onsdag 26 februari 2014

Guillou kritiserar våldsvänstern



Massmedia och polis ser mellan fingrarna med våldsvänsterns brottslighet, hävdar journalisten och författaren Jan Guillou.

Det är i en krönika i Aftonbladet som Jan Guillou riktar bitande kritik mot den enligt honom utbredda tendensen att bagatellisera våldsvänsterns brottslighet.

I krönikan gör Guillou gällande att så kallade ”autonoma” eller ”antifascistiska” grupperingar låg bakom nästan alla 27 attentat mot Migrationsverket som genomfördes förra året – attacker som inbegrep allt från fönsterkrossning till brandbomber.

Den brottsligheten talas det emellertid tyst om i massmedia och polisen tar den inte heller på allvar, menar Guillou.

”De små svartklädda figurer som ägnar sig åt sabotage och skadegörelse kommer undan kritik därför att de tycks uppfattas som goda innerst inne, eftersom antirasism är god”, skriver han.

Fria Tider avslöjade i ett granskande reportage i december att Expressen anlitat kriminellt belastade extremister med ett förflutet i AFA för att åsiktsregistrera tusentals svenskar. Expressens egen reporter Niklas Svensson gick våren 2009 ut i Axess TV och berättade att anställda på Expressens redaktion har deltagit i den vänsterextrema terrorgruppen AFA:s aktioner.

– Vi hittade människor på Expressens redaktion som hade varit med vid aktioner som AFA hade tagit på sig, sade Svensson.

För två veckor sedan kunde Fria Tider avslöja att regeringen gett den brottsdömde AFA-veteranen och Expo-grundaren Tobias Hübinette anslag för att utreda så kallad ”afrofobi”.

Referenser: http://www.friatider.se/guillou-kritiserar-valdsvanstern
http://www.friatider.se/vald-ar-sa-javla-roligt-mot-mannen-bakom-researchgruppen
http://www.friatider.se/expressens-journalister-deltog-i-afa-aktioner
http://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism

Läs även mera om EXPO och vem som finansierar EXPO och vilka medel som används.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/14/expo-finansiar-utreds-nu-backar-postkodlotteriet/
Debattören Alexander Bard, känd från popbandet Army of Lovers, rasar mot integrationsminister Erik Ullenhags beslut att finansiera en rapport om ”afrofobi” författad av den kriminella extremisten och Expo-grundaren Tobias Hübinette.

Läs mera nedan om detta och lyssna på debatt mellan Ullenhag och Kenth Ekroth samt debatt där Alexander Bard säger vad han tycker.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/09/alexander-bard-ullenhag-har-anlitat-en-galen-valdsbrottsling/
Lyssna på Jan Guilou i en intervju där han säger vad han tycker om SD.

tisdag 25 februari 2014

”Flyktingar” semestrar i hemlandet

picture335394-500x306
En tjänsteman vid en asylmottagning i Norge uppmärksammar i en skrivelse till regeringen att många invandrare åker på semester i sina hemländer bara några månader efter att de fått asyl.

”Hur farligt är det egentligen i hemlandet som gör att man kvalificerar sig för uppehållstillstånd när man efter bara några månader kan återvända dit på semester?”

Den frågan ställer Beate Klette, som arbetar på en asylmottagning i Bodö, i en skrivelse till Norges justitieminister Anders Anundsen.

På det norska Utlänningsdirektoratet tar man Klettes brev på stort allvar. Tone Loger Tveter, som arbetar på Utlänningsdirektoratets asylavdelning, uppger att det finns möjlighet att återkalla uppehållstillstånd för invandrare som semestrar i hemlandet.

– Jag räknar med att vi kommer att få i uppgift att undersöka det här närmare. Det här är ett system som är avsett för människor som har ett reellt skyddsbehov och då undergräver man asylinstitutet om man reser tillbaka till hemlandet strax efter att man fått uppehållstillstånd, säger hon till Nettavisen.

http://www.nettavisen.no/nyheter/far-innvilget-asyl–drar-til-hjemlandet-pa-ferie/5169118.html

Referens: http://www.friatider.se/flyktingar-semestrar-i-hemlandet

Det är ju lika i Sverige som i Norge och jag börjar undra om det är dessa skattefria bidrag och andra skattefria förmåner som lockar alla dessa att komma hit? Läs fakta nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Lyssna även på Uppdrag gransknings program om SFI fusket som tydligen är mycket utbrett och intervju med bl.a. 2 arabiska kvinnor som bott i Sverige i många år och inte kan prata svenska trots flera SFI kurser, men de säger ju själva att de inte vill ha ett arbete. Någon invandrare ansåg Sverige vara ett korkat land som betalar invandrare för att lära sig svenska.
                                           
Moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och jag förstår att han vill ha hit sina landsmän, läs kritik mot Reinfeldt från moderaten Björn Shaerström
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

För att ha kritiserat Reinfeldt och haft synpunkter på invandringen och även på islam, hotas han nu av avstängning från Moderaterna, så är demokratin i Sverige…
Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/17/mot-bjorn-schaerstrom-som-reinfeldt-vill-tysta/

Socialdemokraterna avslöjade med hemligt samarbete med radikala islamister, läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

Läs om den smygfilmade imanen som predikat om europas bidragssystem som han menade betalade muslimernas Jihad, m.m. skrämmande ord han sagt.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/02/19/smygfilmad-imam-vi-ar-som-en-tsunami-over-europa/

Lyssna på nationalekonomen Tino Sanandaji som pratar om mångkultur och invandring.


Lyssna på samtal till ring P1 där invandrare talar klarspråk om invandring och SD.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

lördag 22 februari 2014

Nationalekonomen Tino Sanandaji föreläser i Uppsala


Studentföreningen Heimdal har bjudit in ekonomen Tino Sanandaji, som kommer att hålla ett föredrag om migration nästa vecka.
På torsdag föreläser nationalekonomen Tino Sanandaji på föreningen Heimdal i Uppsala, meddelar föreningen på sin Facebooksida. Ämnet för Sanandajis föredrag är ”Migration ur ett nationalekonomiskt och politiskt-filosofiskt perspektiv”.

