tisdag 29 oktober 2013

MP:s vallöfte: Färre parkeringsplatser och höjd skatt

    
Fridolin-Du-Betalar

Miljöpartiet i Stockholm vill höja skatten med en halv procent i 2014 års skuggbudget samtidigt som pengar flyttas från kommunala bolag, rapporterar SR Stockholmsnytt.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5687842


Pengarna ska bland annat användas till att bygga om staden till förmån för bussarna så att 1 700 parkeringsplatser längs gatorna tas bort.


En speciell ”miljömiljard” ska göra det möjligt att stänga kolkraftverket i Värtan – dessutom ska en biogasanläggning byggas, uppger Stockholmsnytt.

Referens: http://www.friatider.se/miljopartiet-vill-hoja-skatten-i-stockholm


Ja det behövs säkert mer skattepengar från skattebetalarna för att täcka kostnader för denna massinvandring som kostar massor med skattepengar, samt maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök för alla illegala flyktingar och fri sjukvård.Den lagen trädde ikraft 1 juli 2013.
Läs fakta om dessa skattefria bidrag samt övriga förmåner för invandrarna, inte konstigt att alla vill komma till just Sverige.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Lyssna på Åsa Romson MP om illegala flyktingar och Jimmy Åkessons svar till henne, säger lite om hur Miljöpartister tänker.


Läs nedan om Miljöpartiets radikala islamist som bjudit in antisemitisk talare i riksdagen..

http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/04/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in.html


Lyssna även på David Lång som håller ett anförande i riksdagen om invandringen, mycket bra tal och
trevligt höra på en politiker som inte mörklägger sanningen utan talar klarspråk.


FP-politiker ringde hem till arabvärlden för 35 656 kronor – kommunen betalar


picture1033978

Invandrarpolitikern Essam El-Naggar (FP) i Uddevalla har ringt till eller inom Egypten för 35 656 kronor, pengar som kommunens skattebetalare nu får betala, skriver Bohuslänningen.Läs mera i länken nedan.
http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.2456604-egyptentelefoni-kostade-kommunen-35-656-


Sedan 2010 har räkningarna för mobilt internet och telefon landat på totalt 66 135 kronor. El-Naggar har under åren betalat tillbaka en del pengar för privata samtal som han har gjort. Den summan är 781 kronor.


– När jag varit i Egypten och ringt upp någon har det alltid handlat om jobb, säger han till Bohuslänningen.


På vilket sätt Uddevalla har varit betjänt av politikerns samtal med ett land i tredje världen framgår dock inte. El-Naggar säger att hans telefonerande uteslutande har handlat om att ”skapa affärer” mellan kommunen och Egypten, men vilka affärer det handlat om kan han inte precisera.

– Det finns några viktiga affärer som har skett nyligen mellan Uddevallaföretag och Egyptiska företag som jag inte kan kommentera, säger han till Bohuslänningen.

Referens: http://www.friatider.se/fp-politiker-ringde-hem-till-arabvarlden-for-35656-kronor-kommunen-betalar
                                             
   Kanske borde vara på sin plats att kolla telefonkostnader till Somalia och resor, för moderaternas radikala islamist i försvarsutskottet också.. Se nedan kritik mot Moderaterna angående deras riksdagsman.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

                                     
 Även MP har en radikal islamist i riksdagen som bjudit in antisemitisk talare till riksdagen. Läs mera nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/


                                         
Jag undrar om FP:s politiker är medlem i Islamiska förbundet som är kopplat till Muslimska brödraskapet som Mursi i Egypten
är medlem i och som verkligen inte står för demokrati.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/24/brodraskapssajt-havdar-koppling-till-islamiska-forbundet/


Human Rights Watch är oroliga över de attacker som sker mot kristna mål runtom i Egypten. Bara sedan den 14 augusti i år har ett 40-tal kyrkor plundrats och bränts ner.Läs vidare i nedanstående inlägg.
http://ladycobra-beliver.blogspot.se/2013/08/muslimska-brodraskapet-plundrar-och.html

måndag 28 oktober 2013

Tung ekonom: Sverige måste ha en restriktiv invandringspolitik

picture351454 ekonom
Ett rikt land som Sverige måste föra en restriktiv invandringspolitik för att slå vakt om sin välfärd. Det sade den välkände nationalekonomen Assar Lindbeck på ett seminarium arrangerat av invandrings‑liberala Centerpartiet. Foto: Fredrik Eriksson


Inflödet av lågutbildade utomeuropeiska invandrare har lett till omfattande långtidsarbetslöshet och socialbidragsberoende, konstaterade nationalekonomen Assar Lindbeck på ett seminarium under måndagen. Sverige måste föra en restriktiv invandringspolitik, sade Lindbeck, som efterlyste en diskussion fri från politiskt korrekta skygglappar.


Under måndagsförmiddagen arrangerade Centerpartiet ett seminarium om hur Sveriges arbets- och bostadsmarknader kan reformeras. Seminariet bar rubriken ”Hur kan vi förhindra att Sverige blir ett insider-outsiderland?” och fokuserade på problematiken med att vissa grupper – bland annat unga och invandrare – har svårt att få fast anställning och bostad.


Seminariets huvudtalare var Assar Lindbeck, professor emeritus i nationalekonomi, och Sveriges förmodligen mest meriterade nu levande ekonom.


Lindbeck inledde sitt anförande med att klargöra att politiskt korrekta låsningar gjorde det svårt för många att diskutera frågor om arbetslöshet och bostadsbrist på ett rationellt sätt.


– Man kan inte tänka klart på det här området om man inte är beredd att gå utanför den politiska korrekthetens box. Och utanför boxen blåser det naturligtvis, men vind är det ju inget fel på, sade Lindbeck.
Därefter kom Lindbeck snart in på arbetslösheten bland invandrare som han beskrev som ett ”skrämmande” och svårlöst problem.


Han återgav siffror från Internationella arbetsorganisationen (ILO) som visar att arbetslösheten bland utlandsfödda (15,9 %) är mer än dubbelt så hög som bland svenskar (6,4 %), medan arbetslösheten hos invandrare från Afrika är så hög som 28,8 procent.


Bland personer som varit arbetslösa i mer än sex månader är invandrarnas överrepresentation ännu större – 43 procent av långtidsarbetslösa i Sverige är utlandsfödda. 60 procent av utgifterna för socialhjälp går till utlandsfödda.


