sverige/


Läs även nedanstående inlägg där mycket information finns.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/26/omar-mustafa-samarbetade-med-abdirizak-waberi-i-kampanj-mot-nagul-pekgul/

torsdag 22 augusti 2013

”Stress inför skolstarten” orsakar bilbränder menar Mejsam Abdulla

    
picture1123509


Socialt utsatta områden i Uppsala har den senaste veckan drabbats av ett ovanligt stort antal bilbränder. Anledningen till ökningen uppges vara att ungdomar känner sig ”stressade när sommarlovet är över”.


– Jag känner mig helt lugn för att Uppsala inte ska drabbas av samma oroligheter som förra sommaren, att det inte blir några bilbränder eller stenkastning, sade kommunalrådet Mohamad Hasan (FP) i ett uttalande i Uppsala Nya Tidning i början av juli. Men redan samma dag brann flera bilar ett av stadens invandrartäta områden.


http://www.friatider.se/lofte-om-bilbrandsfri-sommar-i-uppsala-kom-pa-skam
Bilbränder har därefter varit ett återkommande fenomen under sommaren, framförallt i det socialt utsatta området Gottsunda omedelbart sydväst om Uppsala. Men den senaste tiden har bilbränderna varit fler än vanligt.

– En del ungdomar blir stressade när sommarlovet är över, förklarar Mejsam Abdulla, ordförande för organisationen Unga Kris i Uppsala, i Uppsalatidningen. Ungdomar känner enligt honom ”lite ångest” inför skolstarten – något de försöker råda bot på genom att ”få en kick” genom att bränna bilar.
Andra orsaker till bilbränder kan enligt Abdulla också vara att gärningsmännen känner sig ”felbehandlade av polisen” eller att de vill tjäna pengar på försäkringsbedrägerier.

Källa: Fria Tider
http://www.friatider.se/stress-infor-skolstarten-orsakar-bilbrander

Enligt invandrarungdomar i Husby så berodde inte bränder, stenkastning m.m. på varken polis eller mannen som blev skjuten av en polis i självförsvar…Lyssna på en ung invandrarkille vad han säger.


Läs nedanstående inlägg där en DN journalist erkänner att de ljugit om invandrarkravaller, läs också om en kvinnlig journalist från Somalia som slutade som journalist i sverige därför att hon inte fick skriva eller göra program om verkligheten i sverige…blev tillsagd att det går inte för då får SD så mycket fler röster…Denna kvinnliga journalist


trodde hon hade kommit till ett demokratiskt land med yttrandefrihet och såg fram emot att få skriva klarspråk om vad som händer…men hon valde att sluta och flytta tillbaka till Somalia.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/05/24/dn-journalist-darfor-ljuger-vi-om-invandrarkravallerna/


Läs boken ”INVANDRING OCH MÖRKLÄGGNING” som journalisten Gunnar Sandelin, som arbetat som socionom samt Karl-Olov Arnstberg skrivit. Se nedanstående länk som visar fakta om boken som alla borde läsa.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9198004220

onsdag 21 augusti 2013

Slöjuppropet” gör Nahid Sarvestani förbannad som sågar det totalt

    
Nahid-Persson-Sarvestani-300x198


Igår startade det uppmärksammade ”hijabuppropet” och den ena korkade kvinnan efter den andra runt om i landet bar slöja för i sin villfarelse tro att de står upp för rätten att klä sig som man vill. Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), och Victoria Palm, (S), var några av de icke tänkande.
Men uppropet får också massor med kritik eftersom slöjan är en symbol för kvinnoförtryck. Och en som verkligen står upp för kritiken mot detta vansinniga skådespel som endast gynnar islam och islamisterna är dokumentärfilmaren Nahid Persson Sarvestani, född 24 maj 1960 i Shiraz, Iran.


Sarvestani är en prisbelönt svensk dokumentärfilmsregissör, som kom till Sverige som flykting efter iranska revolutionen 1979. Hennes mest kända dokumentärfilmer är troligen Prostitution bakom slöjan, Fyra fruar och en man och Drottningen och jag. Hennes självbiografi Alltid i mitt hjärta utkom 2011.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2cc9xUN9p

Boken behandlar hela hennes liv, från barndomen via tiden som aktivist i upproret mot shahen och därefter mot Khomeini, flykten till Dubai och vidare till Sverige, tiden som nybliven invandrare och slutligen som dokumentärfilmare. Är det någon som kan berätta om förtryck och slöjor så är det troligtvis denna kvinna. Betydligt mer i alla än vad de svenska naiva Åsa Romson (MP), Schyman, (FI), Veronica Palm, (S) med slöjfölje kan.

