lördag 29 november 2014

Stefan Löfven ljuger om SD

sd-20

Lyssnade på intervju med Stefan Löfven just nu på TV4 29 november 2014 och jag blir mycket arg då han sitter och ljuger om SD och säger att SD inte är för pensionärernas bästa och inte heller välfärden, vilket är helt fel! Dessutom vägrar att överhuvud taget föra en dialog med SD och stänger då ute 13 % av svenska befolkningen som röstat på SD.

Han ljög också och sa att SD sagt att sedan efter Hitlertiden så är muslimer största hotet… Detta är lögn! 

SD pratar inte om muslimer utan om religionen Islam, vilket är en enorm skillnad, de har pratat om IS och IS dödande av kristna och andra som inte passar IS och IS går ju efter Koranen och är en fundamentalistisk terrororganisation som vill erövra världen och göra till Islamistisk stat med Sharialagar..

Lyssna på en f.d. muslim som är son till en imman och förklarar för president Obama att Koranen ligger bakom IS handlande och han borde ju veta som gått i Koranskola och med en fader som är Imman samt andra videos i länken nedan..

Hur kan Löfven anklaga SD för att vara rasister då han tillsätter en minister som avskyr judar och har bjudit in en kritiserad antisemitisk talare till riksdagen. Läs om minister Kaplans dolda agenda nedan.


Många kanske inte känner till att Socialdemokraterna samarbetar med radikala islamister, läs om detta nedan.

Nedan kan ni lyssna på vad Richard Jomshofs säger i riksdagen om islaminiseringen och fundamentalister och han pekar inte alls ut alla muslimer som Löfven påstår.. Nalin Pekgul socialdemokrat och själv muslim, har ju varnat för radikaliseringen i förorterna för längesedan.
Att SD skulle inte värna om pensionärerna och välfärden är ju helt fel..läs nedanstående öppna brev till Stefan Löfven från Mattias Karlsson SD.


tisdag 11 november 2014

Bostadsminister Mehmet Kaplan är indragen i miljontvist

Mehmet Kaplan
HUSBY. Här är protokollen där bostadsminister Mehmet Kaplan undertecknar att Husbymoskéns konto ska tömmas på sina tillgångar. Se källa: http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/mehmet-kaplan-ar-indragen-i-miljontvist/
Hundratals medlemmar kräver svar från ministern om vart 1,3 miljoner kronor försvunnit.

– Vi vill fråga vart pengarna har flyttats och varför, säger Imad Anwar och Ridha Zaafrani från Husbymoskéns styrelse.
Det är bönestund i Husbymoskén.

Ett tjugotal män kommer i sina arbetskläder, flera av dem bär sina taxiuniformer, och ber tillsammans i går eftermiddag.

Sedan föreningen Husby Islamiska Kultur Center bildades 1986 har föreningen haft som mål att bygga en riktig moské, i stället för den lokal som man hyr av Stockholms stad.

Man har betalat medlemsavgifter och under fastemånaden ramadan har hundratals muslimer lämnat gåvor, för att drömmen ska besannas.

Men planerna har lagts åt sidan.
Minst 1,3 miljoner av medlemmarnas pengar saknas. En miljon har förts över till en stiftelse och resten till ett okänt konto. Och om fem dagar kan hela föreningen upplösas. Det har bestämts av en styrelse, som enligt medlemmar i moskén redan har avsatts.

Kaplan var ordförande
Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) var med som mötesordförande på två årsmöten för den avsatta styrelsen när de kontroversiella besluten fattades.

På senaste mötet, den 8 juni i somras, med endast 26 röstberättigade medlemmar närvarande, undertecknade ministern protokollet med beslutet att ”tillgångar, eventuella skulder, rättigheter och skyldigheter, inklusive hyreskontraktet med Svenska Bostäder avseende moskélokalen, ska överlåtas till stiftelsen. Därefter ska HIKC likvideras och upplösas”.

Det var först nyligen, när protokollen kom in till Solna tingsrätt, som moskébesökarna fick veta om hans roll.

- Det blev en chock för oss. Mehmet Kaplan har varit här och sagt att han är neutral, sen går han bakom vår rygg och är mötesordförande på den avsatta styrelsens årsmöten, säger Imad Anwar, talesperson för Husbymoskén och dess nuvarande styrelse – som sköter den dagliga verksamheten i moskén.

Anwar och styrelsens ordförande Ridha Zaafrani har förgäves försökt få svar från sina föregångare om var pengarna finns. Därför kräver de svar direkt från ministern, som de anser bör veta i egenskap av mötesordförande:

– Vi vill veta vart pengarna har flyttats och varför. Var Kaplan medveten om att de tagit moskéns pengar för byggprojektet? frågar Imad Anwar och Ridha Zaafrani.