Sanandaji är känd som en frispråkig kritiker av Sveriges invandringspolitik. Under Almedalsveckan 2011 förklarade han på ett seminarium arrangerat av tidskriften Axess att ”multikulturalismen är död”.

Föreningen Heimdal grundades 1891 i Uppsala och var från början en konservativ studentförening. Sedan dess har föreningen emellertid övergivit sina konservativa traditioner och definierar sig nu som en borgerlig förening som även välkomnar liberaler som medlemmar.
Källa: http://www.friatider.se/sanandaji-forelaser-i-uppsala
http://www.friatider.se/nationalekonom-invandrartata-kommuner-klarar-sig-samst

Härligt att lyssna på denne nationalekonom som talar klarspråk som ingen annan törs egentligen göra i Sverige,
varför lyssnar inte Alliansen och de rödgröna på honom.
Han borde arbeta för SD som har så kloka åsikter.


Nedan kan ni lyssna på debatt med Kent Ekroth och Ullenhag om afrofobi.

Ytterligare en nationalekonom som säger sanningen om massinvandringen, läs nedan och lyssna även på
David Lång angående invandringen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/28/tung-ekonom-sverige-maste-ha-en-restriktiv-invandringspolitik/

Nedan fakta på olika skattefria bidrag och andra förmåner för invandrare.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

fredag 21 februari 2014

Åkesson: Borgs höjda skatter ska finansiera massinvandringen

jimmie-akesson

Idag meddelade finansminister Anders Borg att regeringen inför nästa mandatperiod planerar omfattande skattehöjningar.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är kritisk.
Höjd alkoholskatt, tobaksskatt, fordonsskatt, sänkt studiebidrag, minskat försvarsanslag och slopat pensionsavdrag. Det är några av de åtgärder som Anders Borg vill ta till för att ”stärka statsfinanserna” under de kommande åren.

Enligt Svenska Dagbladet meddelade finansministern på torsdagsmorgonen dessutom att det kommer att bli en ”kraftig ökning” av asylinvandringen till Sverige. Han påstod dock att kostnaderna för invandringen ”inte är kopplade till svensk ekonomi, utan är en extern faktor”.

SD-toppen Jimmie Åkesson är skeptisk till Borgs förslag.
– Det saknas en röd tråd i regeringens ekonomiska politik. För några månader sedan ville man genomföra ofinansierade skattesänkningar för de som tjänar mest. Nu kommer ett helt paket med besparingar som slår mot bilägare, människor som sparar till sin pension och studenter, säger han i ett pressmeddelande.

Jimmie Åkesson vill heller inte riktigt tro på Borgs försäkringar om att den rekordhöga asylinvandringen inte har någon som helst effekt på den svenska ekonomin.

– Samtidigt fortsätter massinvandring att vara en helig ko. Regeringen skriver precis som tidigare år kraftigt upp prognoserna för statens utgifter för invandring. Under 2014 ökar utgifterna för migration och integration med 3,4 miljarder och under 2015 ökar kostnaderna med 5,5 miljarder. Regeringen har satt i system att göra glädjekalkyler över kostnaderna för invandringen, säger SD-ledaren.

Källa: http://www.friatider.se/akesson-borgs-hojda-skatter-ska-finansiera-massinvandringen
http://www.mynewsdesk.com/se/sverigedemokraterna/pressreleases/sd-ingen-roed-traad-i-regeringens-aatstramningsfoerslag-963671

Nedan fakta på skattefria bidrag för våra nya innevånare, samt andra förmåner som t.ex. inte skattebetalande svenskar får.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Varför lyssnar inte Reinfeldt på framstående nationalekonomer och andra som slår larm om att denna asyl och migrationspolitik är ohållbar, läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/10/28/tung-ekonom-sverige-maste-ha-en-restriktiv-invandringspolitik/

Tino Sanandaji nationalekonom säger vad han anser om mångkultur och invandringen.

Nedan säger en invandrare vad han tycker.

Angående bl.a. omvänd rasism alltså mot svenskar.

Asylsökande klagar på maten och hungerstrejkar

secondColumn-16x9

Asylsökande som hävdas ha flytt från krig, fattigdom och katastrof anser ändå påfallande ofta att svensk mat inte duger åt dem. Den här gången är det en grupp asylanter på Bert Karlssons asylboende i Filipstad som protesterar mot den mat de serveras i en intilliggande hotellrestaurang och därför anordnade en hungerstrejk.

Ät eller låt bli, är förstås inte ett alternativ till uppmaning när det handlar om så “utsatta grupper”. Följaktligen har restaurangägaren på Hotel John nu vänt ut och in på sig själv för att vara asylanterna till lags och beklagar djupt om någon av dem ändå är missnöjd. Att hans restaurangmat uppenbarligen duger åt betalande svenska hotellgäster men inte åt gratisätande asylanter, verkar inte vara något han funderat över rimligheten i.

Även platschefen på det företag, Jokarjo AB, som för generöst tilltagna skattepengar driver asylboendet, Ann-Sofie Pettersson, är servil och bedyrar att det finns en beredskap för att undvika att de asylsökande ska bli ledsna och kinkiga. Hon förklarar att det enligt det frikostiga avtalet med Migrationsverket ingår att asylanterna ska serveras såväl frukost som lunch och middag i restaurangen i Hotel John.

På Migrationsverket i Värmland tar enhetschef Lotta Anderberg förstås uppgifterna om hungerstrejk och missnöje med maten på största allvar. Hon bedyrar att det i avtalet med entreprenören är noga reglerat vilket mat de asylsökande ska ha tillgång till. Ingen veckovis leverans av plastförpackningar med mikromat som till de gamla från hemtjänsten här inte.

Mångsysslaren och numera även asylentreprenören Bert Karlsson som är VD i Jokarjo AB bedyrar också att man nu kommer att göra allt för att stryka asylanterna medhårs:

- Vi vill inte ha några konflikter där de asylsökande är missnöjda med maten.

Asylanterna har nu skrivit på protestlistor om sitt missnöje mot maten. Av medierapporteringen framgår inte exakt vad det är asylanterna varit missnöjda med.