– Vad tyder de här siffrorna på? Ja, de tyder enligt vad jag förstår på att svensk arbetsmarknad inte är särskilt väl anpassad till den typ av invandring som vi har idag med lågutbildade från utomeuropeiska länder, sade Lindbeck.


Han avvisade den av många nyliberaler omhuldade tanken att det skulle gå att komma tillrätta med arbetslösheten bland invandrare genom en mer flexibel arbetsmarknad och ökad lönespridning. Det skulle enligt Lindbeck leda till för stora spänningar och orättvisor i samhället. Istället förordade han en restriktiv invandringspolitik.


– Ett rikt land som Sverige med nio miljoner invånare i en värld med många miljarder fattiga kan omöjligen ha fri invandring. De måste ha restriktiv invandring. Och den måste vara ganska restriktiv om man ska skydda löner och välfärdssystem i rika länder. Det är fullständigt ofrånkomligt, sade Lindbeck.


– Redan Gunnar Myrdal insåg det för många år sedan när han skrev att välfärdsstaten är ett nationellt projekt. Och med det menade han att de förmåner en nation lyckas skaffa genom att ha en framgångsrik ekonomisk utveckling i hundra år kan man inte erbjuda resten av världen utan att våra system går omkull.


Bland åhörarna återfanns bland annat centerledaren Annie Lööf. Hon lanserade 2011 Centerpartiets nya integrationspolitiska program ”Välkommen till nybyggarlandet”, där partiet förordar att Sverige bör sträva efter att öka folkmängden till 40 miljoner invånare genom en mer liberal invandringspolitik.

På sin hemsida skriver Centerpartiet att man vill ha en ”öppen, generös och human migrationspolitik som … tillåter människor att komma till Sverige och uppnå sina drömmar här”, samt att man på längre sikt vill införa helt fri invandring.

Referenser:
http://www.friatider.se/tung-ekonom-sverige-maste-ha-en-restriktiv-invandringspolitik
http://www.centerpartiet.se/Centerpolitik/Politikomraden/Oppenhet-integration-och-diskriminering/Politik-A—O/Migration/


Jag anser det vara märkligt att inte Alliansen förstår att vi kan inte försörja alla människor som vill komma till Sverige, då det saknas arbete till dessa som kommer hit i tusental.

Läs fakta på skattefria bidrag i nedanstående länk, samt andra förmåner som de som kommer hit får som inte svenska skattebetalare får.
                                        

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Migrationsverket rapporterar enligt nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/migrationsverket-pengar-flodar-ut-till-lycksokare-och-kriminella/

Uppdrag granskning avslöjade utbrett fusk med SFI som skattebetalarna får vara med att betala.

Läs mera i nedanstående inlägg.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/uppdrag-granskning-om-utbrett-sfi-fusk-som-kostar-skattebetalarna-mycket/
Nedan talar David Lång SD i riksdagen om invandringen. Mycket bra tal, härligt när någon politiker vågar tala klarspråk utan att mörklägga verkligheten.

söndag 27 oktober 2013

Här ljuger nyhetsbyrån om norsk rånvåg – mörkar förövarnas härkomst

 

Norska flaggan

De senaste veckorna har ett stort antal rån inträffat i Oslo.

Gärningsmännen är unga invandrare, medan rånoffren är allt från barn till kvinnor i 60-årsåldern. Men när TT skriver om händelserna utelämnar man polisens uppgifter om gärningsmännens bakgrund.


I fredags förra veckan var en 67-årig kvinna på väg hem efter att ha varit ute och ätit tillsammans med kollegor från arbetsplatsen. Strax efter att hon gått upp ur tunnelbanan överfölls hon av tre unga invandrare som tryckte ned henne i asfalten och höll för hennes mun.

Medan en av gärningsmännen höll fast henne slet de andra åt sig hennes smycken.

Det brutala rånet var bara en av många liknande incidenter i den rånvåg som just nu drar fram över Oslo. Mellan den 11 och den 24 oktober har 54 rån anmälts i Oslo. Det yngsta rånoffret var en 12 år gammal pojke, medan den äldsta drabbade personen var en 69-årig kvinna.

Norska Aftenposten har gått igenom tio rån som utreds av polisen i stadsdelen Stovner. Rånen har ägt rum under två veckor i oktober. I vissa fall har rånarna hotat offren med kniv, i andra fall har de kastat sig över dem bakifrån och tryckt ned dem mot marken. I samtliga fall är gärningsmännen unga män med invandrarbakgrund.


– Alla är pojkar och har utländsk bakgrund. De är mellan 16 och 20, medan deras offer är mellan 16 och 67 år gamla, säger John Roger Lund, stationsbefäl vid Stovners polisdistrikt, till Aftenposten.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Her-tar-kvelden-slutt-7352324.html#.Umu5gCJvnmI

Men när nyhetsbyrån TT återgav uppgifterna från den norska polisen valde man att inte låta sina läsare veta att gärningsmännen var invandrare.

”Enligt John Roger Lund, befäl vid Stovners polisdistrikt som tagit emot tio anmälningar på två veckor, ska förövarna vara mellan 16 och 20 år”, skriver TT i sin nyhetsnotis, som har återgivits av ett stort antal svenska tidningar, bland annat Svenska Dagbladet, Expressen och Barometern.
Referenser: http://www.friatider.se/har-ljuger-nyhetsbyran-om-norsk-ranvag-morkar-invandrarbakgrund

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/unga-misstanks-for-ran-i-oslo_8659522.svd

http://www.expressen.se/nyheter/unga-misstanks-for-ranvag-i-oslo/

http://www.barometern.se/nyheter/TT_utrikes/unga-misstanks-for-ran-i-oslo(3998825).gm

                                          
I Norge är media mera öppen och inte lika politiskt korrekt som i Sverige, där det mörklägges så fort det är något som är negativt angående denna massinvandring, allt får man skriva om men inte det ämnet.

Norges tidning ”Verdens gang” drev med Sveriges politiska korrekthet och hade rubriken på en artikel ”JAG ÄR INTE SJUK; JAG ÄR BARA SVENSK” Läs den artikel nedan.
http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113487
Även om våldtäkter uttrycker sig media i Norge betydligt klarare än i Sverige.


Richard Johnshof talade i riksdagen angående sexualbrott, inget annat parti än SD har tagit upp detta
i ett tal i riksdagen vad jag känner till.