– Det är förtryck mot kvinnor. Det är männen som har skapat slöjor för att kontrollera kvinnor, säger Sarvestani.

Hon är upprörd över upproret som nu media påstår startade efter att en samisk kvinna i Farsta, som konverterat till islam, blivit misshandlad och att orsaken till detta skall ha varit att hon bar slöja. Det är inte många rätt media har.

Uppropet var långt innan detta planerat att gå av stapeln, så hur denna påstådda, och förmodligen falska, misshandel kan vara orsaken är svårt att ta in.

Read more: http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/#ixzz2ccAIL4Yt

Källa: Nedanstående artikellänk, läs mera och se fler bilder och lyssna på inlägg i SR om detta.


http://www.exponerat.info/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/


Gå även in på nedanstående länk som handlar om detta .
http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/19/antirasistiska-debattorer-vita-svenska-man-bakom-vald-mot-muslimska-kvinnor/

Lyssna på en man som ringde ring P1 om händelsen med det påstådda överfallet på en muslimsk kvinna, som menar att han visste att det var hennes egen man som var arg på henne.





Gå även in på nedanstående länk, där det finns verser ur koranen och förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam, samt intervju med moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet i riksdagen som ser upp till Al Quidas andlige ledare och har mycket kontroversiella åsikter…

En moderat kommunpolitiker från Vallentuna har kritiserat sitt eget parti för att han ser det fel att denne moderate islamist sitter i försvarsutskottet..läs om detta och se videos om muslimska brödraskapet.


http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/


Intervju nedan, med en iransk kvinna som berättar hur hon blev behandlad i fängelset som hon hamnade i för att hon inte ville bära slöja i Iran. Hon berättar öppenhjärtligt om kvinnosynen inom islam och vad hon anser om sin tidigare religion… hon bor nu i sverige.



Hoppar av S i protest – mot att partikamrats son är med i SDU

    
Sossarnas förslag, höj skatterna!


Nu lämnar en socialdemokratisk före detta lokalpolitiker i Karlskrona partiet i protest. Anledningen är att hennes partikollegas son sympatiserar med Sverigedemokraterna.


Förra hösten lämnade Nusreta Kurtanovic Nilsson posten som vice ordförande för Socialdemokraterna i Karlskrona i protest mot att partiet misslyckats med att ”föryngra” sig i samband med valet av nya oppositionsråd i kommunen.

Nu lämnar Kurtanovic Nilsson även sitt medlemskap i partiet. Det hon protesterar mot den här gången är att en av hennes partikamrater i kommunen har en anhörig som sympatiserar med SD.
- Det känns som ett slag i ansiktet på mig som invandrare.

Det är mycket förolämpande, säger Kurtanovic Nilsson till Sydöstran.


Enligt Sydöstran är det oppositionsrådet Chatarina Holmbergs sons engagemang i SDU som upprör Kurtanovic Nilsson. Hon berättar att hon blev ”riktigt arg” när hon fick reda på att den minderårige pojken hade varit på flera utbildningar i SD:s regi. Chatarina Holmberg har ”misslyckats totalt” som förälder och därför bevisat sin oförmåga att ha en ledande position i kommunen, menar Kurtanovic Nilsson.


Socialdemokraterna gruppledare i Karlskrona, Patrik Hansson, kallar utspelet för ”ett lågvattenmärke”.

– Man får gärna kritisera mej som företrädare för Socialdemokraterna i Karlskrona och man får också kritisera Catharina Holmberg i hennes uppdrag som företrädare för S i Karlskrona, men när man går vidare och använder familj och anhöriga, då har man passerat gränsen för vad som är anständigt, säger han till P4 Blekinge.

Källa: Fria Tider: http://www.friatider.se/hoppar-av-s-i-protest-mot-att-partikamrats-son-ar-med-i-sdu

Kanske inte Kurtanovic Nilsson känner till att många invandrare röstar på SD och även arbetar för SD utan tror att SD är emot alla invandrare vilket är helt fel..

Läs nedan och lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om SD och invandringspolitiken.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/



 

Invandrare åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda i Malmö

Gäng åtalas för grov misshandel av utvecklingsstörda
    
Fyra unga män med invandrarbakgrund åtalades i början av augusti för att bland annat ha hoppat på en utvecklingsstörd mans huvud.