Ofta handlar det om att det svenska asylmottagandet inte helt lever upp till de berättelser om gratis lyxliv som man fått berättat för sig i hemlandet innan man anlitade en människosmugglare för att ta sig hit. I andra fall handlar det om att man inte vill anpassa sig till svensk kultur och äta den mat svenskar äter.

Exempelvis ställer många krav på att maten skall vara muslimskt halal-tillagad.

Källa: http://www.vf.se/nyheter/filipstad/asylboende-missnojda-med-maten
http://avpixlat.info/2014/02/20/asylsokande-klagar-pa-maten-och-hungerstrejkar/

Angående kraven på att maten skall vara halal-tillagad, alltså kött som är halalslaktat

VEM TÄNKER PÅ DESSA STACKARS DJUR SOM PLÅGAS!
DENNA VIDEO MÅSTE SES AV ALLA!

Se nedanstående video, där Reinfeldt menar att de som har en annan kultur skall få göra som de vill, tillåter han då också barnäktenskap, hustrumisshandel, tvångsgifte, hedersmord m.m. för att det hör till en annan kultur eller religion?
Kanske menar så för att göra den radikala islamisten i försvarsutskottet för M nöjd.

Nedan uppgifter om Abdersisak Waberi som Björn Schaerström moderat kommunpolitiker i Vallentuna kritiserat Reinfeldt för och som nu riskerar att få bli utesluten för att han vågar säga sin mening om bl.a. invandringen.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/17/mot-bjorn-schaerstrom-som-reinfeldt-vill-tysta/

Min åsikt är att om dessa asylanter kommer från krig och elände och får mat, husrum m.m. gratis
så förstår jag inte att de överhuvudtaget har fräckheten att klaga på maten..då kan de inte haft det särskilt besvärligt i sitt hemland, kanske kommer från rika familjer som har råd betala hundratusentals kronor till människosmugglare och falska pass. De fattiga flyktingarna blir kvar i flyktinglägren för de har inte råd med att betala pengar till människosmugglare.

För övrigt så får de som kommer hit, mycket generösa skattefria bidrag och förmåner som många svenska skattebetalare inte får eller har.

Läs nedan om detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Här är Malmös värsta bilmålvakter

                         


I mångkulturella Malmö gillar man inte att betala parkeringsböter. Nu ägs var tionde Malmöbil av en bilmålvakt, rapporterar Sydsvenskan.
Tidningen har gjort en för publikationen mycket okaraktäristisk sammanställning av Malmös mest aktiva bilmålvakter.

Totalt äger de enligt Sydsvenskan 14 137 av stadens totalt 140 463 registrerade personbilar.

Här är de.

Namn, Antal bilar, Skuld
Adnan Abdulaziz, 41 år, 3 8668,5 tkr
Majid Wandi, 53 år, 3 8353,4 tkr
Jalal Baltaj, 52 år, 2 5696,5 tkr
Ibrahim Sabih, 29 år, 1 9296,8 tkr
Yousif al-Itabi, 24 år, 8177,8 tkr
Mayssam Al Hellani, 30 år, 5585,4 tkr
Ibrahim Mahmoud, 28 år, 3526,1 tkr
Kamal Hussain, 30 år, 1052,7 tkr
Ahmad Kahlid, 51 år, 802,1 tkr
Bilal Diab, 31 år, 161,5 tkr

Källa: Sydsvenskan http://www.sydsvenskan.se/malmo/malmos-bilmalvakter-skyldiga-168-miljoner/
http://www.friatider.se/har-ar-sveriges-varsta-bilmalvakter
http://www.friatider.se/araber-farligast-trafiken

                                   
Jag anser att dessa skattefria bidrag som betalas ut till invandrare i Sverige borde räcka till, så dessa kriminella borde inte behöva hålla på med sådan kriminalitet som kostar oss skattebetalare massor!
Läs nedan om dessa skattefria bidrag och lyssna på videos i länken.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

måndag 17 februari 2014

Förbjud denna grymma slaktmetod!


VEM TÄNKER PÅ DESSA STACKARS DJUR SOM PLÅGAS!
DENNA VIDEO MÅSTE SES AV ALLA!

REINFELDT MODERAT. ÄR INTE EMOT HALALSLAKT, KANSKE TAR HÄNSYN TILL RADIKALA ISLAMISTEN I FÖRSVARSUTSKOTTET I RIKSDAGEN FÖR MODERATERNA ABDERISAK WABERI. REINFELDT ANSER JU ATT ALLA SKALL FÅ GÖRA SOM DE VILL FÖR DET ÄR EN ANNAN KULTUR, MEN JAG ANSER ATT DJURPLÅGERI SKALL VARA FÖRBJUDET I SVERIGE.

Nedan uppgifter om Abdersisak Waberi som Björn Schaerström moderat kommunpolitiker i Vallentuna kritiserat Reinfeldt för och som nu riskerar att få bli utesluten för att han vågar säga sin mening om bl.a. invandringen. Förklaring på ordet i Koranen som ger en muslim rätt att ljuga bara det gagnar islam finns också med, samt verser ur Koranen, videos och länkar om Waberi. Läs mera i inlägget
i nedanstående länk. Klicka på länken så kommer inlägget upp.
                                        

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

                                 

http://ladycobra.wordpress.com/2014/02/17/mot-bjorn-schaerstrom-som-reinfeldt-vill-tysta/

Möt Björn Schaerström som Reinfeldt vill tysta

schaerstrom_420 

PARTIPISKAN VINER Avpixlat har vid ett flertal tillfällen tidigare uppmärksammat Moderaternas obekväme lokalpolitiker i Vallentuna, Björn Schaerström.

Nu senast efter att de “nya moderaterna” med massinvandrings- och Miljöpartiet-kramaren Fredrik Reinfeldt i spetsen bestämt sig för att få tyst på honom. Schaerström har nämligen haft mage att ifrågasätta den förda invandringspolitiken.

Egentligen har Schaerström inte ens gjort det. Det han protesterar mot är huvudsakligen att massinvandringen bekostas med skattemedel. 