Uppdrag granskning gjorde ett program om våldtäkter i taxi, lyssna nedan.

SD får över 14 procent i ny mätning för oktober 2013

 

jimmie

Var sjunde svensk är numera sverigedemokrat. I den senaste opinionsundersökningen från Sentio hamnar SD på 14,1 procent – och blir därmed absolut vågmästare.

Resultatet för SD innebär en ökning med 2,3 procentenheter jämfört med samma instituts septembermätning, rapporterar Sverigedemokraterna i Partille.

Partiet är därmed större än Miljöpartiet och Folkpartiet tillsammans. Ett valresultat på 14,1 procent skulle innebära att SD utökar antalet riksdagsmandat från nuvarande 20 till 51.

Sentio oktober – förändring från föregående månad inom parantes:
Centerpartiet 4,5 (+0,4)
Folkpartiet 5,2 (-1,3)
Moderaterna 25,4 (0,7)
Kristdemokraterna 2,8 (-1,1)
Socialdemokraterna 29,9 (-1,8)
Vänsterpartiet 8,1 (+1,2)
Miljöpartiet 8,4 (-0,4)
Sverigedemokraterna 14,1 (+2,3)
Övriga 1,6 (-0,1)


Grattis SD till detta fina resultat! SD är det enda partiet som ser verkligheten och inte blundar för problemen i Sverige som övriga partier gör.

Lyssna på dessa jättebra tal av SD medarbetare, som vågar ta upp det inga andra politiker vågar tala om.


Nedan tal av Richard Johnshof angående sexualbrott.

David Lång om massinvandring.

Björn Söder om papperslösas rätt till vård.

Många beskyller SD för att vara rasister, men hur kommer det sig då att de har väldigt många invandrare som röstar på dem och arbetar för dem? Lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker i nedanstående inlägg, där även Jimmy Åkesson talar samt intervju med Jan Guilou angående SD, samt även annat intressant.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/
                                           

Några fakta på skattefria bidrag för invandrare, ÄFS (äldreförsörjningsstöd) skattefria för invandrare. m.m. intressant läsning.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

tisdag 22 oktober 2013

Migrationsverkets ledning: ”Situationen är mycket ansträngd”

picture398022

Aldrig tidigare har det kommit så många asylsökare till Sverige som det gör just nu, och på Migrationsverket har krismedvetandet spridit sig genom organisationen. På ett extrainsatt chefsmöte i förra veckan föreslogs drastiska åtgärder för att klara anstormningen, enligt uppgifter som Fria Tider tagit del av.


På mötet, som ägde rum på Vildmarkshotellet i Kolmården, som är exklusivt utrustat med ”African Spa & Relax”, berättade generaldirektör Anders Danielsson att Migrationsverket nu kommer att anställa ytterligare 400–500 medarbetare. Detta trots att myndigheten redan utökat sin personalstyrka från 3000 till 4000 bara det senaste året.


Tar hjälp av försvaret
– Jag vill inte använda ord som kris eller katastrof eftersom det inte finns någon klar definition av dem. Tillsammans med FOI (Totalförsvarets Forskningsinstitut) håller vi nu på att utveckla vår förmåga att hantera de påfrestningar som vår organisation är utsatt för, berättade Danielsson i sitt tal.


Han påpekade också att det denna vecka kommer att släppas en prognos som visar att antalet asylsökare kommer att öka ännu mer i år och nästa år.


Myndighetens rättschef, Mikael Ribbenvik, konstaterade i ett anförande att situationen är ”mycket ansträngd”. Han syftade på den stora anstormning av asylsökare som tar sig till Sverige från Syrien efter att Migrationsverket beslutat att alla syriska medborgare som tar sig illegalt till Sverige ska få automatiskt permanent uppehållstillstånd.

Värre än någonsin

– Det här innebär en påfrestning för Migrationsverket som är större än den på 90-talet. Just nu klarar vi detta tack vare våra medarbetares hårda arbete, sa Ribbenvik.

Han gav dessutom en kuslig inblick i hur pass mycket antalet asylsökare ökat bara sedan förra året.

– Vad vi klarar beror på vilket uppdrag och vilken kapacitet vi har. Förra sommaren fick vi problem när antalet sökande ökade från 500 i veckan till 1000. I år var vi bättre rustade och klarade därför sommarens ökning från 700 till 1000 sökande i veckan utan större problem. Men nu när det kommer 1800 i veckan, då behövs mer resurser.
2500 i veckan

Enligt Mikael Ribbenvik behöver verket nu utöka sin kapacitet till att kunna ta emot 2500 asylsökare i veckan.

Sverige tar trots sin ringa befolkningsmängd emot flest syrier i hela Europa. För att kunna slussa ut alla nyanlända i kommunerna håller Migrationsverket på att direktupphandla 17 000 platser, men med tanke på hur snabbt inflödet hela tiden ökar kommer det antalet förmodligen inte räcka särskilt långt.

Migrationsverkets presschef Fredrik Bengtsson bekräftar till Fria Tider att myndigheten ”har en ansträngd situation” och uppger att den nya prognosen för nästa år kommer att skickas till regeringen den 24 oktober. Han vill dock inte bekräfta generaldirektörens uttalande om att prognosen visar att antalet asylsökare kommer att öka ytterligare 2014.

– Vad som kommer stå i prognosen är inget som kan kommuniceras innan uppdragsgivaren tagit del av den men det är ingen hemlighet att Sverige även framöver kommer vara ett land dit många människor i behov av skydd söker sig även framöver, säger Fredrik Bengtsson till Fria Tider.

Referens: http://www.friatider.se/migrationsverkets-ledning-situationen-ar-mycket-anstrangd

De som anser att vi kan ta emot obegränsat antal asylsökande och försörja dem med skattepengar, har nog inte förstått hur stora kostnaderna för denna massinvandring är och hur skall dessa alla kunna få arbete när de som varit här i flera år inte kunnat få ett arbete.

Nedan fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt uppgifter på kostnader för flyktingpolitiken som säkerligen stigit sedan denna beräkning gjordes..Flera videos i inlägget, statistik över ensamkommande m.m.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Uppdrag granskning ar avslöjat utbrett fusk med SFI och i bl.a. en intervju berättar kvinnor att de inte arbetat i sitt hemland och vill inte arbeta här heller och de kan inte prata svenska trots att de bott i Sverige i flera år. Diskussion mellan Bert Karlsson och Bengt Westerberg finns med i videon.