Tidigare i augusti åtalades fyra män med invandrarbakgrund för att ha överfallit och misshandlat fyra svenska män grovt. De tilltalade är mellan 17 och 20 år gamla och misstänks för grov misshandel.
Enligt åtalet har de fyra invandrarmännen gemensamt och i samförstånd sparkat ned svenskarna på Ärtholmsvägen som ligger i Limhamn i Malmö. Misshandeln fortsatte medan brottsoffren – varav två uppges vara förståndshandikappade – låg hjälplösa på marken.

Svenskarna var på väg hem från en födelsedagsfest när de överfölls. De tilltalade greps kort efter misshandeln den 15 juni och har suttit häktade sedan den 19 juni i år. Åtal inkom till Malmö tingsrätt den 7 augusti.


”Brottet bör bedömas som grovt eftersom [de tilltalade] orsakade [målsägandena] svår kroppsskada samt visat särskild hänsynslöshet och råhet genom att upprepade gånger sparka samt hoppa på [målsägandes] huvud när han låg på marken”, skriver åklagaren i åtalet.

KÄLLA: Fria Tider
http://www.friatider.se/invandrare-atalas-for-grov-misshandel-av-utvecklingsstorda

Vad är det för människor som kan göra på detta sättet, verkar vara helt utan empati! Är det ett hat mot svenskar som ligger bakom eller varför detta helt oprovocerade våld i samhället?

måndag 19 augusti 2013

Antirasistiska debattörer: ”Vita svenska män” bakom våld mot muslimska kvinnor



Lyssna på en man som ringde ring P1 om händelsen med det påstådda överfallet på en muslimsk kvinna, som menar att han visste att det var hennes egen man som var arg på henne.


Oprovocerade attacker mot muslimska kvinnor är vanliga och bakom dem står oftast ”vita svenska män” – det skriver flera antirasistiska debattörer på Aftonbladet Debatt i samband med att en gravid muslimsk kvinna misshandlats i Farsta.

Det var strax innan midnatt natten till lördagen vid 23-tiden som kvinnan, som är i 20-årsåldern, var ute och gick, då hon blev överfallen och misshandlad så svårt att hon svimmade. Polisen har ingen misstänkt gärningsman och har inte gått ut med bilder eller signalement.

Kvinnan misstänker att hon överfölls för att hon bar slöja, och nu efterlyser ett antal debattörer ett ”hijabupprop” till stöd för kvinnan. Iklädda det religiösa plagget ska ”alla medsystrar” i Sverige under måndagen ”beslöja sig i syfte att visa solidaritet med alla muslimska kvinnor som alltför ofta får utstå trakasserier och våld”, skriver Bilan Osman, Fatima Doubakil, Foujan Rouzbeh, Nabila Abdul Fattah och Nachla Libre, på Aftonbladet Debatt.


Bakom våldet mot de muslimska kvinnorna står enligt debattörerna svenskar.
”Oftast är angriparna vita, svenska män”, skriver de.

Debattörerna vill att polisen ska prioritera ärenden där muslimer är offer, samt att justitieminister Betrice Ask ska tillsätta en utredning.

”Vi kräver att Ask tillsätter en kommission för att utreda och kartlägga, samt komma med konkreta åtgärdsplaner mot de utbredda hatbrotten mot muslimer”, skriver de.

Enligt statistik är invandrarkvinnor i högre utsträckning än svenska kvinnor utsatta för våld – dock är hotet deras egna män och släktingar, enligt rapporten. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5502090


I länder så som Irak, Etiopien och Somalia ligger acceptansen bland kvinnor för våld mot kvinnor på 59, 68, respektive 76 procent. Störst förståelse för en mans rätt att misshandla sin partner finns i Afghanistan, hos hela 90 procent av kvinnorna, enligt en annan rapport.

http://www.friatider.se/kvinnomisshandel-acceptabel-tycker-somaliska-kvinnor

http://www.nytimes.com/2011/07/06/world/europe/06iht-letter06.html?pagewanted=all&_r=0

KÄLLA Fria Tider:
http://www.friatider.se/antirasistiska-debattorer-vite-svenska-man-bakom-vald-mot-muslimska-kvinnor

Slöjuppropet” gör Nahid Sarvestani förbannad som sågar det totalt
    
Nahid-Persson-Sarvestani-300x198

Läs om Nahids Sarvestanis åsikter om dessa antirasistiska debbatörer och deras agerande i nedanstående länk som innehåller länkar med bilder m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/21/slojuppropet-gor-nahid-sarvestani-forbannad-som-sagar-det-totalt/ 


Jag undrar varför det inte blir så stor uppståndelse när svenska kvinnor blir misshandlade och våldtagna av just män med utländsk bakgrund,, inte ens i Taxi kan en kvinna känna sig säker i sverige och inte ens i färdtjänst..