Schaerström är också starkt islamkritisk. Fast strängt taget är han inte det heller, han är lika kritisk till all religion och vidskeplighet. 

Ovanpå detta anser Schaerström att avskaffandet av försvaret är oförsvarligt och i likhet med bl.a. Sverigedemokrater menar han att skolan bör återförstatligas, att kommunalisering och en alltför långtgående friskolereform har gått ut över kvaliteten i undervisningen.

Schaerström ställer också den i svensk debatt sällan hörda frågan om varför inte de stenrika oljeländerna i arabvärlden tar huvudansvaret för flyktingarna från närområdet. Det förefaller ju betydligt mer rimligt än att de ska slussas över halva jorden till Sverige till en kultur, ett klimat och ett språk som de är helt obekanta med.

På grund av detta har Moderaterna öppnat ett snabbuteslutningsärende mot Schareström. Det är ju valår och viktigast av allt för Reinfeldt och hans närmaste entourage är att hata Sverigedemokraterna. Det är t o m viktigare än att behålla regeringsmakten har statsministern deklarerat.

Då går det förstås inte an att ha en sådan som Schaerström springa lös och yppa obekväma sanningar.

Möt Björn Schaerström i ett urval tweets nedan de senaste månaderna och gå gärna in och ge honom ert stöd på Twitter under hashtaggen #jagärbjörn. Det är inte förenligt med demokratiska grundprinciper att det inom sju av åtta riksdagspartier inte går att ha en kritisk åsikt om invandringspolitiken utan att riskera uteslutning.

Lyssna på intervju med Björn Shaerström i Avpixlat artikeln samt se alla hans twitterinlägg som finns kopierade i länken nedan.

                                            


Även Socialdemokraterna och Miljöpartiet har radikala islamister i riksdagen. Mehmet Kaplan har bjudit in kritiserad antisemit
till riksdagen som moderaten Waberi och socialdemokraten Omar Mustafa var med och lyssnade på.

                                       



Det har avslöjats att Socialdemokraterna har en överenskommelse med islamister, läs nedan

78 % av muslimerna i storbrittanien är emot yttrandefrihet.
Se nedanstående video.
Lyssna på en intervju med Gert Wilders som berättar om islaminiseringen i Europa i Newsmax.TV Intervjuare är Kathleene Walter.

   
                                 
Nedan fakta på skattefria bidrag och andra förmåner för dessa tusentals nya innevånare som kommer varje år och fler kommer
då det ges permanent uppehållstillstånd för alla från Syren t.ex. sedan kommer det ju anhöriginvandrare från Somalia o.s.v.

Läs även denna artikel, där det framgår vad Expressens Anna Dahlberg anser.

onsdag 12 februari 2014

Norge kan folkomrösta om invandringen


Norska flaggan

Norge bör följa Schweiz exempel och låta folket rösta om invandringen, menar regeringspartiet FRP.

Enligt Mazyar Keshvari, som är FRP:s invandringspolitiska talesman, bör det norska folket få ta ställning till invandringspolitiken i allmänhet.

– Norge borde också ha en folkomröstning om invandringen. Jag är helt säker på att majoriteten tvärsöver samtliga partier är för en begränsning. Det visar opinionsundersökningar, säger Keshvari till Verdens Gang.

En knapp majoritet av schweizarna röstade på söndagen ja till att kraftigt minska invandringen till landet, något som har lett till hotfulla fördömanden från EU, som förväntas försöka isolera landet ekonomiskt som straff.

Norska FRP anser att även invandringen från från EU som regleras med EES-avtalet är problematisk eftersom den leder till att östeuropéer kommer till Norge och lever på bidrag. Partiet kan dock ännu inte svara på exakt vilken fråga en folkomröstning om begränsning av invandringen skulle ta ställning till.

– Det måste noga övervägas. Men dagens invandringspolitik är i otakt med folkviljan, säger Mazyar Keshvari till Verdens Gang.

Referenser: http://www.friatider.se/norge-kan-folkomrosta-om-invandringen
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/artikkel.php?artid=10129194

måndag 10 februari 2014

Schweiz sade NEJ till massinvandringen


Schwiez flagga

Schweizarna sade ja till att kraftigt minska invandringen i en folkomröstning på söndagen. Resultatet kan komma att påverka relationerna mellan Schweiz och EU negativt.

Schweizisk media rapporterade under söndagen att 50,3 procent av väljarna hade röstat ja i en folkomröstning om att ”stoppa massinvandringen”.

Omkring 49,7 procent röstade mot förslaget. Valdeltagandet uppgick till 56 procent.

Stödet för initiativet var som störst i de tyska och italienska delarna av landet. I de franskspråkiga kantonerna var väljarna betydligt mer negativa till minskad invandring.

Schweiz är inte medlem i EU men har en rad avtal med unionen, bland annat gällande den fria rörligheten.

Valresultatet gör att regeringen har tre år på sig att omförhandla avtalet om rörelsefrihet mellan Schweiz och EU. Förslaget innebär dessutom att invandringskvoter införs för EU-medborgare.

EU-kommissionen sade i ett uttalande att EU kommer att ompröva relationerna till Schweiz dess sin helhet.

Redan före valet gjorde flera EU-företrädare, bland annat utrikesminister Carl Bildt, hotfulla uttalanden om vad som skulle hända om schweizarna röstade ”fel”.

– Schweiz är en viktig partner för EU, men EU en oumbärlig partner för Schweiz. Och då bör man noga överväga vad man gör, hotade EU-kommissionens vice ordförande Viviane Reding i en intervju med Schweiz am Sonntag.

Varje år invandrar 80 000 människor till Schweiz, de flesta från EU. Omkring 23 procent av landets befolkning utgörs av utlänningar, vilket är näst högst i Europa efter Luxemburg.

Anhängare till initiativet anser att den fria rörligheten har ökat pressen på bostäder, hälsovård och transporter. De argumenterar också för att utlänningar sänker lönerna.

Företagsledare hävdar att den fria rörligheten har gjort Schweiz till ett ekonomiskt rikare land.