LYSSNA PÅ NEDANSTÅENDE TEL.SAMTAL TILL RING P1 DÄR LARS RUNESSON BERÄTTAR SANNINGEN OM SKATTEFRIA BIDRAG OCH FÖRMÅNER FÖR EN INVANDRARKVINNA MED 3 BARN SOM ÖVERSTIGER EN LÄKARLÖN. GRATIS GLASÖGON, TELEFON, BUSSRESOR, M. FLERA FANTASTISKA FÖRMÅNER SOMINGEN ANNAN SVENSK FÅR, EN ENSAMSTÅENDE SVENSK 3 BARNSMOR FÅR INTE ALLS SÅ MYCKET SOM EN INVANDRARKVINNA, VARFÖR DENNA ORÄTTVISA MOT SVENSKAR?

Även nedanstående artikel finns uppgifter om dessa bidrag som är skattefria.
Fria tiders artikel handlar om Reinfeldt och den ökande invandringen.
http://www.friatider.se/nya-siffror-visar-sa-snabbt-byter-han-ut-befolkningen

Framstående ekonom i Sverige förklarar att om denna unikt stora invandring fortsätter i Sverige så kommer det innebära kollaps..Läs nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/21/kollaps-att-vanta-om-invandringen-fortsatter-enligt-framstaende-ekonom/
I nedanstående länk finns uppgifter om vad en smygfilmad imman predikat om Europas bidragssystem som han menar betalar muslimernas Jihad

http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

LYSSNA PÅ JIMMIE ÅKESSONS LYSANDE TAL OM ILLEGALA FLYKTINGAR BLAND ANNAT.

KOSTNADER FÖR ANHÖRIGINVANDRINGEN KOMMER ATT UPPGÅ TILL ENORMA SUMMOR OM INTE POLITIKERNA VAKNAR OCH INSER DETTA OCH SOM SAGT VAR VEM BETALAR NOTAN? JO VI SKATTEBETALANDE SVENSKAR.
Se nedanstående video.

Jag anser att det är dags att tillämpa ”Utlänningslagens femte kapitel, tjugofemte paragrafen”

25 § Regeringen får meddela föreskrifter om att uppehållstillstånd inte får beviljas för övriga skyddsbehövande enligt 4 kap. 2 a § om det behövs därför att Sveriges möjligheter att ta emot utlänningar har blivit begränsade.

Regeringen ska anmäla sådana föreskrifter till riksdagen genom en särskild skrivelse inom tre månader. Lag (2009:1542).
Källa: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Utlanningslag-2005716_sfs-2005-716/#K5
Denna 25 § borde vara lämplig att hänvisa till i dag som läget är.! Men varför görs inte detta?

söndag 20 oktober 2013

Gunilla 55 tvingades sälja allt för att gå till tandläkaren

 

Fridolin-Du-Betalar

På grund av en tumör i käken har Gunilla Frisk, 55, tvingats lägga 250 000 kronor på tandvård. Samtidigt har statsminister Fredrik Reinfeldt beslutat att alla illegala invandrare som befinner sig i landet ska få helt gratis tandvård – och i praktiken räcker det med att ha ett ”icke-svenskt utseende” för att slippa betala för tandläkarbesöket.


Gunilla berättar i ett reportage med Expressen hur pengarna nu är slut och att hon tvingats sälja nästan alla sina ägodelar för att bekosta tandvården. Bilen har hon kvar, men även den ska hon försöka sälja i dagarna.

– Jag har sålt alla tavlor och lampor, mina föräldrars guld, alla antikviteter, kläder, allt som går att sälja har jag sålt. Jag har kvar två fåtöljer och två bokhyllor av mina möbler, uppger hon till Expressen.
Kostnaderna spänner över en tioårsperiod – men trots den dyra vården har hon på grund av tumören blivit av med alla tänder utom åtta.

Gunilla har som svensk haft dubbel otur. Om hon hade haft mörkare hy och mindre svenska drag skulle hon nämligen ha kunnat komma undan utan att betala någonting.

Det är resultatet av regeringens lagstiftning om skattefinansierade förmåner för personer som uppehåller sig olagligt i Sverige trots att de fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd. Den nya lagen, som trädde i kraft i somras, innebär att de svenska skattebetalarna ska stå för de illegala invandrarnas vård, tandvård och läkemedelskostnader.

Källa: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utskottens-dokument/Betankanden/Arenden/201213/SoU20/

Referenser:
http://www.expressen.se/gt/tvingas-salja-allt-for-att-ga-till-tandlakaren/
http://www.friatider.se/gunilla-55-tvingades-salja-allt-for-att-ga-till-tandlakaren
http://www.friatider.se/reinfeldts-beslut-svenskar-ska-betala-fyra-ganger-mer-for-sjukvard-an-illegala-invandrare
https://avpixlat.info/2013/04/11/gratis-for-illegala-dyrt-for-skattebetalare/

Jag undrar hur länge Sveriges ekonomi klarar av att betala alla dessa kostnader och förmåner som invandrare får, nedan fakta på skattefria bidrag m.m. till invandrare, som vi skattebetalande svenskar får betala för.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Läs och lyssna på videos angående migrationsverket.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/migrationsverket-pengar-flodar-ut-till-lycksokare-och-kriminella/

Uppdrag granskning har avslöjat utbrett fusk med SFI som skattebetalarna får vara med att betala. Se denna video med Janne Josefsson m.fl.

onsdag 16 oktober 2013

Reinfeldt lägger 40 miljarder på integration

 

sz477647-800x532

Fredrik Reinfeldt vill spendera totalt 40,1 miljarder skattekronor på bidrag och kurser för invandrare, så kallad ”integration”, under åren 2014, 2015 och 2016, visar regeringens nya budget. http://www.exponerat.info/wp-content/uploads/2013/10/2013-10-16-00-05-40_kostnader_integration_-2016_40_miljarder.jpg


Kostnaderna för ”integrationen” är tre gånger så höga som för två år sedan, enligt siffror från regeringen. Men nu satsar Fredrik Reinfeldt på att slå alla tidigare rekord i invandring och budgeterar därför högre belopp än någonsin.
Statsministern menar att invandringen totalt sett är en vinstaffär för staten.
– Invandring berikar Sverige. Det är ett väldigt viktigt värde att människor kan komma till Sverige, och det har betytt mycket för Sveriges utveckling, sa Fredrik Reinfeldt i februari till SVT Rapport.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/reinfeldt-gar-emot-billstrom-i-invandringsfragan

Jag är djupt oroad över Sveriges framtid med rådande flyktingpolitik och bristande integration trots enorma kostnader för denna.
Migrationsverkets anställda slår larm om missförhållanden men vågar inte uppge namn. Läs detta.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/migrationsverket-pengar-flodar-ut-till-lycksokare-och-kriminella/

ENSAMKOMMANDE FÅR UTAN KRAV PÅ DOKUMENTATION, 3000 kr PER MÅNAD.