Men då blir det inga sådana symapatiaktioner om det gäller svenska utsatta kvinnor. Det är ju lika hemskt att svenska kvinnor skall få stå ut med hatbrott från utländska män så jag anser att man inte skall göra skillnad på hatbrott som hatbrott..

Nedanstående artikel visar att det finns män med utländsk bakgrund som misshandlat en gravid kvinna som de också rånade..

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/06/morka-man-soks-efter-gravid-kvinna.html

Inom islam är det tydligen tillåtet att slå en kvinna.. Läs om moderaternas radikala islamist och lyssna på intervjun med honom nedan…samt ta del av några verser ur koranen samt förklaringen på ett ord i koranen som ger en muslim tillåtelse att ljuga bara det gagnar islam. m.m. intressanta videos och artiklar.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

söndag 18 augusti 2013

Sämre mat till skolbarn och äldre – samtidigt skenar invandrarbidragen

    
                                             


I sörmländska Flen säger kommunens kökschef nu upp sig eftersom budgeten på åtta kronor per portion inte räcker för att servera bra mat. Samtidigt når kommunens kostnader för att ta emot invandrare rekordnivåer.

Tidigare i sommar vädjade Flen om statligt stöd för att täcka kommunens kostnader för försörjningsstöd till invandrare.


http://www.friatider.se/somalierna-har-anlant-kris-nar-flen-och-katrineholm-slar-socialbidragsrekord

Bakgrunden till kommunens begäran var att den ökade invandringen medfört att utgifterna nått rekordnivåer. Flen har tagit emot ett mycket stort antal invandrare som framförallt kommer från Somalia.

Samtidigt som bidragen till somalierna skjuter i höjden skär Flen ned på andra delar av den kommunala verksamheten. Nedskärningarna ledde i veckan till att kommunens kostchef Per Swärd sade upp sig i protest. Han menar att det inte längre är möjligt att servera kommunens äldre och skolbarn anständig mat.


– Jag har dragit konsekvenserna, jag har sagt upp mig. Jag kan inte stå för det. Jag kan inte servera den maten till våra barn och gamla i kommunen, det går inte, säger Swärd till SVT Sörmland.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/svtsormland/for-dalig-mat-far-kostchef-att-saga-upp-sig


På kommunens äldreboenden och skolor får måltiderna kosta högst åtta kronor per portion. Budgeten medför att kökspersonalen måste dra ned både på matens kvalitet och på mängden mat som serveras, uppger Per Kålbäck som är kökschef på en gymnasieskola i Flen.


Fria Tider rapporterade tidigare i veckan om hur en invandrarfamilj kan kosta kommuner mer än 30 000 kronor i bidrag varje månad.
http://www.friatider.se/indragna-vardplatser-nar-lindesberg-ger-invandrarfamiljer-30-000-kr-per-manad-i-bidrag
 
När SVT sökte Flens kommunalpolitiker för en kommentar om neddragningarna på maten till skolbarn och äldre befann de sig på en konferensanläggning där de åt en lunch som bestod av räkröra till förrätt och örtbakad sej till huvudrätt. När Flens politiker senast åt på samma ställe kostade lunchen 165 kronor per person.

KÄLLA: Fria Tider: 
http://www.friatider.se/samre-mat-till-skolbarn-och-aldre-samtidigt-skenar-bidragen-till-somalier


Hur länge skall svenska skattebetalare finna sig i att ha sämre förmåner än de som kommer som asylsökande till sverige och uppbär generösa skattefria bidrag och förmåner som ingen svensk skattebetalare kan drömma om.
                                                                      
                                                    Socialdemokraterna vill höja skatterna.
                                                   

Läs fakta om skattefria bidrag för invandrare och kostnader för flyktingpolitiken och anhöriginvandringen som vi skattebetalande svenskar får vara med att betala.. Illegala invandrare belönar man med att få maxtaxa för tandvård 50 kr och max 50 kr för läkarbesök samt annars samma vård som oss skattebetalare…denna lag trädde ikraft 1 juli 2013 ÄR DETTA RIMLIGT??