Enligt BBC:s korrespondent kan övergivandet av den fria rörligheten komma att begränsa Schweiz export till EU.

I somras röstade schweizarna i en annan folkomröstning för minskad asylinvandring. Då var stödet betydligt större – fyra av fem schweizare röstade ja till hårdare asylregler.
Referens: http://www.friatider.se/schweiz-rostade-ja-till-minskad-invandring
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26108597


Jag anser att det skulle göras en folkomröstning även i Sverige, men detta tror jag inte att regeringen törs göra, för stödet för SD skulle ju öka markant, jag tror nämligen att det skulle bli liknande resultat som i Schweiz.

Nedan fakta på olika skattefria bidrag som betalas ut av skattemedel till våra nya innevånare som inte betalar skatt.

Jag menar naturligtvis inte de invandrare som varit här i många år och som arbetar och betalar skatt, utan dessa som kommer hit som asylsökande.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Att fler och fler röstar på SD bevisar ju att missnöjet är stort med hur regeringen sköter denna asyl och migrationspolitik.

Lyssna på några invandrare vad de säger.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/

Skrämmande exempel på hur det blivit i England, se nedanstående videos.


Frankrike har också problem.

S-har avslöjats med att ha hemlig överenskommelse med Islamister.
Läs nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/
Kritik mot Reinfeldt från moderat kommunpolitiker som anser det fel att en radikal islamist arbetar i försvarsutskottet
i riksdagen, med insyn i hela svenska försvaret, läs nedan och lyssna på videos.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

söndag 9 februari 2014

Alexander Bard: ”Ullenhag har anlitat en galen våldsbrottsling”

picture751235-500x226
Debattören Alexander Bard, känd från popbandet Army of Lovers, rasar mot integrationsminister Erik Ullenhags beslut att finansiera en rapport om ”afrofobi” författad av den kriminella extremisten och Expo-grundaren Tobias Hübinette.

Fria Tider kunde igår avslöja att mannen som utrett ”afrofobi” åt regeringen, Expo-grundaren Tobias Hübinette, är en kriminell extremist som varit verksam i en terrororganisation och skryter om hur han misshandlar barn och pensionärer.

Hübinette är dömd för ett mycket stort antal brott, bland annat skadegörelse, sabotage, uppvigling, grov uppvigling, ofredande, förtal, olaga hot och allmänfarlig vårdslöshet.

Han har i olika sammanhang skrutit om hur han begått andra brott genom att stjäla CD-skivor och misshandla barn och gamla som han upplever betett sig ”rasistiskt”.

”Jag rusar in genom bakdörren och tränger mig fram bland barnen och trycker upp pojken mot glasrutan så han börjar kvida och ropa ‘nej, nej’”, berättar den 42-årige Expo-grundaren i en artikel i tidskriften Arena om hur han misshandlar en pojke i förskoleåldern som kallat honom för ”kines”.

Nu reagerar debattören Alexander Bard, känd från popbandet Army of Lovers, mot att Hübinette utreder ”afrofobi” åt regeringen.
”Det verkar som om Erik Ullenhag har anlitat den galne våldsbrottslingen Tobias Hübinette. Har Ullenhag blivit fullständigt sinnessjuk?”, skriver Bard på Twitter.

Svenska Dagbladets ledarskribent Ivar Arpi har tidigare ifrågasatt om Hübinette är en lämplig person att utreda rasism, bland annat mot bakgrund av Hübinettes förflutna i den vänsterextrema terrororganisationen AFA.
Referens: http://www.friatider.se/alexander-bard-ullenhag-har-anlitat-en-galen-valdsbrottsling

”Jag är misstänkt för ett mord” – möt Expo- grundaren som blev regeringens expert på rasism
• Dömd för ett stort antal brott, med ett förflutet inom Expo och AFA
• Har överfallit skolbarn och pensionärer
• Möt 42-årige Tobias Hübinette – regeringens expert på ”afrofobi”

Rasism mot afrikaner är ett växande problem enligt en ny rapport beställd av regeringen. Bakom rapporten står Tobias Hübinette – en flerfaldigt brottsdömd AFA-veteran och grundare av den vänster­extrema tidskriften Expo. Fria Tider har tittat närmare på den 42-årige rapport­författarens bakgrund.
Läs fortsättningen om Tobias Hybinett i nedanstående länk:
http://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism

Lyssna på debatt om afrofobi mellan Ullenhag och Kenth Ekroth i riksdagen.

Bert: ”Alla är tydligen sverigedemokrater”

secondColumn-16x9
Foto Bert Karlsson

Hanöhus-8373
Bild på Hanöhus ovan.

Bert Karlsson ville göra om anrika Hanöhus till ett flyktingboende.
Men ägaren Tonnie Rittsam mötte så många protester att han nu skrotar projektet.

– Det är inte så konstigt, alla är tydligen sverigedemokrater där nere, säger Bert Karlsson till BLT.

När planerna på att göra om Hanöhus till ett asylboende blev kända utbröt en mindre proteststorm på Listerlandet. På lokaltidningarnas insändarsidor har debattens vågor gått höga. Föreningar som Mjällby AIF, Facklan och Jazz i Hällevik har skrivit och påpekat att ett asylboende skulle innebära ett dråpslag mot bygdens utvecklingsmöjligheter.

Föreningarna betonar även i sina insändare att de inte har något emot att flyktingar ges tak över huvudet, skriver BLT.

Men argumenten sågas av Bert Karlsson.

– De flesta är sverigedemokrater egentligen, i praktiken. Det är ju så här att ”kärnkraft vill vi ha men inte bredvid oss” och ”vindsnurror vill vi ha, men inte utanför vår tomt”. Så är det hela tiden. Man ska ha allt hos grannen i stället, säger Bert Karlsson till BLT.

Sedan några år tillbaka driver Bert Karlsson från Skara asylboenden på olika håll i landet, bland annat i just Skara och i Värmland.
Bra grej för Jimmie

– Det har alltid varit protester innan man kommer i gång, säger han till Kvällsposten.

Han säger att han är lite besviken på att det i nuläget inte ser ut att bli något asylboende i Hanöhus.