Högsta Förvaltningsdomstolen har i en färsk dom beslutat att personer som kommer till Sverige och får asyl och – utan krav på dokumentation – hävdar att de är minderåriga och föräldralösa ska ha rätt till 3000 kr per månad i efterlevandestöd från dag ett de sätter sin fot här.


En påstått ensamkommande föräldralös flykting från Kongo ansökte 2008 om barnpension och efterlevandestöd. Försäkringskassan och förvaltningsrätten avslog ansökan varefter mannen överklagade till Högsta Förvaltningsdomstolen som nu ändrat besluten från lägre instanser och dömt till mannens fördel. Detta trots att även pensionsmyndigheten har avstyrkt att mannen ska få efterlevandestöd.
Läs mera om detta i nedanstående inlägg.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/ensamkommande-far-ratt-till-efterlevandestod/

Uppdrag granskning har avslöjat utbrett fusk med SFI som kostar skattebetalarna mycket, se video.


Läs fakta på olika skattefria bidrag för invandrare i nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna på Richard Johnshofs fantastiskt bra tal om våldtäkter och kriminalitet i Sverige, samt orsaker till denna.

 Lyssna på David Lång SD angående invandringen.
Fler och fler invandrare röstar på SD då de inser att denna flyktingpolitik kommer leda till kollaps i Sverige, lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om både SD och invandring, samt intervju med Jan Guilou angående SD, ytterligare tel.samtal til Ring P1 och tal av Jimmy Åksesson, se nedanstående länk.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


måndag 14 oktober 2013

MIGRATIONSVERKET: PENGAR FLÖDAR UT TILL LYCKSÖKARE OCH KRIMINELLA

 

På myndigheten sitter förtvivlade anställda som har gett upp hoppet. Dispatch International har fått förhandslyssna på intervjun som gjorts av Radio Länsman.

Eftersom det vore rena dödsstöten för karriären att öppet berätta om hur det går till i det immigrationsindustriella komplexet, är Migga X fullständigt anonym. Han har mejlat in sina svar till radioredaktionen och dessa läses sedan upp av en annan person.


Men det han har att säga är rena sprängstoffet: apartheid på flyktingförläggningar, 30 000 kronor till alla som frivilligt åker hem, köp av lägenheter över hela landet vilket ökar bostadsbristen bland svenskar och mycket, mycket annat.

Här är några av svaren som Migga X ger Radio Länsman i intervjun som kan höras på Exponerat.info.

-Vad är återetableringsstödet?

– Det är pengar som betalas ut till dem som frivilligt återvänder till sitt hemland när de har fått avslag på sin asylansökan. Oftast handlar det om Irak, Afghanistan, Somalia och under en period även Kosovo. Ett tag hade vi många romer från Kosovo som kom hit och sedan åkte hem med 30 000 kronor på fickan.


-Hur länge har det varit så här illa?

– Migrationsverket är en myndighet som har misskötts länge, men på grund av att medierna aldrig skriver om detta har den breda allmänheten inte vetat något.


Nu när de alternativa medierna finns är det allt fler som inser att vi nu står i en akut situation med en myndighet som har vanskötts under lång tid.

-Hur utbrett är missnöjet bland miggorna?


– Väldigt utbrett. Karriäristerna bryr sig förstås inte, men de tänkande miggorna är missnöjda och oroade. Och ingen vet hur de ska attackera problemen. De högsta cheferna är fullständigt hopplösa, det är ingen idé att föra fram kritik eller förbättringsförslag till dem.


Hur mår en migga när man sitter där och ser hur illa det är?


– Sitter man på en asylprövningsenhet mår man mycket dåligt. Under den förra krisen 2010 satt folk och grät på sina kontor. Nu är krisen bra mycket värre. Organisationen är pressad samtidigt som inströmningen av nya asylsökande och deras anhöriga växer för varje vecka. Just nu tippar jag att icke asylärenden uppgår till 100 000 stycken och till detta ska läggas asylfallen.


-Hur svår är krisen?

– Tänk dig ett badkar fyllt med vatten och så vrider du på kranen till max – ungefär så ser vår kris ut. Alla våra boenden är överfulla och därför har vi nyligen tvingats upphandla ytterligare 17 000 platser. Och det blir bara värre och värre. Förut kom 700-800 syrier i veckan, men efter beslutet att ge permanent uppehållstillstånd till alla syrier ökade siffran till cirka 2 000 i veckan.


– Ibland tvingas vi köpa upp hela hotell, vandrarhem, gymnastiksalar – och de som hyr ut vet att de kan ta bra betalt. Vi dammsuger just nu Sverige på lägenheter, vilket förstås ökar på den bostadsbrist som redan finns. Och de asylsökande nöjer sig inte med vad som helst. Jag har fått ringa polisen för att asylsökande vägrat lämna receptionen förrän vi ordnat en lägenhet i centrala stan, de vill inte bo ute på landet.


– Men det allvarligaste av allt är att de som har fått avvisningsbeslut inte lämnar landet. De enda vi lyckas få hem är de som har skaffat sig någon anknytning i Sverige, exempelvis gjort någon med barn, och vet att de bara kan gå upp på svenska ambassaden i sitt hemland och snart återvända.


-Men kan de bara fortsätta bo kvar i Sverige, trots avvisningsbeslut?

– Javisst. Det är bara att hålla sig undan i fyra år, sedan kan man söka asyl på nytt. Det är inte ovanligt med libaneser som vistats här illegalt i 8-10 år. Det är fritt fram att komma hit, strunta i avslaget och bara stanna kvar.