Läs nedan:
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

lördag 17 augusti 2013

Tysk polis utreder terrornätverk i Sverige

 
Tysk polis utreder misstankar om ett al-Qaida-anknutet terrornätverk i Europa med svenska kopplingar.
Nätverket leds av Mulla Krekar, som ska ha haft direktkontakt med en 28-årig man i Västerås:
– Jag kan bli avrättad om det här kommer ut, säger 28-åringen till Aftonbladet.

2001 grundade Krekar terrornätverket Ansar al-Islam, som några år senare utförde två självmordsattentat i norra Irak där över 100 människor dog. Rörelsen fick pengar från anhängare i Europa, bland annat två män i Sverige som dömdes till fängelse av Svea hovrätt för sitt stöd, berättar tidningen Expo.
I dag sitter Mulla Krekar — som egentligen heter Najmuddin Faraj Ahmad och bor i Norge sedan 1991 — i norskt fängelse, dömd för hot.

Finns på internet

Tysk polis hävdar att han sedan 2008 leder ett nytt terrornätverk, som än så länge bara finns på internet. Men målet har hela tiden varit att blir ett nytt Ansar al-Islam och agera på riktigt, med självmordsdåd, mord, krypskyttar och kemiska vapen.

 
I samband med chattar på internet ska medlemmarna ha satt upp som mål att befria Irak från främmande kulturella, militäristiska och polisiära inflytanden och att bilda ett islamiskt kalifat styrt av sharia. Tio personer bosatta i Norge, Tyskland, Storbritannien, Schweiz och Irak utpekas av tysk polis som medlemmar i nätverket. Ett av deras mål var att rekrytera 100 personer i Europa under 2010.

Ska ha samarbetat med al-Qaida

Den tyska förundersökningen visar att Mulla Krekars grupp först var namnlös för att inte väcka säkerhetspolisens uppmärksamhet, men sedan började kalla sig Rawt. Den ska ha samarbetat med terrorgruppen al-Qaida Kurdistan-bataljonerna i Irak och Iran. Rawt ska också ha stött al-Qaidas kurdiska nätverk finansiellt, uppger den norska tidningen VG. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10119110



I februari bad den tyska polisen om svensk hjälp med att förhöra en 28-årig iranier, bosatt i Västerås. Han är inte misstänkt för något brott, utan ska höras som vittne om hans kännedom när det gäller nätverket.


Ändå visar den tyska förundersökningen att den 28-åriga västeråsbon tillsammans med en av de misstänkta ska ha lett flera chattar som nätverket genomförde i decemer 2010. Dessutom ska han ha haft direktkontakt med Mulla Krekar via chatt åtminstone två gånger. 28-åringen påstås också vara inskriven vid ett online-universitet som nätverket har startat, "Ibnu-Taymiah-Institut".
– Han ska höras inför svensk domstol, säger kammaråklagare Ronnie Jacobsson vid Åklagarkammaren för säkerhetsmål.

”Förstår inte varför ni ringer”


28-åringen bodde i Norge fram till att han utvisades till Iran i februari 2011. Sedan november 2011 uppehåller han sig i Sverige.


Enligt Jacobsson är han inte misstänkt för något brott i Sverige. 28-åringen har ännu inte kontaktats av Västmanlands tingsrätt, och blir därför mycket förvånad när Aftonbladet ringer:
– Jag har inte hört något från polis och domstol, jag förstår inte varför ni ringer.

Tysk polis vill höra dig som vittne angående Mulla Krekars terrornätverk.


– Jag kan inte kommentera det här innan jag har pratat med polis. Det här är otroligt viktigt för mitt privata liv, det kan få konsekvenser för mig i Iran. Ni kan lika gärna ringa från en spionorganisation i Iran, jag kan bli avrättad om det här kommer ut.


Vill förhöra en kvinna

Den tyska polisen vill också förhöra en kvinna bosatt i Sverige som ska ha deltagit i nätverkets chattar. Men hennes identitet är okänd. Det finns bara två anonyma mobilnummer till henne i förundersökningen, som båda är avstängda.


En av nätverkets medlemmar ska också ha besökt Sverige under en månad sommaren 2011. Han tog då kontakt med en man i Malmö, som Säpo senare ska ha förhört, enligt Expo.


Ytterligare två personer i Sverige ska ha deltagit i Rawts chattar. De har inte kallats som vittnen.

KÄLLA: Aftonbladets artikel se nedan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17296120.ab