– Det är lite synd. Hanöhus hade kunnat bli landets absolut finaste asylboende. Det hade väl varit en grej för Jimmie Åkesson att visa upp, ett fint asylboende från hans egna trakter.

Ronny Södergren, ordförande för allsvenska fotbollsklubben Mjällby AIF, är besviken på Bert Karlssons uttalande.

– Det är ett oerhört lågt uttalande av Bert Karlsson att påstå att alla här är sverigedemokrater. Att behålla Hanöhus med dess möjligheter till hotell och konferens är viktigt för oss som förening, säger han.

Vill stötta bygden
Ronny Södergren lägger fram exempel för att visa på vikten av Hanöhus som ett hotell – och konferensanläggning.

– Varje sommar har vi en ungdomsturnering med 60 lag från hela Sydsverige. Lörby IF har en årlig turnering för flickor med 60 lag. 

Lagen, ledarna och deras föräldrar måste bo och äta någonstans. Därför är Hanöhus viktigt.

– Vi är måna om att utveckla bygden, vi vill som förening stötta vår bygd på det sätt vi kan. Det är det som det handlar om. Det är inget ställningstagande mot ett asylboende, säger Ronny Södergren.

Referens:

Även invandrare har förstått att SD är det enda vettiga partiet i Sverige som är Sverigevänligt och inte svenskfientligt som övriga partier som verkar vilja byta ut oss svenska skattebetalare med icke skattebetalande människor i hundratusental, medan välfärden minskar hela tiden i brist på pengar för sjuk och åldringsvård m.m.

Nedan fakta på skattefria bidrag för våra nya innevånare i Sverige.
                                            

http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/


Lyssna på några invandrare nedan, bl.a. nationalekonomen Tino Sanandaji som pratar om invandring och mångkultur, samt flera invandrare att lyssna på.

fredag 7 februari 2014

Gratis boende åt utländska tiggare

picture122504-500x332
Utländska tiggare i Uppsala får nu sitt boende betalt av kommunen. Bland de organisationer som ska arrangera boenden med kommunala medel finns Ulf Ekmans frikyrka Livets Ord.

Igår beslutade kommunstyrelsen i Uppsala att ge ekonomiskt stöd åt en rad organisationer som vill starta tillfälliga boenden åt ”hemlösa EU-medborgare”.

Så kallade ”hemlösa EU-medborgare” är i de allra flesta fall romer från Östeuropa, framförallt Rumänien, som kommit till Sverige för att tigga.

Uppsala stadsmission får 432 000 kronor i kommunala anslag till ”tillfälliga boenden för hemlösa EU-medborgare med minderåriga barn och höggravida”, uppger Uppsala Nya Tidning.

En förening som drivs av Ulf Ekmans frikyrka Livets Ord får 121 300 kronor för att driva boenden för ”hemlösa vuxna EU-medborgare”.
Så sent som i november var befattningshavare på Uppsala kommun negativt inställda till att betala boenden åt utländska tiggare. Då sade socialnämndens ordförande Anders A. Aronsson (FP) att romer som inte klarar av att ordna sin egen försörjning borde åka hem.

Gårdagens beslut att kommunen ska betala för gratis boende åt utländska tiggare kommer efter en kampanj i UNT, där tidningen rapporterat inkännande om romernas situation och antytt att kommunpolitikerna skulle vara rasister.
Referenser: http://www.friatider.se/uppsala-ordnar-boende-at-tiggare
http://www.unt.se/uppsala/tiggare-erbjuds-boende-i-uppsala-2886610-default.aspx
http://www.unt.se/uppsala/kylan-gor-allt-varre-for-hemlosa-tiggarna-2712650.aspx

Jag anser att EU borde ställa krav på att Rumänien uppfyller överenskommelsen om mänskliga rättigheter, eftersom nu Rumänien är med i EU och får pengar från EU. Om Rumänien inte uppfyller kraven på mänskliga rättigheter för sin egen befolkning, så anser jag att de inte skall vara med i EU.

Men det är väl inte meningen att Sverige skall försörja ett annat EU lands folk? Dessa flyr ju inte från krig utan är diskriminerade av sitt eget land.

Vår välfärd i Sverige håller på att nedmonteras, sjukvården har mycket stora brister i Sverige liksom åldringsvården som mera liknar förvaring än vård, det skylls på att det saknas pengar, men det saknas inte pengar då det är tal om flyktingmottagande, då finns det bostäder till vilket pris som helst som migrationsverket köper för våra skattepengar och det betalas ut generösa bidrag som är skattefria, samt en person per ensamkommande på asylboenden, då dessa ensamkommande ungdomarna måste ha service.

                                     

Läs nedan om skattefria bidrag och andra förmåner som betalas ut till våra nyanlända i Sverige, jag menar nu inte dessa Romer utan asylsökande, anhöriginvandrare m.fl.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

tisdag 4 februari 2014

LANDET SOM LUTAR SIG TILLBAKA-OROVÄCKANDE UTVECKLING I ISLAMISTISKA MILJÖER

Jag är inte sjuk jag är bara svensk
Den 11 december 2010 exploderade två bomber i Stockholms innerstad. Gärningsmannen Taimour Abdulawahab lyckades bara ta livet av sig själv. Hans budskap var tydligt: Vi finns nu här i Europa och i Sverige, vi är en verklighet, inget påhitt.

Fundamentalisten Abdulawahab kan sägas motsvara bilden av islam som sprids av ultranationalister. Extremisterna har en sak gemensam, de söker och stärker konflikter i samhället.

Abdulawahab kan närmast beskrivas som en konvertit, vars sekulära livsstil övergick till en religiös varvid en radikalisering inleddes under senare delen av 2000-talet.

Hans idéer ledde till att han uteslöts ur den moské han tillhörde i Luton. Låt oss säga att Abdulawahab inte var en särskilt god representant för vare sig brittisk eller svensk islam. Han får dock betraktas som ett exempel på hur snabb en radikaliseringsprocess kan vara.

I London dödades 52 människor och 700 skadades i ett förmodat islamistiskt terrordåd 2005, där de fyra attentatsmännen också omkom i explosionerna.