– Enligt officiella siffror återvänder 50 procent av de asylsökande, men det varierar oerhört mellan olika länder. Iranier åker aldrig hem, de släpps inte ens in i sitt eget land om de inte bedyrar att de återvänder frivilligt, vilket förstås ingen gör. Somalier åker heller aldrig hem.


– Sen har vi romerna. De kommer hit, utnyttjar vartenda bidrag som finns, snattar runt i butiker och drar sedan hem på vårkanten. Jag har själv varit på flygplatsen för att se till att romska familjer reser hem och sett hur de har hundratals kilo stöldgods med sig. Det är parabolantenner, tv-apparater, barnvagnar etc.


-Men de får väl i alla fall inte behålla sina bidrag om de stannar kvar illegalt?

– Jo, visst får de det. Efter att ha varit här på Migrationsverket och fått sitt avslag åker de hem till sin lägenhet som vi betalar, fortsätter leva på bidrag och söker asyl på nytt. Hela situationen är hopplös.

 Ofta ser vi att en asylsökande sitter med en dyr mobiltelefon och då ska vi inte ge bidrag, lyxvaror ska säljas först. Men då säger de bara att de lånat telefonen av en kompis och så får de bidrag i alla fall. Annars överklagar de till domstol och oftast får de rätt. Så miggorna har gett upp.


-Men hur vet de allt om bidragen?

– De har oftast fått alla upplysningar av sina landsmän som redan bor här. Invandrarföreningarna verkar numera främst inrikta sig på att 1) hjälpa landsmän att komma hit och 2) hjälpa dem att få så mycket bidrag som möjligt.


-Är det sant att de flesta asylsökande saknar pass eller annan identitetshandling?


– Fem procent av dem har legitimation. Sanningen är att vi inte vet vilka det är som kommer hit. Folk ute i stugorna tror nog att vi har koll på vilka som placeras ut i landet, men det har vi inte.


Många blev ju upprörda över videon med en general i den fria syriska armén som skar ut sitt offers hjärta – han kanske är din nyanlända granne. Vi har ingen aning om vilka de är.


-Man hör ofta om våld på asylförläggningar?

– Ja, och ofta med rasistiska förtecken. Det är allmänt vedertaget att vi har ett apartheidsystem på dessa boenden. Somalier placeras helst inte med andra, de får bo med sina egna. Araber ser ner på somalier, iranier hatar araber och vice versa, romerna får bo för sig själva och alla, inklusive somalierna, ser ner på de subsahariska afrikanerna.

– Detta har väl uppstått för att man har insett att mångkulturen inte fungerar på boendena. Folk vill helst bo med sina egna, helt enkelt.


-I medierna är det alltid synd om alla asylsökande och ni framställs som hjärtlösa. Hur påverkas ni av den rapporteringen?


– Jag tror att de flesta som jobbar med asylsökande har vant sig vid snyfthistorierna, som i 99 fall av 100 är helt grundlösa. Men alla artiklarna följer formulär 1a, särskilt i lokaltidningarna. Historierna skriver sig själva och journalisterna bryr sig aldrig om att läsa dokumentationen, de går bara på utlänningens story.


– Men det är klart att det för många har blivit ett socialt stigma att vara migga. Vi har många anställda som tidigare arbetat för Amnesty och Röda Korset och de vågar inte berätta att de jobbar här – vi anklagas ju för att skicka asylsökande i döden.


Hör hela intervjun här från lördagen.
http://www.exponerat.info/rlm-intervju-med-en-migga-pa-migrationsverket/

Referens: http://www.d-intl.com/2013/10/11/migga-x-avslojar-vansinnet-pa-migrationsverket/

NEDAN FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG AV OLIKA SLAG TILL INVANDRARE, SAMT KOSTNADER FÖR FLYKTINGPOLITIKEN SOM SÄKERLIGEN ÖKAT SEDAN UTRÄKNINGEN GJORDES, M.M. INTRESSANT LÄSNING.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/
                                          

MÅNGA INVANDRARE SER PROBLEMEN I SVERIGE OCH VÄLJER DÄRFÖR SD SOM ÄR DET ENDA PARTI SOM VÅGAR TA UPP DE PROBLEM SOM FINNS I SVERIGE MED DENNA MASSINVANDRING. LYSSNA PÅ EN INVANDRARE SOM RINGER TILL RING P1 SR OCH SÄGER VAD HAN TYCKER OM SD OCH INVANDRINGEN.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

UPPDRAG GRANSKNING AVSLÖJADE UTBRETT FUSK MED SFI SOM KOSTAR SKATTEBETALARNA MYCKET PENGAR.
NU SKALL ENSAMKOMMANDE FÅ EFTERLEVANDESTÖD, LÄS NEDAN.http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/14/ensamkommande-far-ratt-till-efterlevandestod/

Uppdrag granskning om utbrett SFI-fusk som kostar skattebetalarna mycket.

    

Uppdrag granskning granskar fusket med SFI. Invandrare kuggar medvetet på proven, för att kunna gå kvar så länge som möjligt, med betalning utan att behöva arbeta.

En majoritet av de invandrare som läser på SFI klarar inte att slutföra sina studier på två år.
I en del fall beror det på medvetet fusk – för att behålla socialbidragen.

SFI-eleverna har i många fall rätt till socialbidrag så länge de går kursen. Ett medvetet misslyckande på ett prov kan därför ge eleven möjlighet att fortsätta lyfta bidrag.

- "Jag har fuskat i två år och kommer att fortsätta så länge jag kan, berättar en elev".


Flera andra elever Uppdrag granskning pratar med berättar samma sak.

- "När de ska göra prov för att gå vidare till en högre klass väljer de att inte göra provet eller misslyckas med flit. De vill gå så länge som möjligt på SFI för pengarnas skull, säger en elev som vill vara anonym".

-Hur lyckas man med det?

- "Om jag har ett prov imorgon till exempel kan jag bara strunta i att gå dit helt enkelt".

--Blir du inte tillsagd att göra det dagen efter?

- "Nej, man får göra det om en månad eller mer. Efter en eller två månader säger man att man inte är beredd"

-Hur kan du veta det här?


- "Jag levde ju med dem. Jag hörde och såg allt med egna ögon".

-Varför gör de så, tror du?

- "Om du bor i ett land där du får pengar utan att arbeta – varför skulle du arbeta? De får 8000-10 000 i månaden", säger eleven.