Deras advokater Henrik Wollsén och Karin Eklund har också ställt frågor om var pengarna är till Mehmet Kaplan genom en skriftlig inlaga till domstolen.

Har inte kontaktats
Mehmet Kaplan, som inte är stämd, uppger via sin pressekreterare Hannes Mård att han inte har kontaktats av rätten. Kaplan uppger att han inte är medlem i föreningen och att hans uppgift som mötesordförande var att ”se till att mötet sker enligt stadgarna och enligt mötesdeltagarnas vilja. Så skedde också”. Frågor om föreningens ekonomi hänvisas till föreningen eller parternas ombud.
Maktspelet om Husbymoskén började för drygt två år sedan.

Medlemmar protesterade öppet mot
den nu avsatta styrelsen som anklagades för att utesluta kritiker, hålla ekonomin hemlig och som begränsade medlemmarnas rösträtt till ett fåtal utvalda ledare. Det kom också fram att moskébygget inte skulle bli av, som utlovat.

Den gamla styrelsen avsattes. I februari röstade 317 medlemmar in Ridha Zaafrani och Imad Anwar i den nuvarande styrelsen. Men den gamla falangen har fortsatt anse sig behörig till makten.

Samlade till advokatkostnad
Medlemmarna har samlat in pengar på bönestunderna för advokatkostnader och har stämt den gamla styrelsen i Solna tingsrätt. Domstolen ska nu pröva vilken styrelse som är legitim. Föreningens konton har spärrats i väntan på prövningen.

- Vi vill ha rättvisa, säger ordförande Ridha Zaafrani när vi träffas i moskén.

Flera besökare uttrycker stor besvikelse över att pengarna de gav för mosképrojektet nu har försvunnit. En del utgör statliga bidrag som föreningen fått via studieförbundet Sensus och Stockholms stad.


- Den här styrelsen har fråntagit medlemmarnas rösträtt och har ingen legitimitet att föra talan för medlemmarna, säger Imad Anwar.
Mehmet Kaplans roll bör utredas, anser den nya styrelsen. Kaplan svarar via sin pressekreterare:

– Eftersom jag varken är eller har varit medlem i föreningen har jag inte deltagit i några beslut eller varit med om att verkställa några beslut.
Den nya styrelsen är av en annan uppfattning.

– Genom sin medverkan och sin politiska position har Mehmet Kaplan gett den här gruppen legitimitet. Det är inget snack om att han är ansvarig för att våra medlemmar inte får veta var våra pengar är, säger Imad Anwar.

Kaplan säger att han bara deltog som mötesordförande.
- Han har vetat vad som har pågått i föreningen. Det är klart att han inte ska ställa upp som ordförande då. Det minsta han kunde ha gjort är att säga ifrån – säga att det ni gör är fel, säger Imad Anwar.
”Fientligt övertagande”

Expressen har sökt personer i den anklagade styrelsen. Sekreteraren i styrelsen, Gani Skepi, hänvisar till ett mejlsvar underskrivet av Husby Islamiska Kultur Centers styrelse.

I mejlet skriver den stämda styrelsen att man är ”föremål för försök till fientligt övertagande” för att komma över hyresrätten till moskén och föreningens bankmedel.

Man hävdar att föreningen aldrig haft 450 medlemmar. Imad Anwar och ordförande Ridha Zaafrani samt andra medlemmar hävdar att antalet stämmer. Den gamla styrelsen anklagar den nya för att ha gett sig på föreningens bankkonton vilket ”lett till att styrelsen varit tvungna att säkra dessa pengar då de är öronmärkta för ett mosképrojekt.

Om detta projekt inte blir av så har styrelsen som avsikt att återbetala de pengar vilka samlats in för detta syfte”, skriver man i uttalandet.
Imad Anwar suckar.

– Vem har gett dem legitimitet att föra medlemmarnas talan? Medlemmarna har tydligt sagt att den här styrelsen inte representerar dem. Det är därför vi går till domstol för att bevisa det, säger han.
Källa: http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/mehmet-kaplan-ar-indragen-i-miljontvist/
————————————————————————————————
Gustaf Fridolin stöttar minister Kaplan, läs artikel i Expressen nedan.
Gustaf Fridolin stöttar bostadsminister Kaplan…läs Expressens artikel nedan.

Nedan kan ni läsa om denne bostadsminister och hans dolda agenda.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/10/14/mp-ministern-mehmeth-kaplans-dolda-agenda/
Jag kan inte förstå att inte nuvarande regering kontrollerar personer innan man utnämner dem till ministrar…eller tillsätter man ministrar under en kafferast?
Jag anser att samtliga politiker och media borde sätta sig in i religionen Islam och se skillnaden mellan kristendom och Islam. Lyssna på en f.d. muslim och son till en Iman, som berättar för president Obama att Koranen ligger bakom IS, samt lyssna på flera videos i inlägget nedan.
http://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/