I Storbritannien har man således andra erfarenheter än i Sverige. Där röstades nyligen ett lagförslag igenom, med förkrossande majoritet, som innebär att utlandsfödda misstänkta terrorister kan bli av med sitt medborgarskap även om konsekvensen är att de blir statslösa.

När demokratiministern Birgitta Ohlsson (FP) i går tog emot rapporten ”Våldsbejakande extremism i Sverige – nuläge och tendenser” var det med kommentaren ”Vi har inte råd att luta oss tillbaka”. Ändå är det just intrycket av ett tillbakalutande man får när man läser den handlingsplan som antagits i syfte att värna demokratin från våldsbejakande extremism.

Det är förvisso viktigt att arbeta förebyggande, genom skolan och samverkan mellan myndigheter för att öka kunskaper. Men metoderna är symptomatiska för ett land som skonats från att skrapa upp likdelar på gatan efter blodiga terrordåd.

Gårdagens rapport pekar på att det finns två grupper utmärker sig: de islamistiska och vänsterautonoma miljöerna. Här finns en förmåga att agera samordnat och systematiskt.

Däremot anses vit makt-miljön både sakna avsikt och förmåga att agera mot det demokratiska systemets grundläggande funktioner. En bild som inte avspeglas i en debatt där nazister sägs vara det växande problemet.

Framförallt är det som skett inom den islamistiska miljön oroväckande. Sverige har alltmer kommit att betraktas som ett önskvärt mål för attentat.

Dels kommer hoten från personer som återvänder från resor med erfarenhet och kunskaper om våldsutövning och dels från personer som kan svara på uppmaningar till attentat som förmedlas inom den våldsbejakande islamistiska miljön.

Så, vad kan man göra om inte polisens uppsökande verksamhet biter på de unga män som står beredda att åka till Syrien för att kriga? I Storbritannien grips de hemvändande krigarna misstänkta för terrorism. Men så det också ett land med erfarenheter som inte tillåter en regering att luta sig tillbaka.

Referens: http://www.smp.se/ledare/landet-som-lutar-sig-tillbaka(4134382).gm
Tydligen driftfel just nu så länken gick inte att hänvisa till men gå in på Smålandsposten och leta under Ledare
så hittar ni ledarartikeln. Rubriken var Oroväckande utveckling i islamistiska miljöer-Landet som lutar sig tillbaka. 14-02-01.skrivet av Marcus Svensson marcus.svensson@smp.se


Mycket trevligt att läsa en ledare i en tidning som inte mörklägger och inte är 100 % politisk korrekt som media i Sverige numera är.
Socialdemokraterna har nu avslöjats med en hemlig överenskommelse med radikala islamister och det är skrämmande inför framtiden.

Genom infiltrering i politiska partier så får ju de radikala islamisterna makt att förändra Sverige i islamistisk riktning, men säger att de är för demokrati och jämlikhet, vilket dessa egentligen inte alls är för, menar Nalin Pekgul i en intervju i SVT Rapport som finns med i inlägget nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/
Läs även detta som handlar om Carina Hägg m.m.
http://snaphanen.dk/2014/02/01/svenska-muslimpartiet/

Reinfeldt har kritiserats hårt av moderat kommunpolitiker för att moderaterna har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som verkligen har kontroversiella åsikter och ser upp till Al Quidas andlige ledare.

Lyssna på intervju med honom, samt intervju med Nalin Pekgul och flera videos om muslimska brödraskapet som har kopplingar till Islamiska förbundet i Sverige där Waberi var ordförande före Omar Mustafa (S) som nu är ordförande, klicka på länken nedan och läs och lyssna.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
Läs även detta.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/28/brodraskapet-kopplat-till-islamiska-forbundet-i-sverige-stamplat-som-terrororganisation/
Miljöpartiet har även en radikal islamist i riksdagen, läs denna intressanta artikel

http://www.d-intl.com/2013/04/17/islam-vinner-terrang-i-svensk-politik/.
Utvecklingen i England är skrämmande, se dessa videos som visar hur det blivit där.

Enligt artikeln jag refererade till, så har ju självmordsbombaren i Stockholm tillhört en moské i Luton England, där nedanstående video kommer ifrån.

Växjömoderat hånar SD:s väljare: ”White trash”

Sverigedemokraternas väljare är så kallat ”white trash”: lågutbildade, asociala och har dåligt självförtroende. Det hävdar moderaten Bo Frank, ordförande för kommunstyrelsen i Växjö.

Det var i söndags som Bo Frank gick till våldsamt angrepp mot människor som röstar på Sverigedemokraterna.

SD:s väljare består av ”white trash” och befinner sig på gränsen till att stå utanför samhället, menar Frank.

”Hörde ett program på P1 om vilka som sympatiserar med SD. Stämmer med mina iakttagelser. Få politiker i Sverige som träffar så mycket folk som vad jag gör. Hög som låg. Står man utanför ICA i Braås eller Lammhult hör man samma sak.

I USA kallas de för white trash av kulturradikaler. Lågutbildade, dåligt självförtroenede och på gränsen till det asociala. Många förtidspensionerade. I ett gränsland till att stå utanför samhället”, skriver han på sin blogg.

Frank betonar emellertid att inte alla sverigedemokrater är ”onda människor”. Deras problem är, enligt Frank, att de inte klarar av ”globalisering, förändring, Pridefestivaler och nya intryck”.



Verkar som Bo Frank är rasist och främlingsfientlig,  då massor med invandrare röstar på SD, skulle alla dessa vara asociala och lågutbildade? Detta visar vilken människosyn denna hatande man har.

Att Bo Frank hört detta på SR P1  om att SD:s väljare består av lågutbildade med dåligt självförtroende m.m.är inte så märkligt, då SR P1 är mycket politiskt vinklat.

Bo Frank kan ju lyssna på vad invandrare tycker i nedanstående länk.

Och tydligen så anser han att mina vänner som är advokater skulle vara lågutbildade och asociala med dåligt självförtroende
för att de röstar på SD. Tillåt mig skratta!