Bland de SFI-ansvariga i landets kommuner är få medvetna om att fusk för att få behålla socialbidrag förekommer. I den enkät Uppdrag granskning skickat svarade bara 2,5 procent att de känner till problemet.
Reporter: Lina Makboul
Text: Peter Bagge                                                     
FAKTA PÅ FLERA SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, LÄS I NEDANSTÅENDE INLÄGG, KLICKA PÅ LÄNKEN.

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

söndag 13 oktober 2013

”Ensamkommande” får rätt till efterlevandestöd

    
ensamkommande-410x274


Högsta Förvaltningsdomstolen har i en färsk dom beslutat att personer som kommer till Sverige och får asyl och – utan krav på dokumentation – hävdar att de är minderåriga och föräldralösa ska ha rätt till 3000 kr per månad i efterlevandestöd från dag ett de sätter sin fot här.


En påstått ensamkommande föräldralös flykting från Kongo ansökte 2008 om barnpension och efterlevandestöd. Försäkringskassan och förvaltningsrätten avslog ansökan varefter mannen överklagade till Högsta Förvaltningsdomstolen som nu ändrat besluten från lägre instanser och dömt till mannens fördel. Detta trots att även pensionsmyndigheten har avstyrkt att mannen ska få efterlevandestöd.


Den unge mannen har inte kunnat bevisa hur eller när hans föräldrar ska ha dött eller deras identitet. Högsta Förvaltningsdomstolen skriver i motiveringen till beslutet bland annat följande:


Enligt 7 kap. 6 § EPL har efterlevande till en person som har försvunnit rätt till efterlevandestöd till barn om det kan antas att den försvunna personen har avlidit. De ursprungliga förarbetena till bestämmelsen ger som exempel på situationer när paragrafen kan tillämpas försvinnanden i samband med olyckor eller naturkatastrofer men öppnar också för en tillämpning i andra fall.



 Förhållandena i områden som präglas av flyktingströmmar från krigsdrabbade länder kan enligt Högsta förvaltningsdomstolens mening vara jämförbara med sådana situationer som nämns i förarbetena (jfr även uttalandena i propositionen med förslag till nya regler om dödförklaring, prop. 2004/05:88 s. 26). Det beviskrav som uppställs i paragrafen är att det kan antas att den försvunna personen har avlidit. I ett fall som det förevarande får beviskravet anses omfatta såväl dödsfallet som släktskapet.


Domstolen konstaterar vidare att efterlevandestöd till barn är en så kallad bosättningsbaserad försäkring. Eftersom mannen är bosatt i Sverige och har permanent uppehållstillstånd här ska han alltså anses omfattas av försäkringen. Detta har också varigt ostridigt i målet, dvs motparten har inte ifrågasatt den omständigheten.


Vad frågan gällt är i stället vilka krav på utredning om släktskap och dödsfall för föräldrarna som kan krävas när dokument som motsvarar dödsfallsintyg och släktutredning inte går att få fram.


Domstolen sänker genom sitt beslut dessa krav till i princip inga alls utöver en försäkran på heder och samvete från mannen/förmånstagaren.



Mannen får nu därför rätt till efterlevandestöd retroaktivt sedan han kom till Sverige. Bidraget är idag 2966 kr per månad.
http://www.pensionsmyndigheten.se/Barnpension.html


Fram till dags dato rör det sig således om totalt cirka 200.000 kr. Det bör här också nämnas att man i detta sammanhang inte med automatik upphör att vara barn när man fyllt 18 år. Om den stödberättigade exempelvis studerar kan vederbörande betraktas som barn i ytterligare flera år efter uppnådd myndighetsålder och därmed fortsatt erhålla efterlevandestöd.


 Detta faktum tillsammans med omständigheten att många “ensamkommande” uppger en väsentligt lägre ålder än den verkliga medför att efterlevandestöd som barn kan erhållas långt upp i mogen ålder.


Någon barnpension blev det däremot inte, vilket domstolen motiverar med att barnpension i motsats till efterlevandestöd inte är en bosättningsbaserad utan en arbetsbaserad försäkring som är relaterad till de inkomster som den avlidne har haft. Eftersom mannens föräldrar inte har omfattats av socialförsäkringen i Sverige kan han inte erhålla barnpension efter dem.



Domen är prejudicerande och öppnar således för att alla som kommit till Sverige och påstått att de är minderåriga och att deras föräldrar är avlidna kan vara berättigade till retroaktivt efterlevandestöd från den dag de satte sin fot i Sverige. Det framgår inte av den aktuella domen eller av annan information som Avpixlat tagit del av huruvida den som felaktigt erhållit efterlevandestöd kan bli återbetalningsskyldig.


I normalfallet är detta en icke-fråga eftersom efterlevandestöd i allmänhet betalas ut till den vars föräldrar, genom dödsfallsintyg och släktutredning, är konstaterat avlidna.



När det gäller “ensamkommande flyktingbarn” händer det dock inte sällan att såväl föräldrar som andra släktingar mirakulöst dyker upp efter att den “ensamkommande” beviljats permanent uppehållstillstånd i Sverige och som då förstås vill återförenas med sitt barn i det generösa Sverige och inte i hemlandet.


Vad som i det fallet sker med redan beslutat och utbetalt efterlevandestöd är oklart. Eftersom vi här talar om en “utsatt grupp” kan man dock gissa att det inte kommer att bli fråga om några återbetalningskrav då detta sannolikt skulle anses kunna motverka den “ensamkommandes” förutsättningar för en lyckad integrering i det svenska samhället.


En annan fråga är hur våra rikspolitiker kommer att agera utifrån det faktum att Högsta Förvaltningsdomstolen avslår ansökan om barnpension.

Det kan finnas anledning att hålla utkik efter riksdagsmotioner från partier som säger sig stå upp för “alla människors lika värde” och som utifrån den utgångspunkten kräver en lagändring så att “ensamkommande flyktingbarn” kan komma i åtnjutande också av detta skattefinansierade svenska försäkringsskydd, så att “grupp inte ställs mot grupp”.