Tydligen så förringar han även en nationalekonom som har synpunkter på invandring och mångkultur också som t.ex. Tino Sanandaji i sitt tal i Almedalen, som finns att lyssna på i ovanstående inlägg.

Måste vara väldigt många lågutbildade med dåligt självförtroende i Sverige, enligt vad denna hatiska man fantiserar om. då SD gång på gång i opinionundersökningar varit det tredje största partiet.

                                       
                                  
Bo Frank och Reinfeldt kanske vill göra om Sverige till en islamistisk stat med sharialagar för att göra den radikala islamisten i försvarsutskottet glad, han ser sig ju gärna bo i en islamistisk stat.
Kritik har riktats mot Reinfeldt p.g.a. denne man från moderat kommunpolitiker i Vallentuna, som verkligen säger vad han tycker, detta kan ni läsa om nedan.

                                         
Även miljöpartiet har en radikal islamist i riksdagen som bjudit in kritiserad antisemit till riksdagen, läs nedan.

http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/13/miljopartiets-mehmet-kaplan-bjod-in-kritiserad-antisemit-till-sveriges-riksdag/


Även socialdemokraterna har minst en radikal islamist i partiet och nu har det framkommit en hemlig överenskommelse med radikala islamister.

Läs nedan och lyssna på moderaten Waberi som har ett anförande om försvaret i riksdagen, samt
på vad Nalin Pekgul har att säga om invandring och judehat m.m..

måndag 3 februari 2014

Ullenhag: Invandrare med jobb ska få bidrag ändå


ullenhag-500x408
GENERÖS: Integrationsminister Erik Ullenhag har beslutat att lägga ännu mer av dina skattepengar på bidrag till invandrare. (Foto:http://politik.in2pic.com)


Nyanlända invandrare ska få behålla sina generösa bidrag – även efter att de har fått ett arbete. Regeringen motiverar det kontroversiella beslutet med att man vill göra det ”mer lönsamt för nyanlända invandrare att arbeta”.

Den kostsamma så kallade etableringsreformen genomfördes av regeringen år 2010 och innebär att skattefinansierade ”lotsar” ska hjälpa nyanlända invandrare in på arbetsmarknaden.

Under etableringstiden har den nyanlände rätt att hämta ut en serie bidrag, som enligt en beräkning som Fria Tider gjorde i november kan uppgå till mer än 22.000 kronor i månaden – skattefritt.

Efter att det visat sig att många invandrare väljer att undvika att arbeta eftersom de inte vill gå miste om de höga bidragen ändrar regeringen reglerna – så att bidragen fortsätter att betalas ut även efter att invandrarna har fått jobb.

– Regeringens linje är, och har varit tydlig, det ska löna sig att arbeta. Ur integrationssynpunkt är tidig kontakt med arbetsmarknaden väldigt viktig.

Den som är nyanländ och har tre barn ska inte riskera att förlora sitt etableringstillägg för att man är ambitiös och arbetar, det sänder fel signaler, säger integrationsminister Erik Ullenhag i ett pressmeddelande.

Catharina Bildt, som är politiskt sakkunnig hos Ullenhag, bekräftar för Fria Tider att även nyanlända nu kommer att få behålla såväl etableringsersättning, etableringstillägg och bostadsersättning under tiden de arbetar.

Till och med den som får en heltidsanställning kommer att kunna fortsätta hämta ut de omfattande bidragen som extrainkomst, åtminstone i sex månader.

Om folk drar sig för att arbeta eftersom de är rädda att gå miste om bidragen, kan det inte snarare bero på att bidragen helt enkelt är för höga?

– Vi räknar hela tiden med att incitamentet ska vara att det ska löna sig att arbeta. Men de här ersättningarna för etablering har inte ändrats sedan de infördes 2010. De har inte följt utvecklingen när socialbidragen har höjts, KPI-justeringar och så, utan de ligger kvar på exakt samma summa. Det går ganska fort innan de här bidragen inte längre är superattraktiva, säger Catharina Bildt.

Hon menar att arbetslinjen riskerar att hotas om invandrarna inte får behålla sina bidrag även när de har börjat arbeta.

– Problemet är om man behöver de här bidragen som grundersättning och, som det ser ut idag, förlorar en tredjedel av ersättningen för att man jobbar 20 procent.

Vi tror att det skickar det fel signaler och kan göra att personer avhåller sig från att ta arbete. Och då blir det avsteg från arbetslinjen.
Referens: http://www.friatider.se/invandrare-med-jobb-ska-fa-bidrag-anda
http://www.regeringen.se/sb/d/18156/a/232846

Nedan kan ni läsa om olika skattefria bidrag för våra nyanlända.
http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

Det borde finnas annat som regeringen kunde åtgärda istället för att ge nyanlända ännu mera förmåner.

Välfärden håller på att skrotas då sjukvården får indragningar, för pengar inte räcker till, lika med åldringsvården, som inte längre är vård utan förvaring av våra gamla som har snällt betalat skatt för att få en tryggad ålderdom.

Men det verkar som regeringen vill byta ut oss svenska skattebetalare, regeringen tappar röster, men hoppas tydligen få röster från nyanlända som blir fler och fler.

Både Moderaterna och Socialdemokraterna har ju radikala islamister i partiet i riksdagen, så jag förstår att de vill tillmötesgå dessa på alla tänkbara sätt. Även Miljöpartiet har en radikal islamist som bjudit in antisemitisk talare till riksdagen tillsammans med Omar Mustafa S.

Läs om detta i nedanstående länkar.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/
http://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

Lyssna på nedanstående video som är från Uppdrag granskning angående utbrett SFI fusk bland invandrare och lyssna på vad två kvinnor säger som bott i Sverige i flera år, men kan inte Svenska trots SFI kurser och de säger uttryckligen att de vill inte arbeta.

Även invandrare som bott i Sverige i många år anser att denna asyl och migrationspolitik är förödande för Sverige.

Lyssna på några invandrare som säger vad de tycker.
http://ladycobra.wordpress.com/2013/12/13/fler-man-med-utlandsk-bakgrund-valjer-sd/