Domen i sin helhet kan läsas här i nedanstående länk:

http://avpixlat.info/migileaks/wp-content/uploads/2013/10/Ensamkommande-får-efterlevandestöd-till-barn.pdf

Referens: http://avpixlat.info/2013/10/13/ensamkommande-far-ratt-till-efterlevandestod/


FAKTA PÅ SKATTEFRIA BIDRAG FÖR INVANDRARE, SAMT KOSTNADER FÖR FLYKTINGPOLITIKEN, ÄFS (ÄLDREFÖRSÖRJNINGSSTÖD) FÖR INVANDRARE SOM ÄVEN ÄR SKATTEFRITT.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

lördag 12 oktober 2013

Muhammed lika bra som Jesus enligt svenska biskopar

    
                                                       

HOPPAR AV. Prästen och professorn Eva Hamberg har fått nog av Svenska kyrkan, som hon beskriver som alltmer sekulariserad, politiserad och intolerant. Pressbild från Lunds universitet. ()
När kandidaterna i ärkebiskopsvalet fick frågan om Jesus ger en sannare bild av Gud än Muhammed blev svaren svävande. Det blev droppen som fick bägaren att rinna över för en av Svenska kyrkans ledande teologer som nu lämnar kyrkan i protest.


Den 14 juni nästa år går Svenska kyrkans ärkebiskop Anders Wejryd i pension. Processen för att utse hans efterträdare har påbörjats och på tisdag äger den första valomgången i ärkebiskopsvalet rum. Förra veckan hölls en offentlig utfrågning där ärkebiskopskandidaterna fick möjlighet att redogöra för hur de ser på bland annat olika teologiska frågor.


”Ger Jesus en sannare bild av Gud än Muhammed”, löd en av frågorna.

Den enda av de fyra kandidaterna som deltog i utfrågningen som svarade ja på den frågan var Ragnar Persenius, som är biskop i Uppsala. De övriga verkade osäkra.


– Man kan inte reducera hela religionsteologin, det vill säga frågan om hur olika religioner förhåller sig till varandra, till en ja- och nej-fråga. Det är liksom att göra våld på en stor mängd kunskap och erfarenhet som finns där, sade biskopen Antje Jackelén, som många bedömare menar har störst chanser att vinna valet.


Nu riktar en av Svenska kyrkans ledande teologer, prästen och professorn Eva Hamberg, svidande kritik mot de vaga beskeden från ärkebiskopskandidaterna.


– Bara det att de får frågan om huruvida Jesus ger en sannare bild av Gud än Muhammed och inte kan svara tydligt på den frågan, utan svävar på målet. I och med detta vänder sig Svenska kyrkan ifrån den världsvida kyrkan. När jag prästvigdes skulle en sådan fråga inte ens ställas, säger Eva Hamberg till Kyrkans Tidning.


Samtidigt meddelar Hamberg att hon nu lämnar Svenska kyrkan efter över 30 år som präst. Hon säger sig inte kunna ta ansvar för vad hon beskriver som en allt snabbare sekularisering och politisering av kyrkan. Hamberg menar också att det finns en utbredd intolerans inom kyrkan mot medlemmar som står för en mer traditionell kristendom, exempelvis kvinnoprästmotståndare och personer som inte godtar homosexuella vigslar.


Referens: http://www.friatider.se/muhammed-lika-bra-som-jesus-enligt-svenska-biskopar

Jag funderar också på att lämna svenska kyrkan p.g.a. att man avkristnar kyrkan och istället politiserar kyrkan till en vänsterradikal kyrka.. Jag undrar om dessa som har dessa synpunkter, vet något om Islam eller läst koranen?

                                                 
 



I nedanstående länk finns flera verser ur koranen och även förklaring på ordet i koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar Islam. Inlägget innehåller även kritik mot moderaterna från moderat politiker, samt videos som berättar vad muslimska brödraskapet står för.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Förstår inte vissa präster i kyrkan att Islam är fiende till kristendom, varför bränner man kyrkor och dödar kristna annars?Se nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/


Fler och fler lämnar Islam och övergår till kristendom, nedan videos som visar detta m.m. i nedanstående länk.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/25/fler-och-fler-lamnar-islam-och-blir-kristna/

fredag 11 oktober 2013

Åsiktsförtrycket i Sverige

      
En svensk håller truten

Jag är mycket less på detta åsiktsförtryck och politiska korrekthet som råder i Sverige. Tydligen så värnar man mera om andra än om svenska skattebetalares åsikter. Man mörklägger vilka som är överrepresenterade inom kriminalitet i Sverige, varför?

Kan någon ge en rimlig förklaring? Verkar som svenska politiker utom SD har blivit svenskfientliga.

Men det jag läst mig till enligt nedanstående artikel m.fl., så är ju vi i minoritet inom några år i Sverige, så det är väl deras röster politikerna tävlar om, men de blir säkert utbytta av Islamistiska politiker, som redan infiltrerar sig i politiken och får de makten, är det slut på demokratin och yttrandefriheten, som egentligen redan inte existerar i Sverige.

http://www.d-intl.com/2013/10/10/ledare-sverige-vaxer-men-svenskarna-blir-farre-2/

Läs om kritiken mot moderaterna ang. deras radikala islamist i försvarsutskottet som ser upp till Al Quidas andlige ledare.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

Läs denna artikel som är talande.

http://www.dsm.nu/gramscifortrycket.html

Se bara på detta, där S uppmanar en S-politiker avgå bara för att han kritiserat invandringen.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/03/s-politiker-sa-sanningar-om-invandring-uppmanas-avga/

Svenska skattebetalare som är missnöjda med denna massinvandring som kostar svenska skattebetalare massor med pengar, blir tystade och ansedda som rasister och främlingsfientliga i media.

Inte många vet vad detta kostar med denna massinvandring, men här är fakta på skattefria bidrag för invandrare, samt uppgifter på kostnader för flyktingpolitiken, som bara blivit större..Hur länge orkar vi skattebetalare betala för detta?

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

En utgift som borde vara helt borta är denna… SFI-fusket, helt otroligt vad naiva våra politiker är! Alltså jag anklagar inte invandrare utan politikerna som låter detta ske. Och att stifta sådana lagar är ju rent av beklämmande.



Att ha åsikt om en annan religion är tydligen rasistiskt, vilken ras hör en religion till??
Att ha åsikt om kostnader för massinvandring, vilken ras tillhör det?

                                      Religionsfrihet, men till vilken grad? Se video.

Hur länge dröjer det inte tills vi får samma elände i Sverige som i Egypten. Läs.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

Många kristna som flytt från sina länder väljer att rösta på SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

                                    I England är yttrandefriheten i fara, se denna video.

Ytterligare video från England, angående islaminiseringen av England.


Se denna video.